کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود میثم جان
مشکل بانک ملت افزایش نزدیک به 100 درصدی سرمایه اش است که سهم را بسیار رقیق کرده و بسیاری فروشنده شده اند
به زبان خوش وبملت باید بالای 1191 بره
من علیرغم اینکه سالهاست که مشتری اعتباری بانک ملت هستم و قدیما که نامبروان نبودولی الان که نامبروان است، خیلی ازش انتظار داشتم، ولی بعد از یک ماه انتظار با ضرر فروختم و خودمو از حرص وجوش حد اقل این یکی راحت کردم و بجاش دزاگرس و کچاد خریدم که آب کم میبرندولی خودم بدرستی میدانم که بی آبی ، نادانی ، دزدی و........همه چیز حتی ایران عزیز را بباد خواهند داد. متآسفانه بیشتر از این دیگه نمیتونم بنویسم چرا که بخاطر کمر درد و........نمیتوانم فحش،بد وبیراه و زندان بکشم و.....................
اگر هزینه های مالی شلرد ریالی بشه و دلار به ۱۵۰ هزار تومان برسه طی یک سال اینده چه اتفاقی برای شلرد رخ خواهد داد؟
پاسخ : با فرض تولید ۸۰۰ هزار تن اوره ۳۰۰دلاری و ۶۰۰ هزار تن صادرات :
این اتفاق برای شلرد رخ خواهد داد
۶۰۰۰۰۰×۳۰۰×۱۵۰۰۰۰= ۲۷ هزار میلیارد تومان
۲۰۰۰۰۰ تن اوره ۴۰۰۰۰ تومانی برای جهاد کشاورزی =۸ هزار میلیارد تومان
مبلغ فروش کل ۳۵ هزار میلیارد تومان
سود ناخالص ۴۵ درصد
سود ناخالص ۱۵.۷۵ هزار میلیارد تومان...
من کل هزینه مالی سال بعد رو ۹۰۰۰ میلیارد تومان میگرم...که اگه ۱۰ هزار میلیارد تومان هم هزینه مالی در نظر بگیرم مشکلی پیش نمیاد...
سود خالص میشه : ۱۰۸۰ تومان برای هر سهم
باpe=3 حساب کنیم!
تارگت سهم ۱۵ ماه اینده احتمالا 3000 تومانه
حالا شما کودوم رو انتخاب میکنید؟
سکه فرزینی
یا دلار
یا شلرد
۱۵ ماه دیگه ببینیم به این تارگت میرسیم یا باز اتفاقات دیگری رخ میده ک اعداد روی کاغذ با واقعیت همخانی نداره!! و این محاسبات ب هم میریزه...
===
توصیه ای ندارم...
===
ریسککنیم و ۵۰۰ درصد بگیریم یا بریم طلا بخریم ۱۵ ماهه ۱۰۰ درصد بگیریم....
منتظر خواهیم ماند....بیینیم کودوم بهتر میشه...
اتفاقاتی میتونه رخ بده ک این محسابات بهم بریزه...
پ ن ۲ : هر اتفاقی رخ داد مثل جنگ و اشوب و قیمت رفت زیر ۶۰۰ فرصت خرید مجددی پیش میاد برای پسا جنگ و پسا آشوب!
پ ن ۳ : هر وقت هزینه مالی رو ریالی کردن ! و این مورد قطعی شد ...یک تحلیل دلاری از سود میدم که بچه ۱۰ ساله هم بتونه سودو در بیاره یعنی با یک ضرب ساده در قیمت دلار سود شرکت مشخص میشه
نظر