حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

برخی از داخل شرکت شمواد خبر میدهند که شرکت الان ماهی 1200 تن dotp تولید میکنه.

اگر این واقعیت داشته باشه شمواد باید بال هاش رو برای پرواز باز کنه… .

دو صورت تولید 40000 تن دی او تی پی و حاشیه سود 30 درصد شمواد باید سیصد تومن سود بسازه…

شمواد هم وقت زیادی برای درجا زدن نداره… نهایتا تا 8 ماه اینده یک بازدهی تپل باید بده… .حداکثر 8 ماه
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

یه مقدار از ونفت بنویسیم:

ونفت 1200 میلیارد وام گرفت که چی کار کنه? که مخازن نفت بسازه

سرمایه شرکت حدود 100 میلیارده

12 برابر سرمایه اسمی وام گرفته…

پس از تسویه وام 1200 میلیارد به دارایی شرکت اضافه میشه… یهعنی سهمی 1200 تومن علاوه بر دارایی فعلی…

خیلی راحته ذهنی ارزش سهم رو در بلند مدت در اورد… .این است که سهم قفل کرده… تازه 2 زاری بعضی ها افتاده
      9
      مقایسه با پدیده… در پست های بعدی..

جو تاپیک ما همیشه تحلیلی بوده و ما هیچ سهمی رو بی تحلیل نمیخریم… لذا جو داشت از تحلیل خارج میشد لذا کمی مطلب رو ب زبان خیلی ساده باز کردیم که بچه چهارم ابتدایی هم بفهمه قراره در ونفت چ اتفافی بیوفته. .

دو روز پیش گفتم اگه بخوان از ونفت بنویسم بازار بهش امون نمیده… هنوز اون دو خط رو ننوشتم و حتی یک خط
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/18, 17:14.
      ///

نظر

• Zebelkhan
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 40

با سلام
        در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        160 یه استراحت داره ...170 رو رد کنه دیگه پرواز میکنه
        با تشکر از توجه شما.
        کمی در رابطه با اتفاقات 18 ماه گذشته که من دیده ام بگویم

سهم پارسال به قیمت های زیر 70 تومان شروع به رشد کرد و در حوالی 110 تا 120 کد به کدهای خوبی می زدند. همین حوالی بود که اعلام شد شرکت از زیان 30 تومان به سود نشسته.
        سپس سهم به سمت 170 حرکت کرد و سپس بسته شد و بعد از اعلام سود 12 تومان (اول 17 تومان فرستادند انگاری سازمان قبول نکرده بود) در قیمت 330 تومان باز شد.
        بعد از چند وقت سهم صف فروش شد و هر روز صدای تعدیلات منفی پشت سر هم می آمد تا به زیان 118 تومان رسید و سهم را تا 110 تومان پایین آورد.

حالا دوباره سهم دارد رشد می کند و کمی نگرانی در رابطه با اتفاقاتی که پارسال افتاد.
        اگر امکان دارد کمی بیشتر از شرایط حال حاضر شپلی و تحلیل های خود بنویسید (مانند نکته بسیار زیبایی که در مورد "شمواد" و "ونفت" فرمودید)

با تشکر از زحمات شما

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
          کلا قرار نیست تا ما سهمی میخریم از همان روز یا فردایش مثبت 4 یا 5 بخورد .تو بورس سهم سمگا درس بزرگی به من داد که صبر در مورد سهام کار درست مثل کشاورزی است که باید بکارید ومنتظر بر داشت محصول بمانید .که من یکسال صبر کردم ولی اگر چند ماه دیگر با ان میماندم میوه بسیار شیرینی از بورس در این 10 سال برداشت میکردم که شاید تا سالها نتوانم به ان برسم.
          ممنونم اباذر عزیز. من جمله شما را (با اجازه) چند جا نقل قول کردم. واقعا لایک داره :*
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• البرز
            عضو عادی
            • May 2013
            • 75

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ معاملات امروز سه شنبه مورخ 27/08/1393، در نماد معاملاتي شرکت بيمه كارآفرين (وآفري1) مورد تأييد قرار نگرفت. مديريت بازار فرابورس ايران

با 4000 تا سهم می خوان سهمو بکشونن پایینو سهامدارا رو خسته کنن تا مفت از چنگشون بکشونن بیرون
            سهم دیگه زیر ارزش دفتریش معامله میشه
            با حداقل سود 45 تومانی که تا 50 الی 55 تومان هم قابلیت تعدیل داره باید قیمت سهم در محدوده قیمت بپاس باشه سود سال بعد وآفری هم حداقل 60 خواهد بود
            ماهی 25 میلیارد داره به شرکت پول نقد واریز میشه حکم بانکو پیدا کرده

نظر

• feredos
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 485

میثم جان، سیستم نداشته ام به فدایت!!!

شما که اینقدر خوب پیشبینی میکنی:
              آیا فردا صف خرید ولبهمن، ول میشود؟ (فرو میریزد؟!)
              ولغدر را چگونه یافتی؟ حقوقی اش چه نقشه شیطانی دارد؟!

این رو از این منظر گفتم که چند روزی است حقوقی ولغدر، باب شوخی خرکی را با سهامداران باز کرده است!
              I entered the bearish market and survived

نظر

• soroush
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 561

یه بنده خدایی قرار بود قاسم 1200 بده چند روز پیش نقد خریدار بودم ..ازش ..(-: (شوخی)

پسر خوب اگه میدونستم گیر میاد که سه روز پیش نمیگفتم قاسمتون رو 1200 نقد خریدارم...:D ولی خوب کسی پی ام نداد (-: از اینجور ریسک ها هم میکنیم ...

