حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
    تقصیر خودته میثم. وقتی زیر ۶۰۰ بود غبشهر چقدر با پوراحمدی ازش گفتیم.[emoji6] [emoji41]
    الکی گیر دادی به این کنتورسازی بی خاصیت[emoji5]
    تازه غبشهر چیزی نیست که گیر نیاد.[emoji16]
    سلام...اگه چند صفحه برگردید عقب نمودارش رو گذاشته بودم ...فقط باید روندش صعودی میشد و بر میگشت...خرید رو 600 فایده نداشت که ممکن بود ده ماه الاف بشی...ولی عددی که دو روز پیش رد کرد ..غبشهر رو صعودی کرد و سیگنال خرید تایید شد...

من امروز هر جوری شده خریدمش ....دیگه .....:.thumbsupsmileyanim

غبشهر الان بالای 100 درصد بازدهی خوابیده توش 6 ماههه...اقای درخشانی و حسام حسینی هم اومدن پست زدن تو تاپیک غبشهر یعنی 4 چشمی مواظب سهم بودن که بخرن ..سعید درخشانی جالب بود گفته من شرکتو مثل کف دستم میشناسم...اینا کجا بودن ما تاپیک غبشهر رو درست کردیم ..درخشانی تازه یه ساله غبشهر رو میشناسه...گفته خبری نیست ..هاها(-: مگه میشه قیمت جهانی روغن 30 درصد بریزه ...و غبشهر سودش بالا نره!

حالا یه کم دیر و زود داره ولی سود غبشهر جهش خوبی باید بزنه ......حالا هر کی هم میخواد تحلیل کنه واسه خودش تحلیل کنه...

در تاپیک خاهن در بورکس اقای حسام حسینی اومد گفت بعیده تعدیل بالا داشته باشه !!
    ما گفتیم یه بچه ای که ضرب و تقسیم بلده میتونه بفهمه که خاهن تعدیل داره .....:D حالا خوبه خاهن تعدیل منفی بده ../:.hmmsmiley.:/
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/29, 13:13.
    ///

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      سلام...اگه چند صفحه برگردید عقب نمودارش رو گذاشته بودم ...فقط باید روندش صعودی میشد و بر میگشت...خرید رو 600 فایده نداشت که ممکن بود ده ماه الاف بشی...ولی عددی که دو روز پیش رد کرد ..غبشهر رو صعودی کرد و سیگنال خرید تایید شد...

من امروز هر جوری شده خریدمش ....دیگه .....:.thumbsupsmileyanim

غبشهر الان بالای 100 درصد بازدهی خوابیده توش 6 ماههه...اقای درخشانی و حسام حسینی هم اومدن پست زدن تو تاپیک غبشهر یعنی 4 چشمی مواظب سهم بودن که بخرن ..سعید درخشانی جالب بود گفته من شرکتو مثل کف دستم میشناسم...اینا کجا بودن ما تاپیک غبشهر رو درست کردیم ..درخشانی تازه یه ساله غبشهر رو میشناسه...گفته خبری نیست ..هاها(-: مگه میشه قیمت جهانی روغن 30 درصد بریزه ...و غبشهر سودش بالا نره!

حالا یه کم دیر و زود داره ولی سود غبشهر جهش خوبی باید بزنه ......حالا هر کی هم میخواد تحلیل کنه واسه خودش تحلیل کنه...

در تاپیک خاهن در بورکس اقای حسام حسینی اومد گفت بعیده تعدیل بالا داشته باشه !!
      ما گفتیم یه بچه ای که ضرب و تقسیم بلده میتونه بفهمه که خاهن تعدیل داره .....:D
      پس تحلیل این بازدهی 100% رو هم بذار که ما درصدشو از 25 ببریم رو 50 :*

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک ......می گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوییییییییییییییییییییی یمممممممممممم/:.Heart.:/
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

اقا میثم سلام
          نظرتون در مورد سکارون چیه
          توی سایت اردیبهشت ایرانیان خیلی تعریف ازش میکنن
          ظاهرا" صادراتش به عراق تو این مدت یک روز هم متوقف نشده چونکه جنوب کشوره و منطقه اونجا آرومه
          در ضمن هنوز گزارش شش ماهه هم نداده

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
            سلام میثم جان در حال جمع کردن لابسا . وبشهر و سیمان شرق هستم و از شنبه میخوام بهنوش و آسیا رو خالی کنم ممنون میشم نظرتون رو بدونم
            اقا اسیا را نفروش 2 تا گره 12 درصدی بگیر بعد بفروش:D
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              اقا اسیا را نفروش 2 تا گره 12 درصدی بگیر بعد بفروش:D

:D میخوای بعد 4 تا گره بفروشم !! نه بابا تا اونجاها نمیره /.:blinksmiley.:/

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

میثم جان کنتور کم کم داره آماده مبشه واسه استارت

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

چرا میره این------------این:.thumbsupsmileyanim

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
                    میثم جان کنتور کم کم داره آماده مبشه واسه استارت
                    کنتور من در حال اضافه کردنم....فعلا غبشهر رو بازار اگه درک کنه یک راست باید تا ۱۰۰۰ بیاد....تازه کاظم نادر علی به بازار در ماه های اینده پی بر ای ۷ به بالا داده......پس غبشهر رو بندازید یک گوشه و سال مالی 93 ش رو به کل فراموش و روی سال مالی بعدش حساب باز کنید...اگر پی بر ای ۷ هم بگیره بازار که دیگه عالیه....

