کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
حقمون همینه...
وقتی هی گرون میشه...و باز صدامون درنمیاد....
اون بیشرفا ها ک فیش حقوقیشون رو بالا میبرند...
ما هم بزنن تو سرمون ...وگرونی رو تحمل کنیم که این پفیوزها حکومت کنن.....
** برا چی ما باید این فشار و گرونی رو تحمل کنیم ک این بیشرفا حکومت کنن برما؟؟؟
هر بلایی سر ملت بیارن حقشونه..
وقتی کسی صداش در نمیاد لابد وضع همه خوب وتوپه!!! ک هیچ اعتراضیم نمیکنن...
هیچکی جرات نداره اعتراض کنه و صداش در نمیاد...
سلام میثم
هنوز آخوندا نشناختی
حجم عظیم طلا چرا فروختن به کد ملی ؟!!
به هرکد ملی چندین سکه اختصاص داده اند و این مساله یه سری پیامد قابل تامل و توجه خواهد داشت.حالا اینکه این طرح با همین اهداف اجرا شده باشه یا خیر الله اعلم :
خیلی از افرادی که اقدام به خرید سکه میکنن، تمام سرمایه خودشونو خونوادشون همین پولیه که به سکه اختصاص دادن.حالا پیامد این اتفاق چیه؟
اول که شما با تبدیل سرمایهی بخش اعظمی از جامعه به سکه، اونها رو درمقابل تورم وحشتناکی که نتیجهی بیکفایتی و ناکارآمدیهاست ساکت میکنی.چون تورم باعث افزایش ریالی ارزش داراییهای این افراد میشه، و یک رضایت خاطر و آسودگی موهوم بهشون منتقل میکنه.
و بااین کار نه تنها اعتراضشون رو ساکت کردی، بلکه در عمل (خصوصا در کوتاه مدت) اونها رو به افرادی تورمدوست تبدیل میکنی.
دوم بااین کار، این گروه عظیم رو بصورت چراغ خاموش به مخالف هرنوع گفتگو باغرب و کاهش تحریمها تبدیل میکنی.چون با توافق احتمالی، ترس از کاهش ارزش ریالی داراییشون خواهند داشت و به یک اهرم فشار و لشکر پشتیبان کاسبان تحریم تبدیل خواهند شد.
خان
مردم صداشون هم در میاد
فایده نداره
ملت دلشون خوشه پراید 3 میلیونی شون شد 7 بعدش20 حالا هم 400 میلیون خیلی هم خوشحالند
لوبیا 10/000 کردن 300/000 تومن کجا کدوم مملکتی اینجوریه هیج جا
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
بازار بورس بعد انتخابات اندکی امیدوار شد به اینده...
ولی اینده ی خوبی در کار نیست انگار...
و این سقوط و ریزش سال اینده به بقیه کسب و کارا هم سرایت میکنه
دولت وفاق اندازه یک مسکن و انتی بیوتیک هم نتونست عمل کنه...برای این بیماری مزمن...
من ک در پست های،قبلی گفتم کلا قید این بازارو زدم...غیر دو سهم...
و فعلا در شغل کشاورزی و باغداریم....سرم فعلا ب تربیت درخت و نهال و هرسش گرمه...تا زمان بگذره...
خدایا مصبتوووووووو شکر...
خودمم فکر نمیکردم اخرش اینجوری بشه...
اگر با سرمایه سال ۹۹ میخواستم ادامه بدم..که الان راهی تیمارستان شده بوده بودم...بازم خدا رو شکر طمع نکردیم...
وگرنه کل زندگیمون رو از دست میدادیم با این بلایی ک مسیولین سر بورس اوردن
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
اسراییل زپرتی که به اندازه یه استان ایران نیست
زد
تا خامنه ای زندست فعلا نمیزنن...
ولی اماده هستن...به وقتش ک بزنن...
فعلا در این چند ماه اینده بعیده کاری کنن...
من خودم از خدامه بزنن...تا تکلیف مشخص بشه
این حکومت برا ما کاری نکرده ک دلمون برای حکومتشون بسوزه فقط گرانی و دردسر بر ما ایجاد کردن
اگه قرار ب سقوطه برای همه باید باشه...مردم ک سقوط کردن...
مسیولین و حاکمیت هم بزنن ساقط بشن...
اخرین پیشنهاد این حکومت برای مردم این بوده ک برید سکه بخرید! ک قبلا توضیح دادم...بعدا باید اونا رو فروخت ک غذا و خدمات و زندگی و کالا خرید!! و عملا همه گرفتار میشن...یکی زودتر...یکی مدت زمانی بیشتر...
نظر