چه نوسانی میده انس!!!!
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
اینجا اولین جایی بود ک گفته شد روزهای جهنمی دلار هنوز شروع نشده.
و اینجا اولین جایی بود ک گفته شد هر کس در پایان این حکومت دلار و طلا نگه داره سقوط میکنه
مرحله اول در حال رخ دادن..و همزمان مرحله دوم هم د رخ خواهد داد قطعا...
البته این شروع سونامیست..
تا پایان این سونامی شاید ۱ سال دیگه زمان باقی مانده باشه..
فعلا سوار بر امواج باید بود.....
این موج سواری.......تلافاتی هم خواهد داشت...
وقتی ما صحبت از دلار ۵۰۰ هزار تومانی کردیم....
روزهای قبل عبده تبریزی گفته اگر سال اینده هم تورم ۶۰ درصدی رخ بده بعدش ممکنه تورم های ۱۰۰۰_۳۰۰۰ درصدی هم رخ بده....
اینجا گفتیم افسار از دست فرزین در رفت....و دست بانک مرکزی خالیه
اینقدر خالی ک حاضر شدن دلار ۷۰ رو به سرعت بیارن بالای ۱۰۰

پ ن : اوضاع خراب تر از اونوچیزیه ک فک میکردیم!!
لذا : تورم ۱۰۰۰ درصدی هم ممکن هست!
///
👏 2نظر
-
تورم 1000درصدی یعنی یکسالع دلار میلیونی بشه؟فعکککک نکنم... این دیگه زیادی هیجانیه.... دوای این شرایط یا تغییرات در سطح کلان هست یا استارت یک مذاکره برای اتمام داستان هسته ایدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاینجا اولین جایی بود ک گفته شد روزهای جهنمی دلار هنوز شروع نشده.
و اینجا اولین جایی بود ک گفته شد هر کس در پایان این حکومت دلار و طلا نگه داره سقوط میکنه
مرحله اول در حال رخ دادن..و همزمان مرحله دوم هم د رخ خواهد داد قطعا...
البته این شروع سونامیست..
تا پایان این سونامی شاید ۱ سال دیگه زمان باقی مانده باشه..
فعلا سوار بر امواج باید بود.....
این موج سواری.......تلافاتی هم خواهد داشت...
وقتی ما صحبت از دلار ۵۰۰ هزار تومانی کردیم....
روزهای قبل عبده تبریزی گفته اگر سال اینده هم تورم ۶۰ درصدی رخ بده بعدش ممکنه تورم های ۱۰۰۰_۳۰۰۰ درصدی هم رخ بده....
اینجا گفتیم افسار از دست فرزین در رفت....و دست بانک مرکزی خالیه
اینقدر خالی ک حاضر شدن دلار ۷۰ رو به سرعت بیارن بالای ۱۰۰

