اروند و نوری دارن باز میشن زیر 20 درصد باز بشن خوبه
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
نظرما درمورد بورس .. روز عرضه های شدید.... بازار صعودی هست با خیال راحت سهامداری کنیددر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postاین سری در بازار نیستم و تقریبا چندساله سرمایه در بازار طلا هست... ولی تقریبا دو دهه در این بازار بودم.. نوع موج فعلی دقیقا همان رالی دیدنی سال 97تا99هست.. عجله در فروش نکنیدددذ... بازار رشدهای خوبی میزنه.. فقط در موج ها سهام ضعیف را با قوی تر و تازه نفس تر وبنیاد بهتر سوئیچ بزنید... قشنگ کپی 6سال پیش با ریسک بسیار پایین برای خریدار داره تکرار میشه
👍 4🙏 1نظر
-
محسن خان این که درسته ...منم کف دلار ۱۵۰ گفتمدر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postنقدینگی تا اخرسال بین 22تا25 هزار همت میشه.. این یعنی کف دلار 220 تا250... از چندهفته دیگر که وارادت آزاد شد اثراتش بر نرخ دلار را خواهیم دید....
اما حرف شما یه چیز دیگه بود
فرمودین این توافق ضعیف تر از برجام هست!
علت اش رو بگین خواهشا
با اینکه تا توافق جامع مشکل هست ولی من برعکس شما این توافق را قوی تر از برجام میبینم به دلایلی که عرض میکنم خدمتتان
ولی اول شما بفرمایید دلیلتان را
ارادت
🙏 2نظر
-
توافق ضعیف تر هست... چون توافق برای ادامه مذاکره هست و نه توافق برای حل مشکل هستهای ای... در این تفاهم... نه مشکل هستهای حل شده ... نه بحث غنی سازی... نه بحث موشکی و نیابتی و نه انتظارات تحریمی ایران وازادسازی دارایی ها... که از ابتدا مطرح بود... تنها موضوع تنگه هرمز ومحاصره دریایی که قبل از جنگ مطرح نبود حل شده.... توافقی شکننده که صرفا برای آرام شدن اوضاع به نظرم رخ داده...در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
محسن خان این که درسته ...منم کف دلار ۱۵۰ گفتم
اما حرف شما یه چیز دیگه بود
فرمودین این توافق ضعیف تر از برجام هست!
علت اش رو بگین خواهشا
با اینکه تا توافق جامع مشکل هست ولی من برعکس شما این توافق را قوی تر از برجام میبینم به دلایلی که عرض میکنم خدمتتان
ولی اول شما بفرمایید دلیلتان را
ارادت
👏 5نظر

نظر