حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 20reza
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 310

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    اگر ب پزشکیان رای بدیم چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟

حتی در زندان هم گاهی این که چه کسی رئیس ِبند باشد، شرایط را تغییر می‌ دهد .
    این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
    لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• ordeal
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 608

کاظم احتمالا به خاطر صحبت های سیاسی فعالیت کانالشو متوقف کرد.
      حرف زدن و انتقاد از اقایون در این کشور جرم و ممنوعه..

بعد میگن بیا رای بده:D
      خیلی دوست داشتند جو بدن واسه انتخابات دیگه آدم ندارند پزشکیان هم اینکاره نیست یه جایی دیگه گفتم اینجا هم میگم فرقی بین اصول گرا و اصلاح طلب وجود ندارد اصول گرا نوسان دلار ۵۰ درصد میگیرند و ۵۰ درصد هم از صنایع بر می دارند اما اصلاح طلب ۱۰۰ درصد نوسان یکجا میگیره داداش کار خودت انجام بده بنظرم همون جلیلی بیاد بهتره

خدا به کاظم سلامتی بده و کمکش کنه، طرز فکرش خیلی جلوتر از عموم جامعه است
      اول دفتر به نام ایزد دانا
      صانع پروردگار حی توانا

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
        خیلی دوست داشتند جو بدن واسه انتخابات دیگه آدم ندارند پزشکیان هم اینکاره نیست یه جایی دیگه گفتم اینجا هم میگم فرقی بین اصول گرا و اصلاح طلب وجود ندارد اصول گرا نوسان دلار ۵۰ درصد میگیرند و ۵۰ درصد هم از صنایع بر می دارند اما اصلاح طلب ۱۰۰ درصد نوسان یکجا میگیره داداش کار خودت انجام بده بنظرم همون جلیلی بیاد بهتره

خدا به کاظم سلامتی بده و کمکش کنه، طرز فکرش خیلی جلوتر از عموم جامعه است
        من ب ادامه دولت ریسی و ادامه دولت روحانی رای نخواهم داد..

کاندیدای مد نظر من در بین این ادم ها نیست:D

اگر جلیلی یا قالیباف هر کودوم بیان تکلیف ایران خیلی زودتر مشخص خواهد تا پزشکیان!

پزشکیان شورش را ب تاخیر خواهد انداخت!

ولی با جلیلی و قالیباف تکلیف ایران و سرنوشت ایران که ب چه سمتی باید بره خیلی زودتر مشخص خواهد شد..:D

و اون سقوطی ک مد نظرمه زودتر رخ میده با جلیلی
        و ناکارامدی این جبهه و انقلابیون پر ادعا برای تک تک ایرانیان اظهر من الشمس خواهد بود:D

و دیگر برای دوره های بعد حرفی نخواهد ماند...

انتخاب پزشکیان یعنی تاخیر در سقوط و فروپاشی!

اونایی میخوان ب پزشکیان رای بدن بیشتر بررسی داشته باشن..

بد و بدتری وجود نداره!

اینا همه با هم فامیلن...و سر و ته یه کرباسن

**
        دم انتخابات یادشون میاد در مورد فیلترینگ صحبت کنن!

اونایی از ما خیلی جلوتر بودن از ایران رفتن...یعنی نتونستن اینا رو تحمل کنن..مایی ک اینجاییم حالا بیایم اینا رو تایید کنیم! کاندید مد نظر من در بین این ها نیست
        مغزها و نخبه ها نتونستن با اینا کار کنن و رفتن...

ما نمیتونیم بریم و ماندیم...ولی به ادامه دولت ریسی و روحانی هم رای نمیدم

بگذارید جلیلی بیاد ( ادامه دولت ریسی ) و ترامپ:D و تکلیف مشخص بشه/:.winksmiley02.:/

به نظرم این برای ایندمان بهتره‌..

موفق باشید
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2024/06/25, 20:30.
        ///

نظر

• 20reza
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 310

من ب ادامه دولت ریسی و ادامه دولت روحانی رای نخواهم داد..

