کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اینکه ریسک سیاسی و ناامنی الان بالاست
ولی من محتمل این میدونم:
اگر ترامپ میخواست جنگ راه بندازه اینقد حرفشو نمیزد!
بعیده جنگ بشه
و تنها ریسک بورس جنگه
عوضش احتمال تورم طوفانی حسابی بالاست!
بنظرم دلار یک پایین تا کانال زیر ۸۰ هم خواهد داشت و سال دیگه میره برای بالای ۱۵۰
به همان نسبت بورس کماکان تا ۱۴۰۵ باید صعود اصلی اش رو داشته باشه
بقیه بازارها بجز طلا و بورس بنظرم بدرد نمیخورن برای دو سال آتی
از این دوتا به نسبت داشته باشید تا رستگار شوید. هرچند برای هفته های اخیر اصلن عجله ای برای خرید جفتش هم نیس.
هم طلا یک پایین میده و هم بورس
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
آدرس غلط نده... در اقتصاد ورشکسته و تحت تحریم، هیچ وقت ارز تک نرخی نمیشه
مشکل الان سود بانکی هست ... کدوم کاسبی الان 35 درصد سود داره که اینها دارن بدون ریسک سود 35 درصدی میدن؟
من رفتم کولر گازی و فرش و... بخرم دیدم الان هرچی میخای بخری راسشو حساب میکنن و ماهی 4درصد میکشن روش...
به طرف گفتم چه خبره؟ میگه همین پولو بزاریم بانک بیشتر میصرفه تا با این مالیات و هزینه ها و ... مغازه داری کنیم!
راست هم میگه... کلی سرمایه رو بیاری تو مغازه... کرایه و آب و برق و مالیات و عوارض و شاگرد و هزار کوفت و مرگ دیگه بدی بعد نقدی که کسی خریدار نیست... چکی هم بدی یه درصدیش که سوخت میشه مابقیشو بخای بدون سود و کارمزد یا با درصد پایین بدی میشه ضرر خالص
تولید هم همینه... الان 9 ماهه دو تا شرکت دارویی سود سهام ندادن... زنگ میزنی میگه نقدینگی نداریم... از شرکت های پخش طلب کاریم!
تابستان بود که رفتم سکه ۴۰ تومنی خریدم!!!اون موقع فکر میکردم احساس میکردم اشتباهی میکردم
ولی با دلهره پا روی دل گذاشتم و طلا خریدم
همون موقع ۱۲۰ میلیون وکغدیر نگه داشتم گفتم بعنوان یک دماسنج بهش نگاه میکنم اگه رفت بالا دوباره طلا میفروشم واردش میشم...
الان وکغدیر شده ۸۰ میلیون !!! پول یک سکه در صورتی که تابستان ۳ سکه میشد!!!
این نکته رو هم بگم اگه سکه بورسی میخریدم تا حالا صدبار فروخته بودم سهام خریده بودم!!!
خوبی طلای فیزیکی اینه که تو دستت نیست با یک هو بفروشی با یک هی بخری!!!
دارایی باید همه جا باشه...طلا سکه دلار بورس خودرو...
در مورد ریسک هم صحبت کردیم دو روز قبل
ریسک های سیاسی به بالای ۷۰ رسیده...
بیشترین سود ها هم وقتی به دست میاد که :
اوضاع اینجوری بهم میریزه:D و همه گیج میشن و میترسن
پله های خرید باید با فاصله زمانی بیشتری باشه....یا هر چند ماه یک بار باشه...اگر میخواید در بورس ادامه بدید..
پله های خریدتون رو بزارید رو ۲۰ درصد ریزش....
نه ۲ درصد ریزش!
پله خرید با فاصله زمانی ۳ ماه ۳ ماه برای این حکومت ک اخراشه شاید بهتر باشه
بشار اسد بساطش تو یه هفته جم شد...
پس سقوط اونقدرها هم سخت نیست
من نظرمو گفتم ...با این شرایط به هیچ وجه نمیشه ۴ سال مقاومت کرد در مقابل ترامپ و نتانیاهو...این ریسک ها رو در نظر بگیرید و اگه قراره ادامه بدید پله ی خرید رو بزارید رو حالت گذر زمان.....تا اگر گیر افتادید....همه سرمایتون گیر نیوفته
فکرکنم یک شعب ابیطالب 12ماهه(بستگی به شدت فشاراقتصادی ترامپ) داشته باشیم(سال1404)
بعبارت دیگه مثل زمان حضرت یوسف فقط فرقش اینه اول خشکسالی می آید بعد ترسالی
که با دستگیری ازضعیفان بایدازآن عبورکرد.
نظر