کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
Gold fell to 4,166.20 USD/t.oz on June 10, 2026, down 2.22% from the previous day. Over the past month, Gold's price has fallen 12.03%, but it is still 24.17% higher than a year ago, according to trading on a contract for difference (CFD) that tracks the benchmark market for this commodity. Gold - values, historical data, forecasts and news - updated on June of 2026.
آسوشیتدپرس: اقتصاد ایران بهشدت آسیب دیده و آینده مردم نامشخص است
💢حدود ۸۰ درصد از تولیدکنندگان فرش و قالی در منطقه صنعتی کاشان فعالیتشان را متوقف کردهاند
💢خبرگزاری آسوشیتدپرس روز چهارشنبه درباره وضعیت بحرانی اقتصاد ایران پس از حملات اخیر آمریکا و اسرائیل علیه مواضع جمهوری اسلامی گزارشی منتشر کرد.
در این گزارش اشاره شده که اقتصاد ایران بر اثر جنگ، حملات و تحریمها بهشدت آسیب دیده و فعالیت بخش بزرگی از صنایع مثل فولاد، پتروشیمی، فرش و ساختمانسازی یا کاملا متوقف شده یا تولید بهشدت کاهش یافته است. صدها هزار نفر هم شغلشان را از دست دادهاند و میلیونها نفر دیگر نیز در معرض خطر بیکاری قرار دارند.
سنا برای ششمین بار از مهار جنگ ترامپ در قبال ایران خودداری کرد، اما یک شکاف کوچک در وحدت جمهوریخواهان ظاهر شد؛ سوزان کالینز، رئیس کمیته اعتبارات سنا، به همراه دموکراتها رأی مثبت داد و اولین جمهوریخواهی بود که از زمان آغاز جنگ رأی خود را تغییر میدهد.
این در حالی است که ضربالاجل ۶۰ روزه قانون اختیارات جنگ روز جمعه فرا میرسد.
💢 مجری: "ویتکاف به من گفت که ایالات متحده به ایران پیشنهاد داده است که در صورت کنار گذاشتن برنامه هستهای خود، اورانیوم غنیشده را برای مصارف پزشکی به صورت رایگان در اختیارشان قرار دهد."
🇺🇸 ترامپ:"خب، من این را تأیید نمیکردم. من چیزی به آنها نمیدهم.
هدف ترامپ ادامه محاصره هست تا شرایط تشدید بشه و شاید دلار 200تومنی را هم خیلی زود ببینیم... تا حامیان حکومت هم دچار تزلزل بشوند... درتوییت های جدید ترامپ هم بحث کاهش ارزش پول ملی صحبت شده....
نظر