کاندیدای مد نظر من در بین این ادم ها نیست:D

اگر جلیلی یا قالیباف هر کودوم بیان تکلیف ایران خیلی زودتر مشخص خواهد تا پزشکیان!

پزشکیان شورش را ب تاخیر خواهد انداخت!

ولی با جلیلی و قالیباف تکلیف ایران و سرنوشت ایران که ب چه سمتی باید بره خیلی زودتر مشخص خواهد شد..:D

و اون سقوطی ک مد نظرمه زودتر رخ میده با جلیلی
          و ناکارامدی این جبهه و انقلابیون پر ادعا برای تک تک ایرانیان اظهر من الشمس خواهد بود:D

و دیگر برای دوره های بعد حرفی نخواهد ماند...

انتخاب پزشکیان یعنی تاخیر در سقوط و فروپاشی!

اونایی میخوان ب پزشکیان رای بدن بیشتر بررسی داشته باشن..

بد و بدتری وجود نداره!

اینا همه با هم فامیلن...و سر و ته یه کرباسن

**
          دم انتخابات یادشون میاد در مورد فیلترینگ صحبت کنن!

اونایی از ما خیلی جلوتر بودن از ایران رفتن...یعنی نتونستن اینا رو تحمل کنن..مایی ک اینجاییم حالا بیایم اینا رو تایید کنیم! کاندید مد نظر من در بین این ها نیست
          مغزها و نخبه ها نتونستن با اینا کار کنن و رفتن...

ما نمیتونیم بریم و ماندیم...ولی به ادامه دولت ریسی و روحانی هم رای نمیدم

بگذارید جلیلی بیاد ( ادامه دولت ریسی ) و ترامپ:D و تکلیف مشخص بشه/:.winksmiley02.:/

به نظرم این برای ایندمان بهتره‌..

موفق باشید
          .....

خاطره یکی از رفقای قدیمی...

«سال 84، سرباز بودم،
          یک هم خدمتی داشتیم، فوق برق شریف بود،
          بچه رشت، از این تریپ های فوق العاده باهوش و زرنگ...
          کاملا غیر مذهبی و جز مخالفین سرسخت!
          برای انتخابات، تئوریش این بود که "باید" به احمدی نژاد رای داد تا مملکت ظرف چند سال از هم بپاشه و بعدش وارد دوره جدید خوشبختی بشیم!...
          هر کاریش هم که کردیم، مرغش یک پا داشت و بین پیمانکار ها و ناظرین تبلیغ احمدی نژاد را میکرد ....

چند سال پیش اتفاقی توی خیابون دیدمش، ازدواج کرده بود، کچل شده بود، 2 تا هم بچه داشت ....
          میگفت احمدی نژاد اومد و رفت، اما هیچی از هم نپاشید، فقط ما 8 سال را بدتر زندگی کردیم!...»

الان هم هیچ تضمینی نیست عین همین داستان تکرار نشه....تنها با یه فرق...اونجا با رای دادن اینجا با رای ندادن!......
          .........

نظر

• 20reza
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 310

........

خیلی خوب میشه که بدونیم رای ندادن چه کمکی به نجات از مخمصه ای که گرفتارش هستیم ، میکنه؟ هرچند اکثر مردم مایوس هستن و رای دادن رو کار عبثی میدونن و اعتقاد دارن هر کی بیاد بهر حال باید تابع منویات نظام باشه، ولی بهرحال واضحه که مابین کاندیداها تفاوتهایی هست ؛
            یکی آنقدر کار نابلد، کم سواد و از طرفی فرقه گرا و خالص اندیش هست که میشه حدس زد وضعیت اسفناک فعلی با اومدن او با شتاب بیشتری به وخامت خواهد گرایید و شاید به دلیل ناتوانی در تعاملات مناسب خارجی کشور به ورطه جنگ هم کشیده بشه.

