حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

پکویر امروز تا صف رفت ......قبلا چی گفته بودیم در موردش ..؟ تو تایپکش هم هست ........نگفتیم 400 میسازه؟ حتی حداکثر زمان بسته شدن سهم رو هم گفتیم ....
    خوب اون رو که ما میدونستیم .....;) تازه الان دارن میگن ......
    ///

نظر

• مجتبی مصلحMTM
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 1656

زنده باد میثم داری حال میدی ب حسینا چند روزی از برادر علی خبری نیست عادل عطایی هم نیست
      آخرین ویرایش توسط مجتبی مصلحMTM؛ 2014/08/23, 22:09.
      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
        زنده باد میثم داری حال میدی ب حسینا
        دارم پی بر ای واقعی سهم رو به بازار نشون میدم

سود مخازنش رو هم در بیارم ..پرونده حسینا بسته میشه.......دیگه فعلا حس اون رو ندارم ...

فعلا 550-600 رو قبول کنید از من

در مورد حسینا نگران قرار داد بندر شهید رجاییش بودم ..که چون حاشیه سودش کمه یا اثر زیادی نداره که نگرانی من دیگه از سهم برطرف شد .......البته احتمالا سال اینده هم حسینا بمونه در بندر شهید رجایی.....
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

قندی ها مثبت : چند روز پیش تک سهم قصفها بودم .....خدایا گرفتی مارو؟ اذیت میکنی چرا مارو:D
          حالا که اومدیم رو حسینا باز این حسینایی که مثل بنز بود داره در جا میزنه .....این چه امتحانیه ...تا دو قدیمی سود تپل میریم ولی نصیب ما نمیشه .........:D
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/24, 10:15.
          ///

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            قندی ها مثبت : چند روز پیش تک سهم قصفها بودم .....خدایا گرفتی مارو؟ اذیت میکنی چرا مارو:D
            حالا که اومدیم رو حسینا باز این حسینایی که مثل بنز بود داره در جا میزنه .....این چه امتحانیه ...تا دو قدیمی سود تپل میریم ولی نصیب ما نمیشه .........:D
            منم شدم عین خودت!! از این سهم به اون سهم پریدن چیزی به آدم که نمیده هیچ از سرمایه هم کم می کنه . صبر کم شده بلای جون و مال/:.negaran.:/
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

سهام بزرگ بازار و سهام حقوقی ها داره گند میزنه به شاخص .....

///

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

دیروز من یکم دسبحا فروختم بیا امروز درصد مثبت کاملم خورد خوبه حالا همرو نفروختم

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

ستاره منو واس چی حذف کردن من که تو مسابقه دو سه هفته پیش شرکت کردم !!!!!!!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

فولاد 26 واحد شاخص رو منفی کرده ....کدوم حقوقی احمقی داره فولاد رو در کف قیمتیش میفروشه..........حقوقی ها مریضن بابا...مگه چه خبری اومده

سعید در خشانی دو خط در مورد ومعادن و فولاد نوشتی سهم منفی شد :D
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

ومعادن - فولاد . کچاد هر سه در نزدیکی های کف هستن و 4 درصد ...دیگه بیشتر بعیده منفی بخورن......
                      اینا دیگه در شاخص خیلی نباید تاثیر منفی بزارن برای فردا .......ما امسال هر چی ضربه خوردیم از حقوقی ها خوردیم

========

البته حجم مبناشون پر نشده . فردا هم تاثیر گذارن ....
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

فردا اگه حسینا و حسیناح.منفی بود ...رسما خروجم رو از بازار اعلام و سریعا درخواست وجه کرده ومدتی با بورس خداحافظی میکنم....و در این تاپیک رو هم تخته میکنم.... و اگه بشه کلا این تایپک شیفت دیلیت بشه....که تمام خاطرات خوب و بدمون پاک بشه...هر چی ما میفروشیم دو روز بعد صف میشه ..هر چی میخریم میاد پایین....از آماتور هم آماتور تر شدم...طلسم شده لامصب طلسم چشممون زدن:D
                        ملت میرن تو صف حسینا ۴۷۰۰ تومنی ولی حقشو حاضر نیستن ده درصد پایین تر بخرن....شانس ما داریم

روز خوش..
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/24, 12:37.
                        ///

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

طلسم ؟
                          خرید سهمی بعد 25 درصد رشد تو یک هفته
                          صبر نکردن رو سهمی که بقول خودت تو کفه
                          اعلام مرتب خرید و فروش .
                          بازاری که کف و سقفش کمتر از 20 درصد اختلاف داره .
                          ........

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            فردا اگه حسینا و حسیناح.منفی بود ...رسما خروجم رو از بازار اعلام و سریعا درخواست وجه کرده ومدتی با بورس خداحافظی میکنم....و در این تاپیک رو هم تخته میکنم.... و اگه بشه کلا این تایپک شیفت دیلیت بشه....که تمام خاطرات خوب و بدمون پاک بشه...هر چی ما میفروشیم دو روز بعد صف میشه ..هر چی میخریم میاد پایین....از آماتور هم آماتور تر شدم...طلسم شده لامصب طلسم چشممون زدن:D
                            ملت میرن تو صف حسینا ۴۷۰۰ تومنی ولی حقشو حاضر نیستن ده درصد پایین تر بخرن....شانس ما داریم

روز خوش..

حسینا برای اینکه این قیمت را برای من توجیه کند باید بالای 1000 تومان سود بسازد ... بزنن زیرش ببرن 100 هزار تومن اما با سود 1000 تومن هم برای من این قیمت توجیه ندارد !