کنتور تا دو هفته دیگه باید خبر مناقصه ای که شرکت کرده بیاد......(مناقصه سوریه)...اگه برنده بشه تو مناقصه سود خوبی میبریم...برنده تشد هم من کنتور فروش نیستم تو این قیمت ها...فعلا از غبشهر میشه استفاده برد...

بقیه سوالات دوستان رو فردا پاسخ میدیم...فعلا
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/30, 18:48.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      اقا میثم سلام
                      نظرتون در مورد سکارون چیه
                      توی سایت اردیبهشت ایرانیان خیلی تعریف ازش میکنن
                      ظاهرا" صادراتش به عراق تو این مدت یک روز هم متوقف نشده چونکه جنوب کشوره و منطقه اونجا آرومه
                      در ضمن هنوز گزارش شش ماهه هم نداده
                      پارسال این سهم برای من ارزنده بود......امسال ارزندگیش دوبل شده....واقعا این سهم مفته .........به دید بلند مدت بازدهی خوبی میده.........سهم در پایان 94 احتمالا به اندازه ی قیمت الانش سود انباشته داشته باشه/:.winksmiley02.:/ که اگه بخواد تقسیم کنه یا افزایش سرمایه بده 100 درصد بازدهی میده....حالا اگه تقسیم نکنه و صرف طرح توسعش کنه و طرح توسعشو راه اندازی کنه....150-200 درصد بازدهی میده

به نظرم 2-3 ساله این بازدهی رو بده
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                        سلام میثم جان در حال جمع کردن لابسا . وبشهر و سیمان شرق هستم و از شنبه میخوام بهنوش و آسیا رو خالی کنم ممنون میشم نظرتون رو بدونم
                        بیمه ای ها بازدهی بالایی ندارن به نظرم...همون در حد رالی 20-30 درصدی بستشونه.......
                        لابسا بدک نیست .........وبشهر خوبه.......سیمان شرق هم تو گروه خودشه و جو گروه مهمه......گروه سیمان یا همه با هم یا هیچ کدام و اینکه حرکت دسته جمعی دارن..سهم سیمانی مفت کم نداریم....

===
                        اگه تحریم ها برداشته باشه : یک سهم از گروه بانک و خودرو و برق و حتی حمل و نقل مانند حکشتی یا حسینا یا حتاید در صورت بازگشایی باید تو سبد باشه:D
                        ===

ایران کوتاه بیاد و شکست رو بپذیره و بگه کم اوردیم>> توافقم میشه .......

ولی خوب من هنوز امیدوار نیستم...بیش از 80 درصد اهالی بازار فک کنم به توافق امیدوارن ......

کاظم نادر علی: توافق قطعی شده!!

حالا از کجا خبر داره این اقا ....البته کارش درسته
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/30, 22:52.
                        ///

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

بیشترین بازدهی برای گروه سیمان خواهد بود ، سکارون ، ساروم ، سکرما ، سغرب و سفارس و سبهان بازدهی خوبی خواهند داد .

جدیدا با تحریم هایی که علیه روسیه وضع شده ، روسیه واردات کالا از ایران را بشدت افزایش داده و طبق آمار یکی از کالاهایی که صادراتش به روسیه رشد خوبی داشته سیمان است .روسیه میتواند بازار خوبی برای سیمان ایران باشد .

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

سکارون 677 رو رد کنه صعودی میشه البته بعدش باز مقاومت 708 رو داره...کارش سخته...باید گروه حرکت کنه...تکی یه مقدار سخته کارش...گروه سیمان هم در کف خودشه.......زیر 660 هم تا 629 اصلاح داره..

در کل تکلیفش مشخص نیست ولی بیشتر دوست داره صعود کنه :D چون نزول کنه خاطر خواه زیاد داره که اون پایین بخرن...

630 به پایین خریداریم......البته بعیده بدن زیر 630 فعلا ..مگه بازار منفی بشه
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/30, 23:04.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

غبشهر یه 4 مثبت دیگه بخوره و بالاش بمونه عالی میشه..فک کنم باید بالای 710 تثبیت بشه.....لامصب ...میتونه هدف 1000 یا 955 بگیره

الان اساتید تکنیکال میپرسن اون دایره چیه .........:D اون محدوده اهداف بعدیه..جدی نگیرید..

فعلا شب خوش
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/10/30, 23:46.
                              ///

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

[QUOTE=meysam_sh_2020;552887]بیمه ای ها بازدهی بالایی ندارن به نظرم...همون در حد رالی 20-30 درصدی بستشونه.......
                                لابسا بدک نیست .........وبشهر خوبه.......سیمان شرق هم تو گروه خودشه و جو گروه مهمه......گروه سیمان یا همه با هم یا هیچ کدام و اینکه حرکت دسته جمعی دارن..سهم سیمانی مفت کم نداریم....

===
                                اگه تحریم ها برداشته باشه : یک سهم از گروه بانک و خودرو و برق و حتی حمل و نقل مانند حکشتی یا حسینا یا حتاید در صورت بازگشایی باید تو سبد باشه:D
                                ===

ایران کوتاه بیاد و شکست رو بپذیره و بگه کم اوردیم>> توافقم میشه .......

ولی خوب من هنوز امیدوار نیستم...بیش از 80 درصد اهالی بازار فک کنم به توافق امیدوارن ......

کاظم نادر علی: توافق قطعی شده!!

حالا از کجا خبر داره این اقا ....البته کارش درسته
                                [/QUOTEاون قدرت خریداری که تو اسیاو البرز دیدم..با 20...30 درصد راضی نمیشه....نمیدونم راسته یا دروغ...ولی شنیدم فرد اسدی و تیر طایفش که وبیمه را از 85تا این جا اوردند دارن میخرن........

نظر

در حال کار...
                                X