حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

استاد این شمواد حمایتش چنده؟دو روزه داریم میخریم
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

شمواد رو 370 خاطر خواه زیاد داره…
      لذا حمایت محکمی رو 370 داره.

خرید ها در شمواد تکمیل شده.. اونی که باید میخرید خریده… تا 450 شاید 8 میل سهم برا جمع کردن نباشه کلهم… شناور در این مدت…

اونایی که خریدن… برا طرح توسعه خریدن.. اکثرا در حد تک سهمی خریدن… .و بالای 500 و 600 فروشنده

دست و بال حقوقی برا فروش بستست… .

پیشرفت طرح توسعه بیشتر از اونچیزیه که تصور داریم…

حجم معاملات امروز هم میگه فروشنده کمه ..بر عکس خریدار.

یه سری اطلاعات دیگه هم هست که دیگه باید در قیمت های بالاتر بگیم که سهم کم نیاره…

افزایش سرمایه هم داره… .ولی مهم طرح توسعست… ..

پیشنهاد خریدی ندارم…
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 18:27.
      ///

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

جناب میثم کامل این شمواد رو هم جایی در اختیار سایرین گذاشتید...
        مشابه اون چیزی که در پتایر ارائه فرمودید؟
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

سهم محاسبه پیچیده ای نداره…

40هزار تن در 6000 تومن قیمت dotpمیشه. 240 میلیارد تومن.

حاشیه سود 20 درصد

48 میلیارد ناخالص میسازه… ناخالص 340 حدودا

خالص هم بین 200 تا 250 برا هررسهم

ولی الان نه. یعد طرح توسعه. هدف 1000و بالاتر هم میشه داد… بازم تاکید میکنم بعد طرح توسعه…که سال ایندست… .یه باغدار سالی یه بار برداشت میکنه… و 9 .10ماه پولش خوابیده… بورس هم همینه… باید صبررکرد تا شرکت…

البته ما سایر محصولات رو دیگه حساب نمیکنیم. اگه اونا کماکان تولید بشه که میشه سود بالاتر از این حرفا میشه.…

حالا در سال های اینده دلار هم بالا بره… اون موقع بازدهی بسیار تپل میشه…

سهم از محدوده 300 تا اینجا اومد… و خریدش سخت بود… این یعنی چه?

یعنی

باز هم ما بر اساس گفته هیات مدیره در صورت های مالی در مورد طرح توسعه با دید طرح توسعه نظرمون رو گفتیم.

چند صفحه قبل تحلیل یه شرکت کارگزاری رو هم گذاشتم. ما بر اساس داده ها نظر میدیم.

ممکنه داده ها حتی از طرف هیات مدیره غلط باشه… .برا همین تصمیم نهایی با خودتون
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 19:28.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
            میثم کفرا چطوره ؟سشرق چی؟

سیمانی ها ی. موج اومد و گفتیم سپاهان بخرید. تو موج با هم بالا میرن. .سیمانی اکثرا خوبن..که باید پول بیاد توش.. سشرق من خیلی مثبت نیستم روش. در این گروه سپاهان. سفارش. سکارون… همون سپاهان موج بیاد بازدهی میده.

اگه برا سهامداری میخواین. سکارون…سفارس. ساراب

احتمالا ادامه رشد سیمان بعد از مذاکرات…اگه دنبال رشد بیشترید… دو سه صفحه قبل گفتیم. سپاهان اونجا باید خرید میشد به نظرم ..هر چند روند صعودیست…

بازار ب خاطر مذاکرات استپ میزنه و زد.

کفرا هم بالای -1650-1670 رفت و تثبیت شد بخرید.....البته خوب خریدن ...روندش هم به نظرم صعودیست ..کفرا بهتر از سشرقه به نظرم اگه بین این دو یکی رو میخواید.

بنیادی باید طرح توسعش رو بررسی کرد که من بررسی نکردم......ولی سهم بدی نیست به نظر...امسال تعدیل خاصی نداره ...ولی با توجه به طرح توسعه برای سال اینده باید بررسی دقیق تر کرد که من امارشو ندارم
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 20:31.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

سیستم از زمان معرفی ما 40-50 درصد بازدهی داده..و انتظار معجزه و بازدهی بالا در کوتاه مدت نباید داشت ...هر چند به نظرم سهم تند و تیزیه ....به چند روز جبران میکنه ......یه حرکت شارپ داشت از 440 و خوب الان هم نتیجه اون حرکت شارپه...منتها این مدت رایتل هم اضافه شد!! و اتکا!!

دیروز 15.7 میل سهم و نزدیک به 8 میلیارد تومن خرید شده ...اگه جابه جایی میبود چرا رو 450 یا 430 انجام نشد!! اگه منظور از جا به جایی به کد عزیزتر از ما زدنه که خوب ما هم همینو گفتیم......

