حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط سید پست شده است View Post
    اقا میثم یک نگاهی هم به این کنور میندازی 25 % سبدم اونه البته من بلند مدتیم 1 ساله دارمش دیگه بسه ردش کنم یا بازم نگهش دارم ممنون
    سهم خوبیه ....در 1500 تومن که عرضه شد میگفتیم سهم خوب و باکلاسیه (-: فک کنم الان با افزایش سرمایه و سود مجمع 5 برابر رو شده!! خیلی از طرح توسعش هنوز مونده .....البته 4-5 ماهی هست نگاش نکردم ولی راه خودشو میره ......

پی بر ای 6-7 اگه داشت میخریدمش .......ولی الان پی بر ا یش 15 هست ....دویست درصد هم تعدیل بده به درد من نمیخوره (-: من سهم با پی بر ای 3 . 2.5 پیدا میکنم که بعد از تعدیل اگه پی برای 5 بگیره دوبرابر بشه ........ البته پی بر ای سنگ اهنی ها 7-8 باید باشه ...البته شاید به خاطر پتانسیل ها و طرح های توسعشه .....
    اگه اهل نگهداری هستی تا اخر عمر نگهش دار .....چون سهم معدنی همیشه رو به بالا حرکت میکنه ....اون هم کنور که معادنش مال خودشه .....
    ///

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام میثم جان
      شیراز با راه اندازی طرح اوره و آمونیاک 3 در سال 93
      1073هزار تن اوره
      660هزارتن آمونیاک به ظرفیت در حال حاضر می افزاید
      در حال حاضر 421هزار تن آمونیاک
      556هزار تن اوره تولید میکند
      چه شود شیراز ....

نظر

• apouya
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 215

سلام اقا میثم عزیز
        مرسی
        یه سوال دیگه:نظر شما در مورد وبصادر چی هست
        سپاس

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
          سلام اقا میثم عزیز
          مرسی
          یه سوال دیگه:نظر شما در مورد وبصادر چی هست
          سپاس
          سهم احتمالا 250-260 ببنده که از اون ور بعد افزایش سرمایه 100 تومن باز بشه .......بعد هم تا 120 رشد کنه .رشد بالاتری رو براش تصور نمیکنم....در میان مدت....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/04, 19:54.
          ///

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

کسی از جمع کنده مدارن خبری داره ؟؟؟
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              سلام میثم جان
              شیراز با راه اندازی طرح اوره و آمونیاک 3 در سال 93
              1073هزار تن اوره
              660هزارتن آمونیاک به ظرفیت در حال حاضر می افزاید
              در حال حاضر 421هزار تن آمونیاک
              556هزار تن اوره تولید میکند
              چه شود شیراز ....
              سودش چقدر میشه به نظرت ؟

ظرفیت تولید اورش الان چقدره ؟ قراره چقدر بشه تا یک حساب کتابی کنیم (-:

همین جوری بدون حساب کتاب عالی به نظر میاد ....با اضافه شدن 1 میلیون تن اوره ......با حاشیه سود بسیار بالا........

1000 تن اوره به ظرفیت فعلیش اضافه میکنه؟ یا کلا ظرفیتش میشه 1000 تن؟
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/04, 20:33.
              ///

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

000ا1000تن اضافه میشه

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  اوه مای گاد ...
                  باشه در لیست خرید........کم کم باید رفت سراغش ...
                  ///

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    اوه مای گاد ...
                    باشه در لیست خرید........کم کم باید رفت سراغش ...
                    ریسکش اینه که کمی نامطمئنم کرده:
                    این طرح توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حال اجراست و تحت اختیار آن می
                    باشد، لذا این ریسک وجود دارد که این طرح به شرکت واگذار نشود و شرکت تنها در قبال طلب خود ادعا
                    داشته باشد.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط heydar";386365][COLOR="#0000CD پست شده است
                      ریسکش اینه که کمی نامطمئنم کرده:
                      این طرح توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حال اجراست و تحت اختیار آن می
                      باشد، لذا این ریسک وجود دارد که این طرح به شرکت واگذار نشود و شرکت تنها در قبال طلب خود ادعا
                      داشته باشد.[/COLOR]
                      ربطی نداره به شرکت ملی صنایع پتروشیمی خیالت راحت باشه ....

