در اصل توسط دفتردار پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
💢 خبرنگار وال استریت ژورنال:
کاملاً مشخص است که ترامپ خواهان تشدید تنش نیست. اما کاملاً مشخص است که ایران هم نمیخواهد. بنابراین دو گزینه وجود دارد:
1. ما در یک جنگ محاصرهای باقی میمانیم. هر دو بازندهایم.
2. یا یک توافق بیسروصدا برای کاهش محاصره وجود دارد و آنها مذاکره میکنند.
🙏 2نظر
-
🔴 نخستوزیر پاکستان:
🔹از طرف خودم و از طرف سید عاصم منیر، صمیمانه از رئیسجمهور ترامپ تشکر میکنم که درخواست ما برای تمدید آتشبس را به منظور فرصت دادن به تلاشهای دیپلماتیک فعلی، پذیرفت.
🔹پاکستان با تکیه بر اعتمادی که به آن شده است، به تلاشهای جدی خود برای حل مناقشه از طریق مذاکره ادامه خواهد داد.
🔹من صمیمانه امیدوارم که هر دو طرف به رعایت آتشبس ادامه دهند و بتوانند در طول دور دوم مذاکرات که برای پایان دائمی درگیری در اسلامآباد برنامهریزی شده است، به یک «توافق صلح» جامع دست یابند.
🙏 1نظر
-
وزیر خزانهداری ایالات متحده، بسنت، اطمینان داد که فشار اقتصادی ایالات متحده بر ایران از طریق خشم اقتصادی ادامه خواهد یافت، درست همانطور که محاصره نیز ادامه خواهد داشت.
او هشدار داد که تمام تاسیسات ذخیرهسازی نفت در جزیره خارک در روزهای آینده پر خواهند شد و چاههای نفت ایران بسته خواهند شد.
👍 4🙏 1نظر
-
لینک معاملات داری؟در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Postتو بورس کالا دیروز محصولات زیادی با تناژ بالا در دلار بالای ۴۰۰ هزار رقابت شده!!!! تا دلار ۴۳۰ هم معامله و رقابت شده
حالا چیا بوده: اتیلین خطی سبک و سنگین تو تولید انواع بطری پت لوله پلاستیکی لوازم تحریر منبع آب جعبه نایلون ظروف پلاستیکی و ...خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
لینک معاملات داری؟
😢 1نظر
-
آکسیوس: ترامپ آتشبس را فقط برای سه تا پنج روز تمدید کرده است/احتمال ازسرگیری جنگ وجود دارد
🔹 پایگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع مطلع گزارش داد که دولت آمریکا قصد دارد چند روز به ایران فرصت دهد تا به میز مذاکره بازگردد، در غیر این صورت ممکن است خصومتها از سر گرفته شود.
🔹این پایگاه خبری گزارش داد که «ترامپ حاضر است سه تا پنج روز دیگر آتشبس را تمدید کند» تا ایران تصمیم بگیرد که آیا خواهان توافق با آمریکا است یا خیر.
🔹یک مقام آمریکایی خاطرنشان کرد که تمدید آتشبس «قرار نیست بیپایان باشد».
🔹یک مقام دیگر آمریکایی گفت که تصمیم گرفته شد «به تلاشهای دیپلماتیک کمی بیشتر فرصت داده شود».
🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، سهشنبه شب در تروث سوشال اعلام کرده بود که واشنگتن قصد دارد آتشبس با تهران را که قرار بود ظرف چند ساعت منقضی شود، تمدید کند.
🙏 1نظر

نظر