حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
این خروج پول هایی که برا عیار ثبت میشه همش فیکه... سمت خرید صندوق بازارگردان نشسته روزهایی که حباب منفی داره دست برتر را در خرید داره برایند خروج پول را نشون میده... لذا گول این اطلاعات فیک را نخورید ... تارگت بعدی عیار حوالی 60تومنه برا خرداد..
👍 4نظر
-
اگه تورم 60درصدی باشه یعنی قیمت دلار ماهی 5درصد زین پس بالا میره یعنی ماهی 6000تومن وطلا هم زین پس ماهی گرمی 1تومن بالامیره با پشتوانه اونس.... تازه در تورم 60درصدی ... اگر تورم 3رقمی بشه که بعید نیست اوضاع فوق فنایی را خواهیم داش.... در تورم 80درصدی دلار ماهی 10هزارتومن یعنی هفته ای 2هزارتومن بالا میره !... یعنی روزی ۳۰۰ تومن یعنی روزانه حس خواهد شد این تورممممم
🔥 1نظر
-
-
-
ما گفتیم ک سیل این تورم اینا رو میشوره ومیبره...در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدلار 137... ..
و گفتیم بیچاره اون کسی ک در اخرین روزهای بقای اینا! سوار بر دلار و طلا بشه.
البته اون روزها نشانه هایی داره برای پیاده شدن
و هنوز ابتدای راهیم.
اینا رو میگم ک ناقص نمونه حرفا!
پ ن : بریم برای اتفاقات پسا جمهوری اسلامی
مورد اول ک رفتن ایناست بر من کاملا روشن شده...
حالا باید بپردازیم به انچهدبعد رفتنشون رخ میده
..
گفته بودیم پزشکیان هم به پایان دوره اش نمیرسه
///
👍 4👎 2🔥 1نظر
-
توافق دیگه بعیده. ترامپ تلفنشونم دیگه جواب نمیده.....در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرمقابل سقوط شاید توافق دقیقه 90 رخ بده .. و ورق برگرده
جام زهردیگری نیاز هست در1405... وگرنه دلار250 وسکه300میلیونی و طلا گرمی30میلیون
باحداقل حقوق14میلیونی دیگه چیزی نمیگذاره باقی بمونه ...
تسلیم کامل میخواد . هسته و موشکی !
ک اینا رو بدن دیگه بی سلاح میشن و بازم میندازنشون بیرون.
نظام گزینه جنگ رو انتخاب کرده بین اینا!///
👏 4نظر
-
ترامپ34ماه دیگر درکاخ سفیده!!!در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
توافق دیگه بعیده. ترامپ تلفنشونم دیگه جواب نمیده.....
تسلیم کامل میخواد . هسته و موشکی !
ک اینا رو بدن دیگه بی سلاح میشن و بازم میندازنشون بیرون.
نظام گزینه جنگ رو انتخاب کرده بین اینا!
تاببینیم چی میشه!!!
جالبه سال1407که میگفتی تا اون زمان اتفاقات کلیدی رخ میده درداخل همزمان میشه با پایان دوره ترامپ
👏 3نظر
-
خیلی ها ناراحتن و میترسن از رفتن اینا و اخوندا!در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
ترامپ34ماه دیگر درکاخ سفیده!!!
تاببینیم چی میشه!!!
جالبه سال1407که میگفتی تا اون زمان اتفاقات کلیدی رخ میده درداخل همزمان میشه با پایان دوره ترامپ
ولی. کشور ما مردم خوبی داره..پاش؟برسه مردم پشت همن...
نخبگان زیادی داریم...
کم استعداد نداریم...
برای اباد کردن ایران ...
اگه امریکا و اسراییل بزارن!
سیستم از درون میتونه خودشو اصلاح کنه ....با رفتن اینا ایران میتونه دوباره قوی بشه
اگه از بیرون اذیت نکنن!!
نمیدونیم چی میشه ولی هر چی بشه از اینی ک توشیم دیگه بدتر نیست...
هر روز تورم...هر روز گرانی...هر روز تحقیر ایرانی...تحقیر پشت تحقیر...
اینی دوره ای ک الان توشیم داغون داغونه...
همه ایران و وطنشونو دوست دارن...دوست نداریم اسیب ببینه...ولی این وضع هم قابل تحمل نیست.
**
پ ن : میگن فرزین میره! ولی باید همشون استعفا بدن..
پ ن : پزشکیان هم دوام نمیاره یا خودش استعفا میده یا برکنارش میکنن...یا کلا همشون میرن
این پیش بینیم ک از یک سال قبل گفتم بودم...منتظریم محقق بشه
پ ن : بعد فرزین...پزشکیانم رفتنیهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2025/12/25, 02:12.///
👏 5🔥 1😂 1نظر
-
سلام یادتان باشدآنچه ازمحیط پیرامونی درذهنتان ساخته ایدغلط نباشد!
چون انسان براساس واقعیت پیرامونی اقدام نمی کندبلکه براساس ذهنیتی که ازپیرامون دارد عمل می کند!
مثال درتابستان به طرف اسرارکردم بیا برات سهم بخرم قبول نکردیکهفته پیش گفت برام سهم بخر گفتم سهام ازآن زمان40درصد رشدکرده من جرات نمی کنم!
👏 2نظر
-

نظر