با خیال راحت با دید 15 ماهه بخرید و در مجمع سال 93 هم شرکت کنید تا براتون مفت دربیاد (-:

چقدر راحت میشه تو ایران سود کرد (-: وسالی 100 درصد گرفت .....ساختمون سازی (بساز بفروش) کیلو چنده .......
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/04, 20:57.
                      ///

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

کرمانشاه
                        660.000تن اوره
                        386.100تن آمونیاک تولید میکنه
                        ارزش بازارش چقدره؟1500میلیارد
                        شیراز چقدره؟2400میلیارد
                        با اضافه شدن این ظرفیت معادلات بهم خواهد ریخت!

نظر

• petter
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 141

سلام به میثم و حیدر عزیز

میثم جون خیلی وقته ازت بیخبرم، ی سالی بود به این سایت نمیومدم ...
                          یادش بخیر قدیما تو تاپیک شبندر ...
                          میثم جون شبندرت رو بالاخره فروختی یا نه هنوز داریش؟؟ :.thumbsupsmileyanim

ی سوال هم در مورد مطلبی که حیدر عزیز در مورد پتروشیمی شیراز گذاشته:

مگه پتروشیمی شیراز با پتروشیمی شهدای مرودشت فارس یکیه؟؟؟!!!!!!

در ضمن حیدر جون شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی فقط مجری طرحه (یعنی پیمانکاره نه کارفرما)

اما سایت پتروشیمی شیراز رو که نگاه کردم تو قسمت معرفیش متن زیر رو نوشته بود:

پتروشيمي شيراز از سال 1338 در منطقه جغرافیایی فارس، شيراز،كيلومتر 5 جاده پل خان سد درودزن تأسيس و هم اكنون با بيش از پنجاه سال تجربه در توليد محصولات پتروشيميايي و درك نيازهاي آتي مشتريان ضمن تأكيد بر توسعه و كيفيت محصولات نسبت به تأمين محصول و برآورده نمودن انتظارات و نياز ذينفعان بخصوص مشتريان اقدام نموده است .ميزان توليدات اين شركت با ايجاد واحدهاي منطقة دو در سال 1363 به بيش از ده برابر ظرفيت واحدهاي منطقه يك رسيد و پيش بيني مي شود با بهره برداري از طرح آمونياك و اوره سوم حجم توليدات شركت به ميزان 1072500 تن اوره در سال افزايش يابد . هيئت مديره شركت با درك نيازهاي آتي و بمنظور تأمين نياز مشتريان داخلي و خارجي اجراي طرح اوره و آمونياك چهارم ، طرح جايگزين واحدهاي منطقه يك را در دستور كار رهبران سازمان قرار داده است و...

آخرین ویرایش توسط petter؛ 2013/10/04, 22:08.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط petter پست شده است View Post
                            سلام به میثم و حیدر عزیز

میثم جون خیلی وقته ازت بیخبرم، ی سالی بود به این سایت نمیومدم ...
                            یادش بخیر قدیما تو تاپیک شبندر ...
                            میثم جون شبندرت رو بالاخره فروختی یا نه هنوز داریش؟؟ :.thumbsupsmileyanim

ی در مورد مطلبی هم که حیدر عزیز در مورد پتروشیمی شیراز گذاشته:

مگه پتروشیمی شیراز با پتروشیمی شهدای مرودشت فارس یکیه؟؟؟!!!

