حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

برای موفقیت در بورس یک دوره ۸ تا ۱۰ ساله باید ماند توش...فعلا از ۱۴۰۰: تا الان ۳ سال از یک دوره ی ۸ ساله یا ۱۰ ساله را رد کردیم..و هر چی بگذره امیدوارانه تر میشه ادامه داد....

من خودم ۶ ماهه دارم به بازگشت ب بورس فک میکنم ک اون ۵ سال دوم رو ازدست ندم...

از همون سال ۹۹ و‌۱۴۰۰ هم‌گفتیم بیخود انرژیتونو از دست ندید..

من الان فول انرژیم برای بازگشت ولی نقدینگیم اونقدی ک باید باشه نیست همین!

و بالاخره برای اون ماراتن اصلی پول و ریال رو جور میکنم ..چیز سختی نیست/:.winksmiley02.:/ هنوز ۵ الی ۶ یا ۷ سال تا ۵۰ برابر شدن بعضی از شرکت ها زمان مانده...

ما این ۵۰ برابرو خواهیم گرفت..صبور باشید:D
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

یک زمانی شاخص ۲۰ هزار واحد و ۴۰ هزار واحد بود..
      تاریخ قطعا دوباره تکرار میشه ولی باید برای اون تاریخ ها پول جور کرد همین
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

دیتاهای بسیار تکان دهنده در صنعت برق!

برای جبران کسر برق کشور نیاز به 450 همت سرمایه‌گذاری جدید هستیم!

دولت 125 هزار میلیارد تومان به شرکت‌های تولیدکننده برق بدهکار است!
        **
        ۲۰۰ هزار میلیاردم زیان خودرو سازاست

یک زمانی کل نقدینگی کشور ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود:D
        ///

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          برای موفقیت در بورس یک دوره ۸ تا ۱۰ ساله باید ماند توش...فعلا از ۱۴۰۰: تا الان ۳ سال از یک دوره ی ۸ ساله یا ۱۰ ساله را رد کردیم..و هر چی بگذره امیدوارانه تر میشه ادامه داد....

من خودم ۶ ماهه دارم به بازگشت ب بورس فک میکنم ک اون ۵ سال دوم رو ازدست ندم...

از همون سال ۹۹ و‌۱۴۰۰ هم‌گفتیم بیخود انرژیتونو از دست ندید..

من الان فول انرژیم برای بازگشت ولی نقدینگیم اونقدی ک باید باشه نیست همین!

و بالاخره برای اون ماراتن اصلی پول و ریال رو جور میکنم ..چیز سختی نیست/:.winksmiley02.:/ هنوز ۵ الی ۶ یا ۷ سال تا ۵۰ برابر شدن بعضی از شرکت ها زمان مانده...

ما این ۵۰ برابرو خواهیم گرفت..صبور باشید:D
          ما که15ساله در این بازاریم ... ولی رکود فعلی بسیارسنگین بوده

50ماه فیکس از سقوط تاریخی گذشته وشاخص همون جا مونده ...

بازارم بقیش مشخصه... فقط 50تا نهایتا سهم بوده که وضعیت تورمی را تونستند کاور کنند
          آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2024/07/15, 14:32.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20672

دوست داشتیم ترامپ بخوره ب ریسی ک‌نشد:D

الان همه از آمدن ترامپ میگن..

تا قبل مشخص شدن ریس جمهور امریکا نباید هیچی فروخت!!

بلکه ارزش قمار کردن هم داره تا قبل انتخابات...

از اخرین فرصت های دلار ۴۳ هزار تومانی استفاده کنید...
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

دلار ۴۳ هم به زودی حذف خواهد شد انگار و گرانی و تورم حداقل ۵۰ درصدی برای سال اینده احتمالش بالا رفته!!

یه سری نادان هم در بازارهای موازی دارن اموالشون رو مفت تقدیم میکنن!

اثر ترامپ هیچی!

اثر تک نرخی شدن ارز و کاهش اختلاف نیما و ازاد + افزایش حقوق سال بعد داره پیام میده :

سال اینده تورم اجناس و کالا و خودرو و ملک و احتمالا همه چی : حدودا ۵۰ درصده! بدون لحاظ اثر ترامپ!

