در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
در اصل توسط mahdi20 پست شده است View Post
سلام میثم جان درپاراگراف آخرعجب پیش بینی دقیق ونابی کردید
تمام تکنیکالیست ها هم فقط طبق الیوت و neowaveو طبق رفتار گذشته ،حدسی پیش بینی می کنند و با تغییر شرایط بلافاصله نمودار رو عوض می کنند.به نظر من ابزار تکنیکالی جهانی روی اقتصاد دستوری ایران، جوابگو نیست.
هیچکس نمیدونه چی میشه و بازدهی سهام و طلا و دلار و مسکن و ... چه خواهد بود در آینده.
خصوصا الان که به زور دارند شاخص را مثبت می کنند تا فروشنده پشیمان شود.
۵سال به لطف عشقی و خاندوزی و صیدی وووو زورکی بورس را پایین می کشیدند.حالا ظاهراً تصمیم گرفتند زورکی ببرند بالا.
با این تفاسیر در مورد ورود مجدد به سهام و صندوق و اهرمی ،کسی نظری نداره؟
نظر
-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
میثم خان برادر عزیز و بزرگوارم
شرمنده خیلی خیلی ببخشید من نتوانستم به دلیل ..... زودتر خدمت برسم و بهتان تسلیت عرض کنم خداوند ابوی گرامتیان را رحمت کند اگر کاری از دست بنده حقیر بر می اید بفرمایید . دریغ نمیکنم انشاالله روحشان شاد باشد بنده خیلی خیلی ناراحت شدم ولی چه میشود کرد پس فردا هم نوبت بنده است خداوند به شما و خانواده گرامیتان صبر عنایت فرمایید
بازگشت همه بسوی اوست
متاسفانه مطلع شدیم شادروان جناب آقای ناصر پور که دراین سایت با نام // شاخص کل جعلی// فعالیت میکردند و همه زندگی اش را در بورس 1399 باخته بود و در مجاورت امام زاده صالح بازار تجریش زندگی وساکن بود در حمله اسرائیل به میدان قدس تجریش در خردادماه 404 درحالی که مشغول مسافرکشی بود در اصابت ترکش موشک به پرایدش به شهادت رسیدند .
روحشان شاد
https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
😢 4نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
تسلیت
بازگشت همه بسوی اوست
متاسفانه مطلع شدیم شادروان جناب آقای ناصر پور که دراین سایت با نام // شاخص کل جعلی// فعالیت میکردند و همه زندگی اش را در بورس 1399 باخته بود و در مجاورت امام زاده صالح بازار تجریش زندگی وساکن بود در حمله اسرائیل به میدان قدس تجریش در خردادماه 404 درحالی که مشغول مسافرکشی بود در اصابت ترکش موشک به پرایدش به شهادت رسیدند .
روحشان شاد
مگه شاخص جعلی همون اژدر ۱۰۰۰چهره نبود؟
خدا بیامرزدش
الان حقوق شهدا می دهند به خانوادش،۱۰۰برابر بورس بازدهی بهش رسیده.تو بهشت هم رفته ،دیگه هرس بورس را نمیخوره خدابیامرز...
👎 2نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
تسلیت
بازگشت همه بسوی اوست
روحشان شاد
در هر حال روحش شاد شهید شد.
الان میخواستم یه پست بزنم ک حسش رفت
این روزها بی حوصله ترینم
چرا ایران ما ب این روز افتاد......///
😢 4نظر
-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Postپاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
گرفتار یه مشت معتاد افتادند ملت:D
امسال عید نیست
پول نیست
ملت تو شکمشون موندن
همه اجیل فروش
شیرینی فروشا
لباس فروشا
ماتشون برده
هیچکی نخرید
اینا رو دستشون مونده
پول نیست کسی بخره
عید نیست امسال