کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجب بازار بدی شده...
شانس اوردیم ک فعلا دوریم ازش و با تمام قوا نیستیم..
البته تمام بازارها در رکوده همچنان...فقط این مدت طلا درخشید...ک اونم مقداریشو پس داد....
همچنان گویا باید دور بود از این بازار وگرنه اعصاب و روان رو خرد میکنه و موهاتونو سفید...
همه کالاها در بازار های فیزیکی کشیده بالا...ولی سهامشون همچنان در رکوده
دو سال پیش گفتیم در حالت بایدنی هم وقتی نقدینگی ۱۰ هزار هزار میلیارد تومان را رد کند دلار ۷۰ را رد خواهد کرد...
که این اتفاق نهایتا اسفند رخ خواهد داد...با فرض انتخاب مجدد بایدن....
پ ن : در اوج تنش گفتیم اینا اهل جنگ نیستن و جنگ نشد
الانم میگیم اسمون زمین بیاد..اسفند ب بعد دلار ۷۰ هست:D یعنی از دو سال قبل اینا گفته شده و الان تاکیده..چون نقدینگی تا اسفند ۱۰ هزار هزار میلیاردو رد میکنه و قیمت واقعی دلار اون زمان ۷۰ هست و بالاتر
من الان در دورانیم ک هیچی ریال ندارم...وگرنه امسال شکار های خوبی میشه کرد...بدجوری بی ریال و بی پولم...
خدایا یه پولی از جایی ک فکرشو نمیکنیم برسان:D
مغزمم فعلا بستست جرات تبدیل هیچیو ندارم دیگه.. و شرایطشم نیست ...همه بازارها در رکود و بی مشتری..مگر اینکه مفت بدی ک فایده نداره...
نه جرات دارم دیگه طلا بفروشم...
نه فعلا کسی خودرو و ماشین ب قیمت میخره..
ماندم از کجا ریال جور کنم...
چند ماهه قفله همه چی
پ ن : خوش به حال اونایی ریال دارن:D
جرات فروش طلای ۴ میلیونی هم نداشتم چون:
این قیمت هم مفت هست:D حتی
اگر ترامپ بیاد و نگه داشتیم برای پسا ترامپ...:D
حتی گرمی ۵ هم کمه :D بگن الان گرمی ۵ میلیون طلاتو بده نمیدم:D چون مبدونم ب سرعت این تارگتم رد خواهد شد...و زمان ب سرعت خواهد گذشت و مملکت یهو ب هم خواهد ریخت بهم ریختنی...
اینجا ایرانه...۵ سال پیس سلطان سکه را در سکه ۴ میلیونی اعدام کردن...و الان سکه ۴۰ میلیون...
ده سال طول کشید تا یاد بگیریم همه ی اخبارکشکه..و شرکت ها راهشون رو میرن بالاخره و راهی بسته هم بشه بالاخره باز خواهد شد... ( یه روزی گفتیم حق ب حق دار خواهد رسید...فقط باید ایمان داشت)دوباره زمان خواهد گذشت و نیما رشد و جهشی ک باید داشته باشه خواهد زد...ودر نهایت دود جهش نیما و افزایش قیمت کالا ها اخر ب چشم مردم میره و در کوتاه مدت دولت گشنه گدای دزد ریسی پزشو میده من نیما رو نگه داشتم...پف یوزززز....اخرش ملت باید همه چی رو گران بخرن...همان طور ک ۳_۴ سال ارز رو ۴۲۰۰ نگه داشتن و اخر جهش زد به ۲۸.دوباره تاریخ تکرار خواهد شد... پ ن : سهام با ارز زیر ۳۰ نگهداشتنی و خریدنی هستن همه از دم...
تمام کارهايى که در این خرابشده انجام میگیرد به قدری عجیب و غریب است که از حد تصور خارج است. گمان نمیکنم در هیچ جای دنیا خلائی به این کثافت و مسخرگی وجود داشته باشد.
اما چه میشود کرد در اینجا ترکمانمان زدهاند و راه گریز مسدود است!