فروشنده های حقوقی دیروز امروز فروشنده نبودن !! بلکه حقوقی دیگری فروش زده...و حقوقی خریده...

از 8 میلیارد خرید دیروز من بعید میدونم بازار بیشتر از 2 میلیاردش رو خریده ...و بقیه مربوط میشه به بازیگر و بزرگان......

در خبر فوق : اومده که قرار داد با هلدینگ نهایی شده!!

سوال این است آیا اثراتش در سود اومده؟ خوب پس سهم تعدیل داره ...سیستم کف بسیار محکمی روی 430 داره که اونجا و زیرش بهترن نقطه برا خریده ولی به نظرتون اونجا میاد دوباره؟

من فردا صف فروش باشه یه پله دیگه اضافه میکنم .

حالا میگن نقل و انتقال بوده!! چرا تو بازار اون هم وقتی سهم صف خرید شده انتقال دادن!! ما دیروز گفتیم لطف بوده ..اینا میگن جابجایی بوده:D..

در خبر فوق اومده >> رایتل نیز جدی هست ..خوب خرید 20 حقوقیکه دیروز خریدن هم حتی اگه جدی نبود باید شک میکردیم به این معاملات.....و شایعه رو جدی میگرفتیم !!

حالا باز هم باید اخبار شرکت و بنیادی رو پیگیری کرد..فعلا تا اینجا اگه قرارداد با هلدینگ نهایی شده شرکت باید بسته و شفاف سازی بده ..یا ببنده و تعدیل بده ...
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 20:57.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                جه زود دیر میشه امیدوارم سوار شده باشی ........... شبندر 185 تومنی که معرفی کردی همیشه تو ذهنم میمونه

کماسه در ابتدای رشد و سه چهارمین تحلیل تکنیکال من :D همینجا در هیمن تاپیک اهداف سهم رو گفتم ..حالا نمیدونم برگردم عقب و پستم رو بیارم بالا.....و نوشتم که نمودار بسیار زیبایی داره ..منتها من اونجا نخریدم ..بیام اینجا بخرم ....900 رو رد کنه ببینیم چی میشه ...ما در هر سهمی ورود نمیزنیم ...در سمگا ورود زدیم که بگیم رانتی بخوام بخرم از خود بازیگر سهم هم بازدهیم سریع تر میشه :D چون بازیگر دهن خودشو سرویس کرده دو هفتست داره مراقبت میکنه و جمع میکنه ...و به گفته ای از بازیگران >>نمیزاریم زیر 1100 بیاد .......(شنود شده احتمالا مکالمات ):D

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                نمودار بسیار زیبایی داره .......البته در دیدن نمودار من اماتورم ....افزایش سرمایه میگن داره...بنیادی تعدیل نداره ..نقطه قوت افزایش سرمایه......لامصب تا 927 گیری نداره ..اگه 789 رو رد کنه..یه گیر کوچولو شاید890 شاید کنه ب خاطر قیمت روانی 900

خوراک تجلیل گران تکنیکاله نمودارش

هدف اول 790 در صورت رد کردن 900

20/07/93 من این پست رو زدم و کماسه زیر 750 نخریدیم...
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 21:18.
                ///

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  سهم محاسبه پیچیده ای نداره…

40هزار تن در 6000 تومن قیمت dotpمیشه. 240 میلیارد تومن.

حاشیه سود 20 درصد

48 میلیارد ناخالص میسازه… ناخالص 340 حدودا

خالص هم بین 200 تا 250 برا هررسهم

ولی الان نه. یعد طرح توسعه. هدف 1000و بالاتر هم میشه داد… بازم تاکید میکنم بعد طرح توسعه…که سال ایندست… .یه باغدار سالی یه بار برداشت میکنه… و 9 .10ماه پولش خوابیده… بورس هم همینه… باید صبررکرد تا شرکت…

البته ما سایر محصولات رو دیگه حساب نمیکنیم. اگه اونا کماکان تولید بشه که میشه سود بالاتر از این حرفا میشه.…

حالا در سال های اینده دلار هم بالا بره… اون موقع بازدهی بسیار تپل میشه…

سهم از محدوده 300 تا اینجا اومد… و خریدش سخت بود… این یعنی چه?

یعنی

باز هم ما بر اساس گفته هیات مدیره در صورت های مالی در مورد طرح توسعه با دید طرح توسعه نظرمون رو گفتیم.

چند صفحه قبل تحلیل یه شرکت کارگزاری رو هم گذاشتم. ما بر اساس داده ها نظر میدیم.