ولی میدونیم دیگری حداقل به افراد باسوادتر و متخصص میدان میده یا لااقل سعی خودش رو در این زمینه خواهد کرد. باید فکر کرد آیا باید این حداقل روزنه امید رو هم بروی خود ببندیم؟
            در شرایطی که ملت ما تحمل هزینه های سنگین عصیان و آشوب رو ندارن و از عواقب اون بیمناک هستن واقعا پشت کردن به صندوق رای چه نتیجه مثبتی داره؟ این فقط طرح یک سوال هست و شاید کسی پیدا بشه بهش جواب قانع کننده ای بده. دوستان منتقد رای دادن این موضوع رو بقدری بدیهی تلقی میکنن که چیزی جز تمسخر و ریشخند نثار تفکر حضور در انتخابات نمیکنن گویا همین شرکت نکردن در انتخابات بزرگترین ضربه به حکومت و رژیم هست! و سرنگونی اون رو تسریع میکنه حالا چطوری و اینکه چه بر سر ملت و کشور خواهد آمد اصلا معلوم نیست؟!

راهکار جایگزین رای دادن از نظر دوستان منتقد انتخابات چیه واقعا؟چه مبارزه ای رو پیشنهاد میکنن؟

.........

نظر

• 20reza
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 310

......

?دکتر عبده تبریزی اقتصاددان: شما که رأی نمی‌دهید

?برای درست شدن چکار می‌خواهید بکنید که با رئیس جمهور شدن پزشکیان ناممکن می‌شود؟

?بنده در صورت موفقیت آقای دکتر پزشکیان توهم ندارم که گل‌وبلبل می‌شود. به دنبال بیست درصد بهبودم.
              به همین هم دلخوشم که فیلترینگ کمتر شود، رابطه‌ی بین‌المللی کمی بهبود یابد، هنرمندان کمتر اٰذیت شوند، منطق بیشتری در سیاست‌های اقتصاد بیابیم، همه‌ی درس‌خواندگان جوان ما قصد مهاجرت نکنند، رؤسای دانشگاه‌ها منطقی‌تر انتخاب شوند، این‌قدر برای فعالیت انجمن‌های مردم‌نهاد سختگیری نشود، در حوزه‌ی انرژی به خاموشی‌های مشابه لبنان و عراق دچار نشویم، بنزین جیره‌بندی نشود، ... .

?اگر هم اندکی شانس بیاوریم و قادر شویم اصلاحات اقتصادی را همراه با بهبود مناسبات بین‌المللی انجام دهیم، امکان تغییر محسوس در معیشت مردم ناممکن نخواهد بود.

?برخی از تحریم‌کنندگان استدلال می‌کنند، رأی ندهیم تا همه چیز خراب شود و تمام شود ، چیزی تمام نمی‌شود.

?با همین دست فرمان برویم ضعیف و ضعیف‌تر می‌شویم. فرض کنید به سطح زندگی برادران و خواهران عزیزمان در افغانستان و پاکستان برسیم. یعنی آموزش، بهداشت، جاده‌ها، اشتغال، ... خراب‌تر شود. آیا چیزی تمام می‌شود؟ آنها که حکمرانی نامناسب داشته‌اند، می‌گذارند می‌روند؟ به زعم شما چه چیزی درست می‌شود؟

?شما که رأی نمی‌دهید برای درست شدن چکار می‌خواهید بکنید که با رئیس جمهور شدن پزشکیان ناممکن می‌شود؟
              .....

نظر

• 20reza
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 310

?توییت جدید دکتر محمد فاضلی:
                شرکت در انتخابات به معنای تأیید کردن همه گذشته نیست؛ بلکه به معنای اعتراض به خطاهای گذشته، و بیان اراده برای تغییری رو به سوی آینده است.

‏ لازم نیست گذشته را فراموش کنیم، اما حتما لازم است آینده را بسازیم. فراموش نکردن گذشته، بخشی از نیروی حرکت برای ساختن آینده است. ⁧ #پزشکیان ⁩

❇️ @baamdadeno

.................................................. .........

چند تا تقل قول رو از چند تا گروه و کانال بورسی ارسال کردم ....

نظر

• 20reza
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 310

.....