ده سال طول کشید تا یاد بگیریم همه ی اخبارکشکه..و شرکت ها راهشون رو میرن بالاخره و راهی بسته هم بشه بالاخره باز خواهد شد... ( یه روزی گفتیم حق ب حق دار خواهد رسید...فقط باید ایمان داشت)دوباره زمان خواهد گذشت و نیما رشد و جهشی ک باید داشته باشه خواهد زد...ودر نهایت دود جهش نیما و افزایش قیمت کالا ها اخر ب چشم مردم میره و در کوتاه مدت دولت گشنه گدای دزد ریسی پزشو میده من نیما رو نگه داشتم...پف یوزززز....اخرش ملت باید همه چی رو گران بخرن...همان طور ک ۳_۴ سال ارز رو ۴۲۰۰ نگه داشتن و اخر جهش زد به ۲۸.دوباره تاریخ تکرار خواهد شد... پ ن : سهام با ارز زیر ۳۰ نگهداشتنی و خریدنی هستن همه از دم...
میثم جان سلام من ازقبل غمینو وغبشهر وبهپاک دارم آیا همانها رو نگهداری کنم یا با غپینو وچنین و سینا جابجا کنم . یکی ازدوستان میگفت دلار دتماد ۳۰ت است آیا اینهم شما به خریدش توصیه دارید
۳-میتونید یک لیست ارائه فرمایید ازارز۳۰ت استفاده میکنند ارائه فرمایید تادرمنفی ها ازخجالتشون دربیاییم
آوای آگاه، بررسی گزارشات کدال، گزارش گروه لاستیک و تایرسازی، ویژه اعضاء:
✅ «پکرمان» بنیادیترین عضو گروه لاستیک است و گزارشهای بدی نداشت، اما گزارش «پتایر» توجه ما را جلب کرد. «پتایر» برای 68درصد از محصولات خود افزایش نرخ گرفته است؛ بر اساس اخذ مجوزهای قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر، نرخ فروش تایرهای رادیال سواری این شرکت بهطور میانگین از تاریخ 1403/02/05 به میزان 20درصد افزایش مییابد. اگر اهل صبر هستید، «پکرمان» و «پتایر» را قویتر میبینیم. پیشنهاد ما سهم «پتایر» است.
❇️شرکت های لاستیک و پلاستیک در فروردین ماه 1403 موفق به فروش 2321.82 میلیارد تومان شدند که نسبت به مشابه سال قبل 45 درصد افزایش پیدا کرده است.
✅ شرکت های زیر بالاترین میزان رشد نسبت به مشابه سال قبل را ثبت کردند.
پارتا 69%
پتایر 59%
پکویر 58%
پکرمان 33%
پاسا 23%
پیزد 3%
پسهند 1%
میثم جان سلام من ازقبل غمینو وغبشهر وبهپاک دارم آیا همانها رو نگهداری کنم یا با غپینو وچنین و سینا جابجا کنم . یکی ازدوستان میگفت دلار دتماد ۳۰ت است آیا اینهم شما به خریدش توصیه دارید
۳-میتونید یک لیست ارائه فرمایید ازارز۳۰ت استفاده میکنند ارائه فرمایید تادرمنفی ها ازخجالتشون دربیاییم
با غپینومیتونی تعویض کنی ب نظرم..
شرکت های غذایی با تغییر سال!!
همشون به راحتی بالای ۲۰ درصد افزایش نرخ رو گرفتن!
وای به حال اینکه دلارشون همبعدا جهش بزنه!
غذا و دارو تقریبا امن شدن ...دلارشون هم ۱۰۰ درصد از دلار ازاد عقبه ...
**
عملا ۲۰_۳۰ درصد افزایش حقوق ملت فقط با افزایش قیمت کالاهای اساسی مواد غذایی هیچی شد...
و ب نظرم اصلا اوضاع جالب نیست..چون اونطرف دلار کالاهای اساسی زیر ۳۰ مانده!! و در موج بعدی جهش دلار دهن همه اسفالته
سرتاسر ممالکی را که فتح کردند، مردمش را به خاک سیاه نشاندند و به نکبت و جهل و تعصب و فقر و جاسوسی و دورویی و تقیه و دزدی و چاپلوسی و کون آخوند لیسی مبتلا کردند و سرزمینش را به شکل صحرای برهوت درآوردند!
نظر