ساعت ۹ و سایت همچنان باز نمیشه ..یه ساعت دیگه باز میشه با پیام اتمام ظرفیت به دلیل استقبال مشتریان گرامی ...
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
کسی طلا رو برای ثبت نام نفروختدر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postساعت ۹ لاتاری ایران خودرو شروع میشه ..سایت از الان غیرقابل دسترس شده ...فقط اون بدشانس هایی که طلا فروختن ..حالا چند روز دیگه سایپا هم ثبت نام داره با شعار هر ایرانی یه کوییک یا ساینا
خروج سنگین درامد ثابت دیروز برای این بود
نظر
-
البته من درامد ثابت نداشتم تا الان ولی فکر کنم تسویه اوناt+۱ باشه یعنی تایم واریز وجه یه روز کاری بعد فروش باشه ..!!!حتی اگه t+۰۰باشه هم چون واریز وجه بعد ساعت ۱۰ انجام میشه بازم قابلیت اینو نداره برا ثبت نام نقد بشه ....در ثانی بیشتر افراد عادی طلای فیزیکیشون رو این دو سه روزه نقد کردن تا پول ثبت نام رو جور کنن ...در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
کسی طلا رو برای ثبت نام نفروخت
خروج سنگین درامد ثابت دیروز برای این بود
👍 2نظر
-
یعنی زیاد شده یا کم؟!در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postقیمت هر پاکت سیمان300هزارتومان شد!...
من دقیقا پارسال در همین اردیبهشت ماه، خریدم پاکتی 200 هزار اگر اشتباه نکنم! یعنی بعد از یک سال فقط 50% افزایش؟!
در مقایسه با بقیه اجناس که هیچ است هیچ!
اصلا مطمئنی 300 است؟ بیشتر نیست؟!
نظر
-
-
دادگاه نظامی چین در حکمی کمسابقه دو وزیر دفاع پیشین این کشور، وی فنگه و لی شانگفو، را به اتهام فساد و رشوهخواری به اعدام با دو سال تعلیق محکوم کرد
نظر
-
-
نوسانات شدید امروز در بازارهای جهانی در نتیجه عشوه گری های ایران
در حالی که بازارهای جهانی منتظر اعلام پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا بوده و مثبت بودند، ولی با اعلام ایران مبنی بر اینکه هنوز در حال بررسی پیشنهاد است، بازار سهام آمریکا و فیوچرز اروپا منفی شده و قیمت نفت خام افزایش و طلا کاهش یافت
😂 1👎 1نظر
-
ابن ملجم مسلمان بود یزید هم مسلمان بود کلا ادم سالم تو مسلمونا کمه بقول سید جمال االدین اسدابادی باید تحقیق بشه چرا خروجی اسلام اینقدر ضعیفه همه جنگ طلب و شورشی بدون کوچکترین سازندگی اعراب هرچی هستند اسلام رو تو مملکت داری لحاظ نکردن از ملخ رسیدن به برج خلیفه ما 47ساله دنبال زیر بغل مار میگردیم
👏 2👍 1نظر

نظر