رویترز در خبری مدعی ترور رهبر ایران شدِ
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
هنوز تایید نشده و احتمالا درست نیست.در اصل توسط hamipia پست شده است View Postفوری : خامنه ایی کشته شد
و جنگ روانیست
*
عجیبه که موساد و اجنه در اختیارش محل ایت الله رو نمیدانن
البته مدتی باید صبر کرد
**
اگه خبر درست باشه ترامپ از همه زودتر توییت میزنهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2026/03/01, 00:03.///
👏 1نظر
-
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در گفت و گویی کوتاه با پایگاه خبری اکسیوس گفت: «من ممکن است برای مدت طولانی ادامه دهم و کل آنجا را در اختیار بگیرم یا اینکه دو سه روزه تمامش کنم و به ایرانیان بگویم که چند سال دیگر اگر [برنامه هستهای و موشکیتان را]بازسازی کنید، مجددا ملاقاتتان میکنم.»
ترامپ ادامه داد: «در هر صورت چندین سال طول خواهد کشید تا به حالت عادی برگردند.»
**
کسی میدونه چیکار کرده و کجاها رو زدن که چند سال طول میکشه به حالت عادی برگردیم؟///
👏 1نظر
-
با این سخنان ترامپ و درصورت اینکه ترور هم موفق نباشه
فعلا جمهوری اسلامی سقوط نخواهد کرد!
البته تا اتش بس باید منتظر ماند و هنوز زوده...
**
پن : با این مفروضات دلار سال اینده ۲۵۰
پ ن : بریم بخوابیم سر کاریم
شب خوشآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2026/03/01, 00:28.///
🤔 1نظر
-
الان خبرش رو دارن تو تلویزیون اعلام می کنند..
حالا بگن امریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه..
هر غلطی دلشون خواست کردند
حتی رهبر عزیزشون رو خلاص کردند و البته ۹۰ م نفر رو
باز هم بگن نمی تونه هیچ غلطی بکنه😊بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
🔥 2نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postتتر 148دروددر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postتتر 148
قیمت تتر در برخی صرافی ها به ۱۴۸تومن رسیده !...
از قبل یک سفارش روی 140 تومن گذاشته بودم که دیروز پاکش کردم و رو 170 خرید زدم
علت فروش بنظرم اینه که کسایی که دارند می خوان مالشون نقد کنند که دستشون باشه و به انلاین در این شرایط اعتماد ندارند و کلا فروشنده هستند
اما علت افت قیمت و کاهش قیمت ! نبودن خریدار ( پول خریدار ) هست
از دیروز دارم تلاش می کنم پول واریز کنم به صرافی برای خرید ، اما هیچ راهی برای واریز وجود نداره ، موبایل بانک اینترنت بانک هم باز نمیشه
خوب وقتی کسی نتونه پول واریز کنه ، فروشنده هم هدفش خارج کردن پولش باشه ، قیمت میاد پایین ، شما اردر های خرید و فروش و حجم ها را ببینید
👍 1نظر

نظر