حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 12925

🇺🇸ترامپ به فاكس نيوز: فکر می‌کنم تا فردا بتوانم به یک توافق برسم

می‌توانیم همین فردا با ایران معامله کنیم، اگر نه - نیروگاه‌ها، چاه‌های نفت و پل‌هایشان را بمباران خواهیم کرد

ما اسلحه‌های زیادی به معترضان ایرانی فرستادیم، به کردها اسلحه فرستادیم، فکر می‌کنم کردها آن‌ها را نگه داشتند.

کسانی که از طرف ایران در حال مذاکره هستند، فعلاً مصونیت دریافت کرده‌اند تا بتوانند مذاکرات را ادامه دهند.

اگر رژیم ایران سریعاً توافق نکند، من در حال بررسی این هستم که همه چیز را منفجر کنم و کنترل نفت را به دست بگیرم.

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 12925

— رئیس‌جمهور ترامپ به آکسیوس گفت که ایالات متحده و ایران چند روز پیش به توافق برای برگزاری مذاکرات مستقیم نزدیک بودند، اما به دلیل تأخیرها عقب‌نشینی کردند.

اما سپس گفتند که پنج روز دیگر با ما دیدار خواهند کرد. بنابراین گفتم: «چرا پنج روز؟» احساس کردم که جدی نیستند. بنابراین پل (پل بی‌وان) را حمله کردم.

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 12925

پرزیدنت ترامپ به اکسیوس: ارتش ایران یک هواپیمای اف-۱۵ را با استفاده از موشک شانه‌ای سرنگون کرد و خوش‌شانس بود!

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 12925

ترامپ به ای‌بی‌سی نیوز درباره ایران:
          اگر معامله ای اتفاق بیفتد، اتفاق می افتد.

و اگر نشد، کل کشور را منفجر می کنیم

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 12925

وقتی شبکه خبری ای‌بی‌سی از رئیس‌جمهور ترامپ پرسید که آیا ضرب‌الاجل خود برای ایران را به تعویق می‌اندازد، او گفت: «نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم؛ آنها زمان زیادی برای رسیدن به توافق دارند.»
            اگر آنها نخواهند به توافق برسند، کل کشورشان از بین رفته است.

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 12925

فوری: ترامپ اعلام کرده است که مهلت ایران اکنون سه‌شنبه ساعت ۸ شب به وقت شرق آمریکا است.

مهلت اولیه دوشنبه ساعت ۸ شب بود، اما به سه‌شنبه منتقل شده است.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 12925

، خبرگزاری مهر، به نقل از دفتر رئیس جمهور ایران گزارش میدهد:

"تنگه هرمز زمانی بازگشایی خواهد شد که خسارات جنگ از طریق درآمدهای عوارض ترانزیت جبران شود."

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 12925

روابط عمومی سپاه: جمجمه نظامی آمریکایی در بین قطعات هواپیماهای منهدم شده

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 12925

💢🇺🇸❌🇮🇷مقامات به وال استریت ژورنال گفتند که ایران پیشنهاد بازگشایی تنگه استراتژیک هرمز در ازای آتش‌بس موقت را رد کرده است.

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 12925

کارشناس شبکه یک.!!!
                      باید جنگ را برای سه هفته دیگر ادامه بدهیم حتی اگر زیرساخت‌ها را بزنند.

باید جنگ رو سه هفته دیگه ادامه بدیم، حتی اگر زیرساخت بزنه، میخواد ما رو بترسونه که تنگه رو رها کنیم
                      باید سه هفته دیگر جنگ را ادامه بدهیم
                      تا دنیا به مشکل نفت بخوره، رهبر (مجتبی خامنه‌ای) دستور داده تنگه بسته بماند. تنگه بسته می‌ماند تا تحقق شکست کامل آمریکا.!!!

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 12925

🔻کبیسی لتر: مهلت ۴۸ ساعته ترامپ مجدد به ۸۲ ساعت تغییر کرد/ این ۴ مین بار است که اینکار را انجام می‌دهد

بعید است در داخل توافق صورت بگیرد .. شاید واکنش بازارهای جهانی بتونه بر تصمیم نهایی یا شدت تصمیم ترامپ اثر بگذاره... با زدن زیرساخت های نفتی ایران و وپاسخ متناسب ایران قیمت جهانی نفت شاید اعداد تاریخی جدیدی را ببینه....

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 12925

🔴یک منبع دیپلماتیک منطقه‌ای به المیادین گفت:
                          تهران امروز مطلع شد که ترامپ به دنبال راهی برای خروج از جنگ است و همزمان به تهدیدات رسانه‌ای خود ادامه می‌دهد
                          .

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 12925

«رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره ذخایر اورانیوم ایران:

حتی اگر بخشی از آن را جابه‌جا کنید، باز هم ممکن است مقادیری باقی بماند… به اندازه چند کلاهک هسته‌ای.
                            بخش عظیم آن در اصفهان است. مقداری هم در نطنز وجود دارد.

بیش از ۷۰٪؟ — شاید کمی کمتر از این مقدار.

آنها ذخایر بسیار بزرگی از اورانیوم با غنای بالا دارند… بسیار نزدیک به درجه تسلیحاتی.»

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 12925

سپاه آخرین پیشنهاد ترامپ را رد کرد؛ فرماندهی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد:
                              🔺️تنگه هرمز هرگز به روال سابق بازنخواهد گشت مخصوصا برای ایالات متحده آمریکا و اسرائیل.
                              ‏🔺️نیروی دریایی سپاه پاسداران درحال تکمیل مقدمات عملیاتیِ ‌طرح ابلاغی⁩ مسئولان ایران برای نظم جدید در خلیج فارس است.

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 12925

آکسیوس:

🔹مشاوران رئیس‌جمهور ترامپ در تلاش برای ادامه مذاکرات، به وزیر امور خارجه ایران، عراقچی، پیامک می‌فرستند
                                🔹دو منبع درگیر در مذاکرات گفتند که گفتگوها همچنین از طریق واسطه‌های پاکستانی، مصری و ترکیه‌ای در حال انجام است.

نظر

در حال کار...
                                X