الان گویا شکربن اطلاعیه داده با دلار صادراتش هر کار بخواد میکنه:D
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2024/07/16, 21:26.
              ///

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

دلار ۴۳ هم به زودی حذف خواهد شد انگار و گرانی و تورم حداقل ۵۰ درصدی برای سال اینده احتمالش بالا رفته!!

اثر ترامپ هیچی!

اثر تک نرخی شدن ارز و کاهش اختلاف نیما و ازاد + افزایش حقوق سال بعد داره پیام میده :

سال اینده تورم اجناس و کالا و خودرو و ملک و احتمالا همه چی : حدودا ۵۰ درصده! بدون لحاظ اثر ترامپ!

پس یعنی ما جماعت بورسی یه ۵۰درصد دیگه باز عقب میفتیم /:.negaran.:/

البته اگر در به پاشنه این دو سه سال اخیر بچرخه!

پس کی میخواد بورس اقلن با تورم عمومی ست بشه...پاره شدیم دیگه...اثر پزشکی هم یه روزم دوام نداشت. باید ملت عملن ببینن دولت دستکاری نمیکنه...مطمئن بشن بعد لابد!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

پس کی میخواد بورس اقلن با تورم عمومی ست بشه...پاره شدیم دیگه...اثر پزشکی هم یه روزم دوام نداشت. باید ملت عملن ببینن دولت دستکاری نمیکنه...مطمئن بشن بعد لابد!
                  نیما ۶۰ بشه بعضی شرکت ها باید ۱۰۰ درصد رشد کنن
                  ==

سری قبل نیما از ۲۸_۲۵ شد ۳۸ بعضی شرکت ها دوبل شدن
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2024/07/16, 23:48.
                  ///

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1136

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

سید چه خبر از به جلیلی رای ندید به پزشکیان بدید بازار پرواز می‌کنه ال میشه بل میشه
                    جلیلی بیاد بورس سقوط می‌کنه فلان میشه
                    ای حال میده ب بازی خوردن شماها خندید حالا بازم یه چند صد صفحه ای تحلیل کنید
                    با احترام

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20672

با امدن طیب نیا و دلار نیمایی ۶۰ :

بازی بورس شاید دوباره از پتروشیمی ها و سنگ اهنی ها و فولادی شروع بشه..
                      و بعدش بقیه بازار هم رشد کنن...

در کل این تغییر نرخ ارز ۴۳ به ۶۰ خیلی تاثیر داره

اگر بشه میشه پولا رو دوبل کرد/:.winksmiley02.:/

یک کور سوی امیدی فعلا باز شده با این صحبت های طیب نیا:D

۲۷ تیر ۱۴۰۳:D

من خودم فردا از این گروه هایی ک نام بردم خرید خواهم کرد....
                      بماند ب یادگار:D

من چون امید دارم ب حذف ارز ۴۳ نیما قبل اینکه طیب نیا بیاد و چند ماه شاید جلوتر شروع میکنم ب خرید

از فردا به مرور... ( پترو.فولاد.سنگ اهن را در سبد خواهم گنجاند)

اون طرف ترامپپپپپ اگه بیاد دلار کمتر از ۸ ماه ۱۰۰ رو میزنه
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2024/07/17, 00:39.
                      ///

نظر

• شاهان
                        ستاره دار (1)
                        • Aug 2022
                        • 1766

اثر ترامپ هیچی!

دولت جدید ب فکر توافق با دنیا هست برای تثبیت دلار یا کنترل تورم . بعییده خیلی راحت اجازه بده همه چی سال بعد 50 درصد گرون شده باشه .
                        همین الان اکثر اجناس در بورس کالا داره رقابتی با دلار ازاد فروش میره و افزایش دلار نیما فقط ب نفع اونایی هست ک صادرات زیادی دارن .
                        هزینه شرکت ها بشدت بالا رفته . قطعی برق امسال بی سابقه بوده و ....
                        فکر نکنم چشم انداز چندان مناسبی برای گروه های سنگ آهنی و فلزی باشه . من باز بهترین صنعت ک از دلار نیما نفع خوبی میبره و هم داستان قطعی برق و ... ندارن فقط پالایشگاه هست .
                        بنظرم بهترین صنعت پالایش باشه ن پتروشیمی و فلزی و سنگ آهنی