سهام با پی به ای 3 دارد منفی میخورد .. منظورم ثاخت نیست ... منظورم سهمی هست که سودش را میسازد با انحراف 5 درصد ... سود سال بعدش هم ok هست .. تقسیم سود 95 درصدی دارد و دو ماه بعد سود را واریز میکند!

این بازار هنوز باید بریزد .. باید زیان بزند ... باید افت کند ...

بازار سهام بادکنکی را میخرد ... اما سهم بنیادی را نمیخرد ...

میثم جان همون هفته که رفتی سراغ سهم های با گین 2 درصدی مشخص بود که شکست خواهی خورد !

میثم که سهم ها رو انالیز میکنه و گین های بالای 50 درصد و حتی 100 درصد را شناسایی میکرد حالا 2 درصد نوسان میخواهد ...

اگر 2 درصد نوسان میخواستی برای چی صورت های مالی را میخوانی و انالیز میکنی !

به نظرم استراتژی قبلی ات عالی است .. و بازهم تو را پیروز بازار خواهد کرد
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              حسینا برای اینکه این قیمت را برای من توجیه کند باید بالای 1000 تومان سود بسازد ... بزنن زیرش ببرن 100 هزار تومن اما با سود 1000 تومن هم برای من این قیمت توجیه ندارد !

سهام با پی به ای 3 دارد منفی میخورد .. منظورم ثاخت نیست ... منظورم سهمی هست که سودش را میسازد با انحراف 5 درصد ... سود سال بعدش هم ok هست .. تقسیم سود 95 درصدی دارد و دو ماه بعد سود را واریز میکند!

ع
                              این بازار هنوز باید بریزد .. باید زیان بزند ... باید افت کند ...

بازار سهام بادکنکی را میخرد ... اما سهم بنیادی را نمیخرد ...
                              ا
                              میثم جان همون هفته که رفتی سراغ سهم های با گین 2 درصدی مشخص بود که شکست خواهی خورد !
                              میثم که سهم ها رو انالیز میکنه و گین های بالای 50 درصد و حتی 100 درصد را شناسایی میکرد حالا 2 درصد نوسان میخواهد ...

اگر 2 درصد نوسان میخواستی برای چی صورت های مالی را میخوانی و انالیز میکنی !

به نظرم استراتژی قبلی ات عالی است .. و بازهم تو را پیروز بازار خواهد کرد
                              من میخوام یه ماهه راه یه ساله رو برم.....برام مهم نبود چ سهمیه.....من دنبال پول مفتم....سریع ..بدون صبر.....با ی موج...

حسینا یک سهم خاصه و با افزایش بارگیری و تخلیه راحت سودش جهش میزنه....و امسال اگه اتفاق خاصی نیوفته بازار سود واقعی این سهمو خواهد دید جهشش رو نسبت به پیش بینی فعلی.....سهم های دیگه این چنین نیست......حسینا برای تعدیل خواهد بست........این بازار بد بازاری شده....شاخص گیج میزنه...و گرنه بازار و شاخص مثبت باشه ...هیچ سهمی سریع بازدهی حسینا رو نمیده...حالا بازار بگه حباب....مگهوتوریل حباب نیست ..کاذر حباب نیست...کفپارس حباب نیست....ولی افتادن تو ی موج......حسینا تو موج هست ولی بازار پول درش نیست....و بازار از کمبود نقدینگی رنج میبره....

به اخوند جماعت رای دادن همین میشه دیگه....بورس برای دولت روحانی هیچ اهمیتی نداره...الان سهام معدنی و پتروشیمی ما تو شهریور ماه و شهریوری که همیشه عالی بوده از نظر بازدهی این ماه...ببین به چ روزی افتادن و چ جوری معامله میشن....

شاخص دستوری نتیجش این میشه دیگه...ملت چند ماه پیش رفتن نامه زدن به مجلس.....مجلسم فشار اورد به بورس که این چ وضعیه......و نزاشتن شاخص اصلاحی که باید میکرد کنه.......الان هم که باز تو بازار پول نیست.....و حقوقی ها هم کم اوردن....

بازاری که خبر بدی نداره و اینجوری پیش میره...یه خبر بد,بیاد همه میرن تو ضرر بالای ۲۰ درصد....حالا هی دستوری عمل کنن
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/24, 13:55.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در مورد pe:

من حاضرم الان 200 نماد بورسی- فرابورسی رو الان اینجا بنویسم و بگم برای سال 93 تعدیل دارن یا نه ......... تعدیلیشون زیر 10 درصده یا بین 10 و 20 درصده یا بالای 20 درصد ...
                                و سال بعد هم با این شرایط اقتصادی باز هم تعدیل خاصی نداشته باشن .......مگر افزایش نرخ بگیرن.......

حالا این سهام باید با سهامی که بیش از 50 درصد تعدیل مثبت دارن پی بر ای یکسانی داشته باشن؟

برخی سیمانی ها مشکوک به تعدیل منفین یا برخی ساختمانی ها >> ایا پی بر ای اینا باید بالا بره؟ البته بعد از تعدیل منفی پی برای اینا بالا میره ....نگران نباشید ...

برخی سهام بازار مثل کنتور پتانسیل جهش سود دارن .....چرا کنتور رو خوب میخرن ولی سرود رو خوب نمیخرن..یا فولاد رو ..... .......ایا پی بر اینا باید در حد میانگین بازار باشه یا بالاتر از میانگین؟
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/24, 18:21.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X