کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ما هم حالمون خوش نیست .......میگیم تک سهم پتایر میشیم .......بعدش میبینیم که تک سهم دفارا شدیم !!!! حالا واسه همه پتایر خریدیم خودمون رفتیم دفارا خریدیم ..........از زید هم شانس نیاوردیم شاسکول رو 4 شنبه میگم پاکسان رو با پتایر طاق بزن .....عرضه معامله کردن نداره (-: ما اگه شانس داشتیم که الان سرباز نبودیم
ما هم حالمون خوش نیست .......میگیم تک سهم پتایر میشیم .......بعدش میبینیم که تک سهم دفارا شدیم !!!! حالا واسه همه پتایر خریدیم خودمون رفتیم دفارا خریدیم ..........از زید هم شانس نیاوردیم شاسکول رو 4 شنبه میگم پاکسان رو با پتایر طاق بزن .....عرضه معامله کردن نداره (-: ما اگه شانس داشتیم که الان سرباز نبودیم
سلام میثم جان
929اضاف کردم،فکر کنم پارسان بود میفروخت
کرماشا 900تومان شیراز 930 اصلا تناسب ندارند
پارسان فروخت ...ولی به کی فروخت؟ چرا فروخت؟ چرا امروز فروخت؟ دلیل فروشش چی بود ............چرا بعدش بالاتر از قیمت فردا معامله شد .......
6 ماه دیگه این پست رو بالا میارم ....... 50 میلیارد تومن رو فقط با یک رانت تو بورس میشه کرد 100 میلیارد (-:
پارسان فروخت ...ولی به کی فروخت؟ چرا فروخت؟ چرا امروز فروخت؟ دلیل فروشش چی بود ............چرا بعدش بالاتر از قیمت فردا معامله شد .......
6 ماه دیگه این پست رو بالا میارم ....... 50 میلیارد تومن رو فقط با یک رانت تو بورس میشه کرد 100 میلیارد (-:
سلام
من یه مقدار بانکی دارم به نظرتون بدم بره جاش پتروشیمی شیراز بگیرم. البته 25 درصد سبدم پتروشیمیه ؟
ممنون از شما
اگه به یه سال 100 درصد راضی هستید میتونید وارد شید ......
خراسان یه مقدار پوشش خوب داده بازار چه خوشحاله (-: شیراز سال دیگه تعدیل چند صد و ده درصدی بده چی کار میکنه (-: یا بعضی دارویی ها ......دو روز قبل بسته شدن خراسان به دوستایی که کرمانشا و خراسان داشت گفتم بدید شیراز بخرید .....خوب گوش ندادن ....ببینیم کدوما بیشتر رشد میکنن ........
=====
در مورد غبشهر : پارسال یه سری از دوستان در 1300 غبشهر با ما سوار شدن و سهم اگه اشتباه نکنم تا نزدیکی 1700 رفت ....که..بعدش سهم تا 1500 اصلاح و مجدد با دستکاری در گزارش تا 970 -960 اگه اشتباه نکنم اصلاح کرد .........یه سری از دوستان که الان تحلیل بنیادی هم میزنن اس ام اس میدادن چی کار کنیم ....بد بخت شدیم ......ما هم در جواب میگفتیم تا گزارش بعدی صبر کنید .....یا اینگه اگه سهم بهتری سراغ دارید که سرعت رشدش بیشتره بخرید و نزدیک گزارش دوباره غبشهر بخرید ...........ولی محاله که پیش بینی ما اشتباه باشه و اولین پیش بینی ای که شرکت داده و موجب افت سهم شده درست باشه .........و الان هم که میبینیم سود غبهشرو ..........ما هیچ موقع سهم بد معرفی نمیکنیم (-: مگر اینکه جلوش ذکر شود با دید نوسان گیری..........
پترو شیراز : سال 93 یک میلیون تن اوره به تولیدش اضافه میشه
سال 95 در طرح توسعه دیگه یک میلیون تن دیگه اوره اضافه میشه ....
یعنی با دید 3-4 ساله راحت 400 -500 درصد توش داره ...........
شیراز 929 نزدیک گزارش های 6ماهه موهبتی بود گرانقدر
بیشتر هم حقوقی و گروهی بهره برد از این موقعیت و حقیقی ها کلا 1.293میلیون خرید داشتند
جم نیز به نظرم ارزنده است،تقریبا با 70%ظرفیت داره کار میکنه
این پتانسیلی است که شاید بتواند سود جم رو متحول کنه
در صورت راه اندازی فازهای پارس جنوبی مشکل تأمین خوراک این شرکت به طور کامل برطرف خواهد شد.
میثم جان نظرت؟
در اصل توسط heydar";388727]سلام میثم جان
929اضاف کردم،فکر کنم پارسان بود میفروخت
کرماشا 900تومان شیراز 930 اصلا تناسب ندارند
[B][COLOR="#FF0000 پست شده است
]تمحرکه به نظرت امسال به سود میرسه؟[/SIZE][/COLOR][/B]
ما که امروز دیگه تک سهم پتروشیمی شیراز شدیم ......پرریسک ترین و بیشترین خرید بورسیم در یک سهم بود ...........هر چی شد شد ........
پس شما بودی هی رنج میزدی نذاشتی پایین تر بخریم..:D
با تک سهم فاصله زیاده
نزدیک به 30%
20%فولای دارم که بسته است
دارویی هم دارم ولی فعلا فروشنده نیستم
دارو حسابرسی اش 9.4%تعدیل سود داد
نظر