دلیل جهش از 120تا 180 جنگ و ترس از جنگ بود یعنی گپ خبرو الان خبر fail شده پس گپ باید پر بشه بعد حرکت تورمی شروع بشه این الگو بارها تکرار شده
حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
فعلا توافقی نشده اصلا...تفاهم نامه هست برا چهارچوب کلی مذاکرات هسته ایدر اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
توافق ضعیف تر هست... چون توافق برای ادامه مذاکره هست و نه توافق برای حل مشکل هستهای ای... در این تفاهم... نه مشکل هستهای حل شده ... نه بحث غنی سازی... نه بحث موشکی و نیابتی و نه انتظارات تحریمی ایران وازادسازی دارایی ها... که از ابتدا مطرح بود... تنها موضوع تنگه هرمز ومحاصره دریایی که قبل از جنگ مطرح نبود حل شده.... توافقی شکننده که صرفا برای آرام شدن اوضاع به نظرم رخ داده...
پس مقایسه با برجام تا اینجا درست نیست اصلا
تفاهم نامه خوبی که داره برای خیلی از کشورها از جمله اعراب و اروپا که این مدت با چالش انرژی روبرو شدند بهتر شد و این خودش یک تضمینه
اگر قرار بر امریکا بود می تونست در عرض ۱۰ روز کشور و زیرساخت حیاتی رو شخم بزنه ...چون خودش آسیب نمیبینه....بیشتر بحث اعراب هست
تو برجام ابتدا تعهدات اجرا می کرد ایران بعد رفع تحریم ها انجام می شد....ولی اینجا اقدام در برابر اقدام هست
ببینید اگر توافق نهایی انجام بشه دلایل زیادی وجود دارد که بهتر از برجام خواهد شد ولی فعلا زوده و مقایسه اش هم اصلا درست نیست
من نظرم اینه امریکا دیگه به جنگ بر نخواهد گشت ...اگر قرار بر درگیری باشه اسراییل خواهد بود در اینده
اما مشکل توافق را من در کنگره امریکا میبینم....یعنی تا ابان ماه قبل انتخابات به تایید کنگره برسد یا نه....مشکل اینه....یا اینکه مذاکرات هی تمدید بشه و فرسایشی تا برسه به دولت بعدی
در صورت توافق نهایی، با توجه به تجربه برجام ، قطعا تضمین های محکم تری خواهند گرفت برای اجرای تعهدات تا بلای برجام سرشون نیاد
در سیستم کشور بنظرم در مورد بازدارندگی اورانیوم به نتیجه رسیده اند که فایده نداره و سطح غنی سازی تا حدود 3 درصد کاهش خواهد یافت.
کشور تو جنگ اسیب زیادی دیده ...اما تنها برگ برنده ایران تنگه هرمز بود....اصلا کاری هم نداریم در آینده شاید کارایی اش از دست بده یا نه
توافق خیلی سخته بخصوص که ترامپ هست...باید منتظر ماند که اجرای تعهدات در 60 روز چطوری پیش میره
👏 2نظر
-
نظر
-
یه چند روز دیگه ای یا یکی دو هفته ای دیگر اینجا هستیم...
و بعدش با تک سهمی شلرد امسالم با بورس خداحافظی میکنیم ..
امسال هم باید صبر کنیم ...رو شلرد تا امسالم بگذره و تموم بشه
دتوزیعم رو هم بفروشم دیگه میرم و پشت سیستم نخواهم بود....و پولشو احتمالا از بازار خارج کنم
همین تعداد شلرد رو بتونیم نگه داریم و دستش نزنیم خوبه///
👏 1نظر
-
شلرد چرا گزارش نمیده میخواد سورپرایز کنه؟در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیه چند روز دیگه ای یا یکی دو هفته ای دیگر اینجا هستیم...
و بعدش با تک سهمی شلرد امسالم با بورس خداحافظی میکنیم ..
امسال هم باید صبر کنیم ...رو شلرد تا امسالم بگذره و تموم بشه
دتوزیعم رو هم بفروشم دیگه میرم و پشت سیستم نخواهم بود....و پولشو احتمالا از بازار خارج کنم
همین تعداد شلرد رو بتونیم نگه داریم و دستش نزنیم خوبه
نظر
-

نظر