ممکنه داده ها حتی از طرف هیات مدیره غلط باشه… .برا همین تصمیم نهایی با خودتون
                  سلام ميثم جان، خوبي داداش؟
                  ميخواستم تكميلي بزنم به تحليلت، اينكه ماده اوليه dotp دي اتيل هگزانول هست.
                  پارسال حدودا 2.5 ميليارد تومان dotp فروخته و 1.1 ميليارد تومان دي اتيل هگزانول مصرف كرده يعني سود ناخالص 42%
                  امسال هم در بودجه 6.5 ميليارد فروش dotp‌ گرفته و 4 ميليارد تومان دي اتيل هگزانول مصرف كرده يعني سود 2.5 ميليارد تومني يعني حاشيه سود حدودا 40%.
                  بنابراين با 250 ميليارد تومن فروش و 40% حاشيه سود، 100 ميليارد تومان سود ناخالص ميسازه و اين يعني پتانسيل آتي، و اگر با نرخ بهره 40% هم تنزيل كنيم قيمت سهم مي تونه حتي 1500 تومان هم باشه الان!!!
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                    سلام ميثم جان، خوبي داداش؟
                    ميخواستم تكميلي بزنم به تحليلت، اينكه ماده اوليه dotp دي اتيل هگزانول هست.
                    پارسال حدودا 2.5 ميليارد تومان dotp فروخته و 1.1 ميليارد تومان دي اتيل هگزانول مصرف كرده يعني سود ناخالص 42%
                    امسال هم در بودجه 6.5 ميليارد فروش dotp‌ گرفته و 4 ميليارد تومان دي اتيل هگزانول مصرف كرده يعني سود 2.5 ميليارد تومني يعني حاشيه سود حدودا 40%.
                    بنابراين با 250 ميليارد تومن فروش و 40% حاشيه سود، 100 ميليارد تومان سود ناخالص ميسازه و اين يعني پتانسيل آتي، و اگر با نرخ بهره 40% هم تنزيل كنيم قيمت سهم مي تونه حتي 1500 تومان هم باشه الان!!!
                    ممنون احسان جان ...ما دست پایین حساب میکنیم که بازار هول نکنه (-: (شوخی)

من اینا رو بررسی نکرده بودم ولی خوب میدونستم کمترین حاشیه سود 20 درصده ...حالا شما میگی 40 درصد که قیمت سهم 2000 هم رد میکنه چون وقتی با ناخالص 20 درصد من تارگت هزار میدم با ناخالص 40 درصد باید تارگت 2000 بدم:D

در هر حال ممنون بابت اطلاعاتی که دادی....../:.Heart.:/

بازی کرازی رو در کوتاه مدت داره...کرازی دوستم در 220 گفت بخریم .بازار اون موقع خوب نبود ..من بهش گفتم نه حاجی بزار زیر 200 ...:Dولی جا موندیم جا موندنی .....

ولی شمواد دیگه بز خری نخواستم کنم....
                    یعنی فرصتش رو هم نمیداد وگرنه این رو هم جاموندیم 30 درصد......یعنی باید زیر 300 میخریدیم.......البته من تو بازار نبودم ......

فعلا صبر میکنیم ببینیم بازار کی از خواب بیدار میشه من هر کی رو میشناسم شمواد خرید سنگین خریده....

ما در هر خریدی اهدافی هم داریم >> ب
                    بینیم گرگین خان در تالار بورس هدفش درست در میاد...چون از قدیمی های بازاره .....پستش مهم شد برام:D گفته وقتی میشه 700 فروخت چرا 410 ....

600 هم بشه قبوله کاربر گرگین خان البته نهایت 3-4 ماهه:D

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 21:51.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

با این تفاسیر شمواد فردا صف خرید است..یعنی اولش شاید نباشه ...ولی فک کنم بشه (-: پیش بینی همراه با کمی رانت...:D پیش بینی با فرض : اوضاع ارام و بی حاشیه دنیای سیاست ..
                      12 روز دیگه سه ماه اول سال مالی جدید (94) شرکت تموم میشه ..:Dسال های مالی در پیت با سرعت رو به اتمام و سال های مالی توپ در راه است:D

بازار هم به سود سال مالی بعد پی بر ای میده.......و پیش خور میکنه

==========

شب همگی خوش
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/09, 23:11.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

سمگا میره که صف بشه....پیشنهاد خرید ندارم اصلا ..که باید مواظب هم باشید .

سیستم فروشنده بازی نخوره و عجله نکنه پایین نمیاد ...

شمواد فروشنده نداره در قیمت پایین ..مگه رنج منفی بزنن...
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/10, 09:13.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

شمواد خریدار خوبی براش هست امروز ..عجله نکنن >>صف خریده
                          ///

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

نظرت در مورد وساپا چیه دوست عزیز؟
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                              نظرت در مورد وساپا چیه دوست عزیز؟
                              تا نتایج مذاکرات نیاد نظری ندارم....فعلا هر سهمی رو نباید خرید
                              ///

نظر

• Nilper
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 69

سلام
                                در مورد قصفها چطور؟ به نظر میاد اصلاحش رو به پایان باشه.

نظر

در حال کار...
                                X