مشکل اینه که دوستان کوچکترین راه حلی ندارن و فکر میکنن همینکه رای ندن اتوماتیک وار حکومت تغییر میکنه و مملکت میشه گل و بلبل
                  ده بار پرسیدم رای ندیم چه تغییر مثبتی حاصل میشه کسی جوابی نداد

رای ندیم که تمام ارکان نظام بیوفته دست شون و قوانین رو جوری تغییر بدن به نفع خودشون که دیگه نشه کاری کرد یادمون نرفته چند سال پیش ریاست جمهوری رو میخواستن پارلمانی کنن

قبلا هم گفتم هیچکدوممونم رای ندیم حدود ۴۰ درصد رای دهنده داره این نظام اصلا فرض کنید ۲۰ درصد رای بدن اصلا کله دنیا به این نتیجه برسن حکومت جمهوری اسلامی دیکتاتوریه خب چیکار میخوان بکنن برامون؟؟ تحریم بیشتر؟؟ خب کدوم یک از این تحریما برای مسئولین و زندگیشون آسیب زا بوده؟؟
                  من و توییم که زیر بار این تحریما داریم له میشیم

اگر طرح و برنامه ای دارید بگید عاقلانه بود ما هم می پیوندیم
                  برنامه ای ندارید رای ندادن یعنی رای دادن به امثال جلیلی و قالیباف یعنی بازی کردن تو زمین تندروها
                  همون کاریو میکنید که اونا میخوان
                  من ترجیح میدم تو زمین نظام بازی کنم تا زمین شاگردان مصباح .

......

با باقر خالی باف مملکت به حساب مردم بسیار گران اداره خواهد شد .
                  آخرین ویرایش توسط 20reza؛ 2024/06/25, 23:40.

نظر

• 20reza
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 310

‏قالیباف امروز در مستندش میگفت زمانی روزی ده ساعت کار میکردم، هشت ساعت درس میخواندم و فقط چهار ساعت وقت استراحت داشتم.
                    10 + 8 + 4 = 22

همین جا هم دو ساعت اختلاس کرده?

@hydroforum

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

دولت روحانی نه مسکن ساخت نه نیروگاه نه پالایشگاه...هیچ کاری نکردن..
                      اصلاح طلبا پاره ان...چطور امور میخواد بهتر بشه با اینا؟ دلارم ک ۱۰ برابر کردن‌.‌...
                      ///

نظر

• ashkan zandi
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1136

اینا چقدر میگیرن که سیاه رو‌ سفید نشون بدن
                        بخدا که از خون سگ نجستر این پول
                        خرج بیمارستان میشه تهش چون اه مردم میگیره

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1136

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
                          .....

مشکل اینه که دوستان کوچکترین راه حلی ندارن و فکر میکنن همینکه رای ندن اتوماتیک وار حکومت تغییر میکنه و مملکت میشه گل و بلبل
                          ده بار پرسیدم رای ندیم چه تغییر مثبتی حاصل میشه کسی جوابی نداد

رای ندیم که تمام ارکان نظام بیوفته دست شون و قوانین رو جوری تغییر بدن به نفع خودشون که دیگه نشه کاری کرد یادمون نرفته چند سال پیش ریاست جمهوری رو میخواستن پارلمانی کنن

قبلا هم گفتم هیچکدوممونم رای ندیم حدود ۴۰ درصد رای دهنده داره این نظام اصلا فرض کنید ۲۰ درصد رای بدن اصلا کله دنیا به این نتیجه برسن حکومت جمهوری اسلامی دیکتاتوریه خب چیکار میخوان بکنن برامون؟؟ تحریم بیشتر؟؟ خب کدوم یک از این تحریما برای مسئولین و زندگیشون آسیب زا بوده؟؟
                          من و توییم که زیر بار این تحریما داریم له میشیم

اگر طرح و برنامه ای دارید بگید عاقلانه بود ما هم می پیوندیم
                          برنامه ای ندارید رای ندادن یعنی رای دادن به امثال جلیلی و قالیباف یعنی بازی کردن تو زمین تندروها
                          همون کاریو میکنید که اونا میخوان
                          من ترجیح میدم تو زمین نظام بازی کنم تا زمین شاگردان مصباح .

