کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میثم جان فکر کنم سهم های زیر برا خرید چهارشنبه خوبه
ختور
وساپا
توریل
غبشهر
ونیکی حتما" حتما" حتما" مقاومت 210 رو امروز رد کرد
حسینا
فباهنر مقاومت 270 رد کنه تمام
سلام به میثم عزیز
من رو کماسه فعال شدم با گروه ........ خاصی
خواستی یک نگاهی یه سهامدارش و خرید انها در این چند روز بنداز .............. تارگت 1200 رو منفی یا صفر تابلو چهارشنیه
فردا اگه بیاد زیر خط مشکی (2/3 ضلع قائم الزاویه) : احتمال اینکه اصلاح کنه زیاده ولی روند هنوز صعودیه ......
فردا به نظرم روز حساسی برای ونفت......
صحبت ما سر اصلاح قیمتی تا 265 و پایین تر است یا اینکه اصلاح نداره....:D اکثرا میگن اصلاح داره ...
اصلاح کنه باز بعد از مدت ها خرید اشتباه انجام دادم
روند بخواد صعودی بمونه به نظرم نباید بیاد زیر 265 ........بیاد ضرر خوبی میکنیم ولی به نظر میومد پول خوبی اومده تو سهم .....:D.......بدیش اینه که من باز خودم پای معاملات نیستم ..حالا باز بعدا چک میکنم نمودارو
===============
یک عاشورا دیگه هم گذشت.......خوشا به حال اونایی که نامشون در لیست عزاداران واقعی ثبت میشه و روز به روز بر ایمانشون افزوده و یا هدایت میشن و در این راه ادامه مسیر میدن....
من حد ضررم رو میزارم 265 ...(دو سه روز دیگه بهش فرصت میدم)........البته با قیمت پایانی ..قیمت پایانی بیاد زیر 265 احتمال 90 درصد خارج میشم با ضرر :D حالا اگه از 260 برگرده دیگه اون شانس بد من بوده چون یه احتمالی هم دادن از اونجا برگرده ..
حالا اگه پیش بینی تو درست باشه که چه بهتر حیدر جان.
شپلی هم شاید تا 150 و بالاتر بیاد.....ولی مواظب باشید به موثع خارج بشید اگه میخواید بخرید......سهم بسیار پر ریسکه و من پیشنهاد ندارم...احتمال زیاد باز هم بالا میره ولی توصیه ای ندارم
کماسه هم قبلا گفته بودم ..چند صفحه قبل ....سقفش رو که میبینه که تانزدیکیش اومد ..بیشترش رو دیگه نمیدونم
من حد ضررم رو میزارم 265 ...(دو سه روز دیگه بهش فرصت میدم)........البته با قیمت پایانی ..قیمت پایانی بیاد زیر 265 احتمال 90 درصد خارج میشم با ضرر :D حالا اگه از 260 برگرده دیگه اون شانس بد من بوده چون یه احتمالی هم دادن از اونجا برگرده ..
حالا اگه پیش بینی تو درست باشه که چه بهتر حیدر جان
البته الان یه کم بیشتر بررسی کردم دیدم پایانیش زیاد با اون کندله که عکسش رو گذاشتم نمیخونه .ممکنه برگشت بره برای چند روز دیگه و فردا کندل کم نوسانی داشته باشیم.
کف سازی 270 تومان:D
ونفت واگرایی داده که نشون میده قدرت خریدار کاهش پیدا کرده ضمنا نتونسته به خط میانی چنگال برسه و در صورتیکه مک دی هم تغییر فاز بده حداقل قیمت باید تا کف قبلیش بریزه یعنی تا 160 تومن
نظر