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                          دولت جدید ب فکر توافق با دنیا هست برای تثبیت دلار یا کنترل تورم . بعییده خیلی راحت اجازه بده همه چی سال بعد 50 درصد گرون شده باشه .
                          همین الان اکثر اجناس در بورس کالا داره رقابتی با دلار ازاد فروش میره و افزایش دلار نیما فقط ب نفع اونایی هست ک صادرات زیادی دارن .
                          هزینه شرکت ها بشدت بالا رفته . قطعی برق امسال بی سابقه بوده و ....
                          فکر نکنم چشم انداز چندان مناسبی برای گروه های سنگ آهنی و فلزی باشه . من باز بهترین صنعت ک از دلار نیما نفع خوبی میبره و هم داستان قطعی برق و ... ندارن فقط پالایشگاه هست .
                          بنظرم بهترین صنعت پالایش باشه ن پتروشیمی و فلزی و سنگ آهنی
                          کجا فولاد و‌سنگ اهن داره با دلار ازاد معامله میشه؟

شرکت های فولاد و سنگ اهن اینقد قوی هستن ..ک خودشون برق تولید کنن.. ...فقط این نرخ دستوری ۴۳ باید به ازاد نزدیک بشه.....و مقداری زمان لازمه...

دولت اگه قیمت دستوری رو حذف کنه همین شرکت ها کافیه برای اباد کردن ایران
                          ///

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1766

کجا فولاد و‌سنگ اهن داره با دلار ازاد معامله میشه؟
                            در داخل
                            بورس کالا مگه محدودیت نرخ هست ؟ رقابتیه
                            دلار نیما فقط برای شرکت های صادرات محور خوبه ک دلار رو ب قیمت بالاتر میفروشن

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20672

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                              در داخل
                              بورس کالا مگه محدودیت نرخ هست ؟ رقابتیه
                              دلار نیما فقط برای شرکت های صادرات محور خوبه ک دلار رو ب قیمت بالاتر میفروشن
                              وقتی صادرات با دلار ۶۰ بشه..در داخلم با همین ۶۰ مچ‌میشه اون موقع دیگه فروش ب داخل اولویت نداره!! مگر اینکه با دلار ۶۰ مچ بشه ....

الان وقتی با دلار ۴۳ صادر میکنن در داخلم با این نرخ ۴۳ مچ شدن قیمت ها

**
                              الان قیمت همه کالاها در بورس کالا غیر از مس و چند تا چیز دیگه با دلار ۴۳ هست ب نظرم و تغییر ۴۳ به ۶۰ همه نرخ های فعلیو عوض خواهد کرد
                              ///

نظر

• شاهان
                                ستاره دار (1)
                                • Aug 2022
                                • 1766

وقتی صادرات با دلار ۶۰ بشه..در داخلم با همین ۶۰ مچ‌میشه اون موقع دیگه فروش ب داخل اولویت نداره!! مگر اینکه با دلار ۶۰ مچ بشه ....

الان وقتی با دلار ۴۳ صادر میکنن در داخلم با این نرخ ۴۳ مچ شدن قیمت ها

**
                                الان قیمت همه کالاها در بورس کالا غیر از مس و چند تا چیز دیگه با دلار ۴۳ هست ب نظرم و تغییر ۴۳ به ۶۰ همه نرخ های فعلیو عوض خواهد کرد
                                این حرف شما اشتباهه
                                با دلار نیما قرار نیست نرخ فروش صادراتی دنیا رشد کنه . نرخ جهانی مشخصه و الانم همونه . تنها تفاوت اینکه ک دلاری ک تحویل میگیرن بجای فروش مثلا 42 میفروشن 60 . افزایش دلار نیما ربطی ب نرخ جهانی نداره . بحث اینه ک دلار رو ب قیمت بالاتر میفروشن . اینکه دلار نیما 50 درصد گرون بشه ربطی ب نرخ جهانی نداره . بحث تسعیر ارز هست ب قیمت بالاتره . واگرنه چ ربطی ب قیمت جهانی داره .

نفع اصلی فقط برای شرکت هایی هست ک صادرات بالایی دارن . چ پترو چ هر سهم دیگه .

نظر

در حال کار...
                                X