......

با باقر خالی باف مملکت به حساب مردم بسیار گران اداره خواهد شد .
                          خودت خجالت نمی‌کشی از حرفات
                          شماها کجا زندگی میکنید
                          از کجا ارتزاق میکنید
                          چند سالتونه که این حرفارو میزنید
                          چطوری روتون میشه اینارو میگید

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

چرا در انتخابات شرکت می‌کنم و چرا به پزشکیان رأی می‌دهم؟ سه علت عقلی و یک دلیل مرامی

بعضی از دوستان مان که گلایه های جدی و به حقی دارند، می گویند رأی نمی دهیم و 3 دلیل اصلی می آورند:

1 - با عدم مشارکت، پیام مان را به حاکمیت می رسانیم.

2 - چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟

3 - مگر رئیس جمهور چه کاره است؟ او یک تدارکاتچی بیش نیست.

به نظر من هر 3 حرف، در جای خود، صحیح و متین هستند. اصراری هم ندارم که کسی از دیدگاه خود برگردد و البته چنین حقی هم ندارم. فقط می خواهم همان گونه که دیدگاه این عزیزان را نوشتم، بخشی از دلایلم برای رای دادن را به اشتراک بگذارم و نهایتاً قضاوت را نه به تعصب، که به خرد و عقل مان واگذار کنیم و هر کدام مان با احترام به تصمیم دیگری، کاری را که فکر می کنیم برای ایران مان درست تر است انجام دهیم.

1.
                            من با این گزاره موافقم که رأی ندادن نیز همانند رأی دادن، دارای بار معنایی است و گاهی می توان با عدم مشارکت در یک انتخابات، به یک حاکمیت پیام داد.

نمونه بارز و نزدیک آن، همین انتخابات اخیر مجلس است که مشارکت به پایین ترین حد خود رسید و حتی در مرحله دوم در تهران تنها 8 درصد در انتخابات شرکت کردند. به باور من، این که اکثریت، بی آن که بخشی از یک برنامه حزبی باشند و بی آن که هماهنگی های مرسوم سیاسی کرده باشند، با یک خرد جمعی، چنین کنشی را نشان دادند، پیامی بزرگ به حاکمیت منتقل کردند.

اما این پیام چگونه شکل گرفت و منتقل شد؟ پاسخ این است: "با عدم شرکت اکثریت قابل توجهی از مردم در انتخابات".
                            در واقع پیام وقتی شکل گرفت که 60 درصد مردم کل کشور در انتخابات حاضر نشدند و در دور دوم تهران نیز 92 درصد حاضر به رأی دادن نشدند.

پس پیام عدم مشارکت، وقتی ایجاد و سپس منتقل می شود که اکثریتی مانند همان 60 درصد یا 92 درصد رأی ندهند و انتخابات با حضور اقلیت برگزار شود.

تمام شواهد و قرائن نشان می دهد در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که 8 تیر ماه برگزار می شود، بیش از نیمی از مردم شرکت می کنند و انتخابات با شرکت اکثریت برگزار خواهد شد.

حال اگر این اکثریت، خیلی قوی نباشد، گزینه ای مانند سعید جلیلی یا قالیباف رئیس جمهور خواهد شد و پیام اقلیت، نه ایجاد می شود و نه طبیعتاً می رسد.

اما اگر اکثریت، قوی باشد، احتمال برنده شدن پزشکیان بالا می رود و همین انتخاب، حاوی همان پیامی می شود که باید به حاکمیت منتقل شود.

پس دادن پیام از طریق عدم مشارکت، زمانی رخ می دهد که عدم مشارکت، مطلق باشد در حالی که در انتخابات 8 تیر، مشارکت بالای 50 درصد خواهد بود و شرکت نکننده ها، نه تنها پیامی نمی دهند بلکه مجبور خواهند بود 4 یا 8 سال،پیام های جلیلی یا قالیباف را دریافت کنند!

2.
                            این که "چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟" دغدغه همه ما هست.

