کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این تفاسیر شمواد فردا صف خرید است..یعنی اولش شاید نباشه ...ولی فک کنم بشه (-: پیش بینی همراه با کمی رانت...:D پیش بینی با فرض : اوضاع ارام و بی حاشیه دنیای سیاست ..
12 روز دیگه سه ماه اول سال مالی جدید (94) شرکت تموم میشه ..:Dسال های مالی در پیت با سرعت رو به اتمام و سال های مالی توپ در راه است:D
بازار هم به سود سال مالی بعد پی بر ای میده.......و پیش خور میکنه
سلام آقای میثم
غشصفا چطوره؟ وقته بالا رفتنش نرسیده؟
سهم خوبیه.....قبلا گفته بودم تعدیل داره..تا تعدیل نده ولش نمیکنم....بر اساس همون هواسم بهش هست ..نهایتا یک روز در میون نگاش میکنم ...که در نره...730-740 کف سهمه البته دقیقش یادم نیست.
من منتظر بودم بازار بیخیالش بشه ..که پایین تر بخرم ...ولی خوب بازار هواسش جمعه.:D فعلا که پایین نیومده
سهم خوبیه.....قبلا گفته بودم تعدیل داره..تا تعدیل نده ولش نمیکنم....بر اساس همون هواسم بهش هست ..نهایتا یک روز در میون نگاش میکنم ...که در نره...730-740 کف سهمه البته دقیقش یادم نیست.
من منتظر بودم بازار بیخیالش بشه ..که پایین تر بخرم ...ولی خوب بازار هواسش جمعه.:D فعلا که پایین نیومده
به نظرم دیگه فروشنده پایین نداشته باشه اینایی هم که این چند روز فروختن خسته شدن از درجا زدن سهم و رشد بقیه بازار مگر کسی بخواد شیطنت کنه دوباره سهم را پایین بیاره واضافه کنه
نظر شما چیه؟
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
سلام
میثم جان از پتایرح خبر داری؟ چرا بسته شده؟تکلیف چیه؟
مدت حق تا 4 ابان بود....بسته شد دیگه....
100 تومن سهم رو واریز کردی؟ اگه نکردی که شرکت برات میفروشه ..حالا چند نمیدونم ...احتمالا همون 300 بده ........بستگی به قیمت پتایر موقع عرضه حق استفاده نشده داره ..اگه پتایر جرکت کنه این مدت خوبه...
خیلی خسته ام ....ولی خوب بازار خوبی بود ...............
خاک بر سر همراه اول ...البته من راحت میتونم همراه رو بفروشم .....و تعویض کنم 20درصد سبد رو که همراه اوله...........ولی گذاشتم برا روز مبادا این سهمو .از طرفی مطمئنم بالا میره .......هر وقت ورشکست شدیم از کنارش نون بخوریم(-: لذا شاید سود هام رو همراه بخرم ..ولی محاله بفروشم .....چون باید برم کارگزاری و ناظرش رو عوض کنم ....که چی بشه که من برم کارگزاری...........:D
نظر