پ ن : اوضاع خراب تر از اونوچیزیه ک فک میکردیم!!
لذا : تورم ۱۰۰۰ درصدی هم ممکن هست!
👏 2نظر
-
درود هر چی ببرن بالا بدتر و بدتر خواهد شد.در اصل توسط herkol پست شده است View Postسود اوراق اگه بالای ۴۰٪ دیدید تعجب نکنید!!!
چون مجبورن ببرن بالا.....
به نظرم مثل ترکیه باید سود بره بالای ۴۵٪
تا بتونن جلوی رشد طلا و دلار بگیرن
حتی ۱۰۰ درصدیم کنن دیگه فایده نداره...بلند مدت اثراتش بدتره///
🙏 1نظر
-
زوگزوانگ وضعیتی است در شطرنج که شما هنوز مات نیستید، نوبت حرکت هم با شماست، امکان حرکت هم دارید اما هر حرکتی بکنید به مات شدن شما منجر می شوددر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
تورم 1000درصدی یعنی یکسالع دلار میلیونی بشه؟فعکککک نکنم... این دیگه زیادی هیجانیه.... دوای این شرایط یا تغییرات در سطح کلان هست یا استارت یک مذاکره برای اتمام داستان هسته ای
این وضعیت کنونی دلار در ایران است
دو روز پیش وزیر کشاورزی گفت مسئله نهاده های دامی حل شد و از گمرک ترخیص شد!مسئله چیست؟
بانک مرکزی و وزارت کشاورزی اگر سر کیسه دلار ارزان قیمت را شل کنند،دلارهای مملکت را تا سر حد نابودی خالی کرده اند که به معنای چند برابر شدن نرخ ارز و اگر اینکار را نکنند قحطی در انتظار ملت ایران است!
این همان دوراهی تصمیم گیری تاریخی است که قبلا هم در ممالک دیگر تجربه شده است؛ونزوئلا و زیمبابوه مو به مو این وضعیت را تجربه کردند؛ برای اجتناب از قحطی،دلارهای یارانه ای را به باد دادند و در نهایت هم چوب را خوردند و هم پیاز.دلارهای کشور که تمام شد اول ابرتورم آمد و سپس قحطی!
سیاستگذاران ارزی کشور باید صراحتا استدلال کنند که چرا تصور میکنند با همان روشهای این دو کشور، ایران عاقبتی متفاوت خواهد داشت؛
و یا تمام و کمال مسئولیت فاجعه پیش رو را بپذیرند/#حامد_پاک_طینت
مجمع فعالان اقتصادی
📌@Iran_economy_online
و اینجا در اینستاگرام
📌Paktinat.Hamed
**
جووون تورم ۵۰۰ _۱۰۰۰درصدی
گفتیم نرید رای بدید تا جلیلی بیاد کار تمام بشه...رفتید رای دادید...پزشکیان امد
کار ادامه داشته باشه!
با هر شیوه ای خواستن جلوی تغییرات رو بگیرن...
ولی یدالله فوق ایدیهم...
یعنی وقتی ملتی حکومتی را نخواد...ولی اون حکومت با هر دوز و کلکی بخواد بمونه...اینطوری باز رسوا و ذلیل میشه...
(به نظرم الان اگه رفراندوم برگزار کنن ۷۰ درصد مردم ب نظرم مردم موافقت میکنن که رژیم چنج بشه...)
ببینیم چی میشه
پ ن : اونایی یکم سررشته دارن:
یکم بو بردن و این چند روز میبینیم که دارن میگن تورم ونزویلایی
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2025/12/14, 17:26.///
👍 2نظر
-
استارت طلا بعد از رد شدن از ۸ ملیون زده شد...دقیقا از فعال شدن مکانیزم ماشه به سرعت روزانه هفتگی بالا رفت..
هنوز 3ماه از مکانیسم ماشه نگذشته
قیمت طلا از ۸ رسید به ۱۳.۳
اگه این ونزویلایی شدن نیست پس چیست
تو این سه ماه هر هفته تعلل کردیم طلا رفت بالا و بالاتر..
من خودم هر چی تعلل کردم مجبور شدم هر دفعه ۵۰۰ هزار تومن هر گرم رو بالاتر بخرم...
پ ن : بازم میگم خودرو هم بخوره ب سقف و پر بشه قیمتش مثل مسکن میره تو رکود
البته شاید سال بعد ب رکود بخوره...و خرید خودرو در مقابل دلار و طلا اشتباست در این موج
///
🙏 2👍 1نظر
-
از وقتی نوشتی ۳۰۰ تا دیگه رفت بالا .. طلا 13.6در هر گرم....در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاستارت طلا بعد از رد شدن از ۸ ملیون زده شد...دقیقا از فعال شدن مکانیزم ماشه به سرعت روزانه هفتگی بالا رفت..
هنوز 3ماه از مکانیسم ماشه نگذشته
قیمت طلا از ۸ رسید به ۱۳.۳
اگه این ونزویلایی شدن نیست پس چیست
تو این سه ماه هر هفته تعلل کردیم طلا رفت بالا و بالاتر..
من خودم هر چی تعلل کردم مجبور شدم هر دفعه ۵۰۰ هزار تومن هر گرم رو بالاتر بخرم...
پ ن : بازم میگم خودرو هم بخوره ب سقف و پر بشه قیمتش مثل مسکن میره تو رکود
البته شاید سال بعد ب رکود بخوره...و خرید خودرو در مقابل دلار و طلا اشتباست در این موج
🙏 1نظر

نظر