یک چیز مسلم است: تضمینی وجود ندارد که علیه دولت پزشکیان کار نکنند ولی تضمین وجود دارد که اگر خودشان بر سر کار باشند، رویکردشان خلاف اکثریت مردم باشد.

و یک سوال منطقی دارم: آیا باید به کسانی که آن بلاها را سر خاتمی و روحانی و ظریف و در واقع سر ملت آوردند، جایزه دهیم؟ آن هم جایزه ای به اندازه دولت؟!

کسانی که دنبال تحریم بیشتر ایران هستند یا عملکردشان به این نتیجه منتهی شده است، باید توسط مردم ایران حذف شوند نه این که قدرت شان تقویت شود!

الان فرصت و دریچه ای باز شده است که این رویکرد را حذف کنیم و افرادی که ولو به طور نسبی به مردم نزدیک ترند و به نظرات علمی بها می دهند را جایگزین شان کنیم.

آیا درست است که به جای استفاده از این فرصت، کاری کنیم که تیم جلیلی یا قالیباف برای 4 یا 8 سال بر مقدرات ما و بچه هایمان حاکم شوند؟!

در سریال شب های برره، سکانس معروفی وجود دارد که عده ای از اهالی برره که به موضوعی اعتراض داشتند، شیشه های خانه های خودشان را شکستند!

تندروها هم همین آرزو را دارند که ما در اعتراض به آنها، شیشه های خانه های خودمان را بشکنیم و آنها با خیال راحت دولت را در اختیار داشته باشند.

واضح و آشکار است که رأی ندادن، رأی دادن به جلیلی و قالیباف است. این دو با مشارکت «حامیان سنتی خود که رأی می دهند» و «مخالفان خود که رای نمی دهند» شانس پیروزی بالایی دارند.

درباره واژه تدارکاتچی هم که برای رئیس جمهور باب شده، به فرض این که رئیس جمهور تدارکاتچی باشد؛ آیا یک تدارکاتچی سالم و درستکار که به موقع و درست کارش را انجام بدهد خوب است یا یک تدارکاتچی ضعیف و کار خراب کن و ای بسا فاسد که خروجی اش نرسیدن تدارکات به ملت است؟!

3.
                            این که کسی انتظار داشته باشد رئیس جمهور بتواند تغییرات ساختاری در نظام حکومتی بدهد، نابخردانه است ولی این که بگوییم رئیس جمهور هیچ تاثیری در زندگی روزمره مان ندارد هم حرف نادرستی است.

به جای فلسفه بافی پیشنهاد می کنم دوره های ریاست جمهوری خاتمی، احمدی نژاد، روحانی و رئیسی را با هم مقایسه کنیم. همه این دوره ها، در چارچوب همین نظام حاکم شکل گرفتند ولی آیا روزگار ما در همه شان یکی بود؟ آیا دوران خاتمی با متوسط تورم 15 درصدی و رشد اقتصادی دو رقمی یا دورانی که برجام اجرا شد با تورم 9 درصدی و تثبیت نرخ ارز با دورانی که تورم 45 درصدی را تجربه می کنیم یکی است؟

یا گشت ارشادی که در دوران روحانی بیشتر حالت سمبلیک داشت با گشت ارشادی که ماجرای مهسا امینی را رقم زد یکی بود؟

اینترنت رو به رشد دولت قبل با وضعیت اسفناک اینترنت کنونی که هر روز مردم را می آزارد قابل قیاس است؟

بله! خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و رئیسی، هیچکدام تغییرات ساختاری ایجاد نکردند ولی قابل انکار نیست که هر کدام از ما، در هر کدام از آن دوره ها، زندگی های متفاوتی از نظر اقتصادی و آزادی های اجتماعی و سیاسی داشتیم.

الان هم همین است، نه جلیلی و قالیباف، تغییرات بنیادین در کشور رقم خواهند زد و نه پزشکیان. ولی هر کسی تایید می کند که کشوری که جلیلی یا قالیباف رئیس جمهورش باشند، متفاوت تر از کشوری است که پزشکیان رئیس جمهور آن است و این تفاوت، یعنی تفاوت های جدی در زندگی های شخصی و خانوادگی و کاری هر کدام از ما.

