کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هنوز نترکونده
یک مقدار صبر کن دکتل پروفسور فرزین و دکتر پروفسوول خاندوزی سال در دوازده ماه آینده این نرخ بهره نجومی را با سفته بازان تسوبه حساب بکنند ،
پولهای جدید چاپ بشود ، بعدا نقدینگی را حساب بکنید .
اجازه بده ربا و مرابحه حضرات به نزول خورها و سفته بازارن و آربینراژ گیرندگان در خر تو خری های حضرات پرداخت بشود ،
صندوق های نزول خوری وسفته بازی روزانه و ساعتی آخرین سودهایشان را از دولت و آفتاب مهتاب زدن در بازارها بگیرند ،
این پول های جدید مجددا با ضریب تکاثر 8 در سیستم بانکی و سفته بازی بین بازارها گردش بکند ،
کوه نقدینگی متولد بشود ،
بعد میایم همینجا حساب می کنیم چقدر نقدینگی تولید شده ، چقدر ارز و طلا برای کنترل این نقدینگی جدید از جیب مردم گرفتار ایران پرداخت شده.
پیش به سوی کهکشان راه شیری ، با دکتل فربزین و خاندوزی و...
ببخشید ، یکی از پدرخوانده های پشت صحنه مافیای ناخلف بانک داران اسلامی از قلم افتاد ،
دکتل پروفییییییییسسسسسسور طیب نیا ،
بنیان گذار پرداخت مرابحه و نرخ بهره نجومی به سفته بازان روزانه و ساعتی در سیستم ناخلف بانک داری اسلامی !!! ، در ایران
( بعد از اتمام تحصیلات و بازگشت از ژاپن !!!!!!@! )
استرس و نگرانی بسیجی ها و بچه حزب اللهی ها الان بیشتر از بورسیاست...جیره و اضافه کار خیلی ها شاید حذف بشه بعد ریسی...
این قشر شنبه احتمالا عزا بگیرن:D
البته رقابت سختیه!!
گلممد احتمالا ریس جمهور بشه ...چون مردم برای اینکه جلیلی نیاد میرن به گلممد رای میدن:D
هیچ تضمینی نیست. ممکنه خیلی ها همین فکر و بکنن و رای ندن. اونهایی که دوست دارن پزشکی بشه ولی خودشون رای دادن رو کسر شان خود میدونن ، زیادن ، از جمله جنابعالی!
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
هیچ تضمینی نیست. ممکنه خیلی ها همین فکر و بکنن و رای ندن. اونهایی که دوست دارن پزشکی بشه ولی خودشون رای دادن رو کسر شان خود میدونن ، زیادن ، از جمله جنابعالی!
پزشکیانموج بعدی گرانی رو با خودش خواهد اورد....وفشار بر مردم بیشتر میشه...
گرانی و ازادی یا حجاب (حجاب اجباری)
مردمباید یکی رو انتخاب کنن و من هیچکدام را انتخاب نخواهم کرد..
من میدونم به هر کی رای بدم... بعدش باز باید خودمو سرزنش کنم:D
به پزشکیان رای بدم موج گرانی را باید تحمل کنم...و به اون یکی دیگه...ون های بیشتر و پلیس بیشتر تو پیاده رو ها رو باید ببینم!
فلذا ما رو قاطی این بازیا نکنید:D
هیچ جوری نمیتونم خودم قانع کنم..ک برم رای بدم
به پزشکیان رای بدیم موج گرانی رو باید تحمل کنیم و صدامونم در نیاد..ب جلیلی گیر دادن احمق ها و تایید ون ها ...
پس دستم را نه ب خون مردم و نه سفره مردم الوده نمیکنم!
نقل قول:
فعالان بورس یادتان هست!!؟؟
روزهایی که کارد به استخوان میرسید. روزهای قرمز متوالی. بعد میفهمیدیم ۴۵ روز پیش گاز را گران کرده اند.
یادتان هست میخواستند سیمان و فولاد را از بورس کالا خارج کنند و دوباره امضای طلایی برای خودشان درست کنند.
یادتان هست انتهای دی ماه ۵۰ همت از پول پالایشگاهها را با یک ابلاغیه به دولت منتقل کردند.
یادتان هست با ثابت نگه داشتم دلار نیمایی برای وارد کننده ها رانت درست کردند.
سود شرکتهای مختلف در سال ۱۴۰۲ را با سال ۱۴۰۱ مقایسه کنید. علیرغم تورم ۵۰ درصدی تعداد زیادی از شرکتها با کاهش سود مواجه شده اند. آیا ادامه راه فعلی مطلوب فعال بازار سرمایه هست؟
جلیلی دنبال ادامه دادن راه دولت ۳ ساله هست. بماند که مشاوره های خودش در این دولت را موثر میداند. با عدم شرکت در انتخابات به جلیلی چراغ سبز نشان میدهیم. خود دانید.:-s
نظر