اما سایت پتروشیمی شیراز رو که نگاه کردم تو قسمت معرفیش متن زیر رو نوشته بود:

پتروشيمي شيراز از سال 1338 در منطقه جغرافیایی فارس، شيراز،كيلومتر 5 جاده پل خان سد درودزن تأسيس و هم اكنون با بيش از پنجاه سال تجربه در توليد محصولات پتروشيميايي و درك نيازهاي آتي مشتريان ضمن تأكيد بر توسعه و كيفيت محصولات نسبت به تأمين محصول و برآورده نمودن انتظارات و نياز ذينفعان بخصوص مشتريان اقدام نموده است .ميزان توليدات اين شركت با ايجاد واحدهاي منطقة دو در سال 1363 به بيش از ده برابر ظرفيت واحدهاي منطقه يك رسيد و پيش بيني مي شود با بهره برداري از طرح آمونياك و اوره سوم حجم توليدات شركت به ميزان 1072500 تن اوره در سال افزايش يابد . هيئت مديره شركت با درك نيازهاي آتي و بمنظور تأمين نياز مشتريان داخلي و خارجي اجراي طرح اوره و آمونياك چهارم ، طرح جايگزين واحدهاي منطقه يك را در دستور كار رهبران سازمان قرار داده است و...

http://www.spc.co.ir/HomePage.aspx?T...tal&Lang=fa-IR
                            سلام ..شبندر های خودم رو روز بازگشایی فروختم ......ولی در سبد خانوادمون (برادر و پدرم) هست هنوز و فروشنده نیستن تا 1600 و حتی 2000 فروشنده نیستن ....حتی با تاپیکو هم عوض نمیکنن (-: میگن شبندر 6 ماه از تاپیکو و ستاره خلیج فارس جلوتره طرح توسعش (-: به هر حال اینم حرفیه ....ولی مجبورشون میکنم بالای 1600-1700 بدن و تاپیکو بخرن ......

سود سال اینده شیراز یه جهش قشنگ میزنه ..هی من نمیخوام بگم چقدر میسازه ....ولی خوب مجبور میکنید ادمو شیراز سال بعد 400 میسازه با افتتاح طرح (-: برای همین در پست قبل گفتم سالی 100 درصد راحت بگیرید از بورس ایران .....طرح توسعه هم مال خود پتروشیمی شیرازه ... همین سهم 970 تومنی هدف 2000 و بالاتر رو داره (-:
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/04, 22:13.
                            ///

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

آقا میثم تا آخر سال قیمت شیراز احتمالا به چه نقطه ای می رسه؟
                              Honesty is the best policy

نظر

• petter
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 141

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                سلام ..شبندر های خودم رو روز بازگشایی فروختم ......ولی در سبد خانوادمون (برادر و پدرم) هست هنوز و فروشنده نیستن تا 1600 و حتی 2000 فروشنده نیستن ....حتی با تاپیکو هم عوض نمیکنن (-: میگن شبندر 6 ماه از تاپیکو و ستاره خلیج فارس جلوتره طرح توسعش (-: به هر حال اینم حرفیه ....ولی مجبورشون میکنم بالای 1600 بدن و تاپیکو بخرن ......

سود سال اینده شیراز یه جهش قشنگ میزنه ..هی من نمیخوام بگم چقدر میسازه ....ولی خوب مجبور میکنید ادمو شیراز سال بعد 400 میسازه با افتتاح طرح (-: برای همین در پست قبل گفتم سالی 100 درصد راحت بگیرید از بورس ایران ...
                                دم خودتو و خونواده گرم ... معلومه خونوادگی همه تحلیلگرین :.thumbsupsmileyanim

من که جوگیر شدم و بعد 100% فروختمش با این فکر که از اون به بعد آروم آروم میره بالا و به خودم گفتم میفروشمش و میرم سراغ بقیه سهمها و دوباره برمیگردم روش اما نشد که نشد ... لامصب منو جا گذاشت
                                قربونت برم داش میثم ... یکی ی دونه ای ... /:.grlim:./

ولی جواب سوال دوم رو ندادی ها ... پتروشیمی شیراز مگه با پتروشیمی شهدای مرودشت فارس فرق نداره؟؟؟!!!

در ضمن داش میثم ی نگاه بکن ببین تو سبحان به سود 650-700 نمیرسی...
                                آخرین ویرایش توسط petter؛ 2013/10/04, 22:21.

نظر

در حال کار...
                                X