بعد از تحریر:
                            روزی که لباس شخصی ها به دانشگاه تبریز حمله کردند، پزشکیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود و در حمایت از دانشجویان، مقابل مهاجمان ایستاد و کتک خورد و زخمی هم شد.
                            در همان دوران، رکورد احداث خانه های بهداشت در مناطق محروم را شکست و به حدی موفق بود که برای حضور در دولت از او دعوت کردند.

در سال هایی نیز که وزیر بهداشت دولت خاتمی بود هم برخلاف خیلی از مدیران که تا به جایی می رسند انواع امتیازات را برای خود و اطرافیانشان می گیرند، حتی امتیاز مطب هم نگرفت و تمام دوران پزشکی اش را در بیمارستان های دولتی طبابت کرد و ریالی از هیچ بیماری نگرفت و به حقوق بیمارستان بسنده کرد.

در تمام سال هایی هم که اصولگرایان اکثریت مجلس را در اختیار داشته اند، او از معدود نمایندگانی بود که در برابر آنها ایستاد و صدای مردم بود: از ماجراهای سال 88 تا حوادث 1401.

بنابراین او در زمانی که می توانست در سمت عافیت طلبی بایستد و دنبال نفع شخصی باشد، سمت مردم ایستاد و هزینه داد و فقط به همین دلیل است که حرف های امروزش باور پذیر است و الا من هم می گفتم برای کسب رأی چنین می گوید.

حالا که او سال ها سمت مردم بوده، از منظر مرام و معرفت می گویم که حالا هم نوبت ماست که به اندازه دادن یک رأی که کاری سهل برای ماست، ما هم سمت او باشیم و تنهایش نگذاریم و مشوق دیگران باشیم که آنها هم سمت مردم بایستند؛ همین!

نظر

• Hssn_mohammadi
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 220

دولت روحانی نه مسکن ساخت نه نیروگاه نه پالایشگاه...هیچ کاری نکردن..
                              اصلاح طلبا پاره ان...چطور امور میخواد بهتر بشه با اینا؟ دلارم ک ۱۰ برابر کردن‌.‌...
                              سلام
                              اینکه کاری نکردند، مسکنی نساختند ... یک طرف، فاجعه اینه که از بورس و ملک نوسان گرفته باشند
                              در ظاهر دم از مردم و برای مردم زدن ولی در عمل کار دیگر کردن

نظر

• reza@bourse2024
                                عضو عادی
                                • May 2024
                                • 167

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                                سلام
                                اینکه کاری نکردند، مسکنی نساختند ... یک طرف، فاجعه اینه که از بورس و ملک نوسان گرفته باشند
                                در ظاهر دم از مردم و برای مردم زدن ولی در عمل کار دیگر کردن
                                درود. جانا سخن از دل مردم ستم دیده ایران میگوئید. در فروم های دیگر سایت بورسی چندین بار ضمن اشاره به جمله جنابعالی یک واقعیت آشکار را نوشتم: همین طرفداران و حامیان یقه چاک امروز اصلاح طلبان، در دو دوره سکانداری دولت خاتمی و روحانی نه تنها سر مردم را شیره مالیدند بلکه به غیر از منفعت طلبی و عافیت طلبی و خویشاوند سالاری تا توانستند به بهانه اصلاحات ثروت اندوزی کردند و از اصلاحاتی که مدعی آن بودند هیچ کار اساسی برای مردم ایران انجام ندادند! شاید باورتان نشود عامل اصلی افزایش قیمت ملک و خودرو و ... مرهون مجاهدت و تلاش بی وقفه جناح اصلاح طلبان است! الان هم برای سهم خواهی از حکومت برای برگشت دوباره به دوران قبلی است نه برای مردم ایران.
                                آخرین ویرایش توسط reza@bourse2024؛ 2024/06/26, 10:53.

نظر

در حال کار...
                                X