قدر قاسمتون رو بدانید..مخصوصا اگه توافق بشه و جو بازار مثبت ...قاسم گاز کش میکنه...

وقتی مدیر عامل میگه 1500 شما به 2000 فکر کنید ..البته قراره عرضه کنن به زودی ..ول خوب ما پیشنهاد خریدی نداریم
                =========

میثم جان شما یه سهم که صف خرید نباشه و خوب هم باشه نه مثه سیستم 12% ضرر کنیم و یه ماه صبر کنیم که برگردده دوهفته هم طول بکشه جبران کنه :)
                قاسمم مجانی ماله تو. فدای یه تاره موت اصلا
                بازم ممنون از تحلیلات جنسشون خوشگلن.
                راستی یکی از دوستان حدود 500000 پدیده داره دیشب گفت 150 تا فروخته تبرک کنه گفتم یه هفنه صبر کنه
                من خودمم دوساله سهام پدیده دارم خدارو شکر بیشتر از ضررای بورسم جبران کرده و سود خیلی خوبه ساخته برای من ولی به فکر جایگزینشم.
                این فاذر هرچی شرمندمون کرد جلوی دوستان این مدت خوب ابرو داری کرد.یه روز دیگه تا پایان ضرر انشاالله

شهادت حضرت سجاد رو به همه تسلیت عرض میکنم
                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

یادمه چند وقت پیش meysam-sh-2020 درباره فباهنر میگفت.... سود 80تومانی راحت بدست میاد وافزایش سرمایه داره... ولی خودم تو سایتی خوندم تیر93 سود 150 تومانی سهم جلوی چشم همه میاد. شایداقبال بازاربه این سهم زیاد شده که امروز تو منفی بازارخوب میخریدند.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

برخی از داخل شرکت شمواد خبر میدهند که شرکت الان ماهی 1200 تن dotp تولید میکنه.

اگر این واقعیت داشته باشه شمواد باید بال هاش رو برای پرواز باز کنه… .
                    منو بگو هر روز دارم فقط تو منفی اضافه میکنم ونفت خریدم اما تکمیل نشد اونجور که باید پس نقدینگی دارم 3-4 روز پیش روی بازار و ابهام مذاکرات فرصته خوبیه برای خرید فاذر هم امروز تو منفی وارد شدم بکام هم زیر 200 دارم توکل بخدا ببینیم چی میشه و نیرو هم غافل شدم نتونستم بگیرم صف شد

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                      =========

میثم جان شما یه سهم که صف خرید نباشه و خوب هم باشه نه مثه سیستم 12% ضرر کنیم و یه ماه صبر کنیم که برگردده دوهفته هم طول بکشه جبران کنه :)
                      قاسمم مجانی ماله تو. فدای یه تاره موت اصلا
                      بازم ممنون از تحلیلات جنسشون خوشگلن.
                      راستی یکی از دوستان حدود 500000 پدیده داره دیشب گفت 150 تا فروخته تبرک کنه گفتم یه هفنه صبر کنه
                      من خودمم دوساله سهام پدیده دارم خدارو شکر بیشتر از ضررای بورسم جبران کرده و سود خیلی خوبه ساخته برای من ولی به فکر جایگزینشم.
                      این فاذر هرچی شرمندمون کرد جلوی دوستان این مدت خوب ابرو داری کرد.یه روز دیگه تا پایان ضرر انشاالله

شهادت حضرت سجاد رو به همه تسلیت عرض میکنم

منم سیستمو دارم باید صبر کرد نگران سیستم نباش

نظر

• smm
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 61

یه مقدار از ونفت بنویسیم:

ونفت 1200 میلیارد وام گرفت که چی کار کنه? که مخازن نفت بسازه

سرمایه شرکت حدود 100 میلیارده

12 برابر سرمایه اسمی وام گرفته…

پس از تسویه وام 1200 میلیارد به دارایی شرکت اضافه میشه… یهعنی سهمی 1200 تومن علاوه بر دارایی فعلی…

خیلی راحته ذهنی ارزش سهم رو در بلند مدت در اورد… .این است که سهم قفل کرده… تازه 2 زاری بعضی ها افتاده
                        9
                        مقایسه با پدیده… در پست های بعدی..

جو تاپیک ما همیشه تحلیلی بوده و ما هیچ سهمی رو بی تحلیل نمیخریم… لذا جو داشت از تحلیل خارج میشد لذا کمی مطلب رو ب زبان خیلی ساده باز کردیم که بچه چهارم ابتدایی هم بفهمه قراره در ونفت چ اتفافی بیوفته. .

دو روز پیش گفتم اگه بخوان از ونفت بنویسم بازار بهش امون نمیده… هنوز اون دو خط رو ننوشتم و حتی یک خط
                        سلام؛ ی سوال؛ سرمایه ی سهم دقیقن یعنی چی؟ منظورم اینه ک ی سهم مثل بمیلا سرمایش مثلا 20 میلیارده و در عوض مثلا 50 تومن فقط سپرده نقد داره، یا شتران قبلاز افزایش سرمیاه فق 6 میلیارد بود. منظور قیمت اسمی هر سهم × تعداد سهام هست. خوب دارایی= بدهی+حقوق صاحبان سهام، اما من بالاخره نفهمیدم این بوک ولیو و ارزش دفتری چه ارزشی برای من داره. ی سهم مثل ونیکی یکی مثل کرمان!!!!!!!!!!!
                        مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

مدیر یک گروه قوی و بازیگر فعلی فاذر چند روز پیش گفت:

جایی که همه نا امیدن سهمشان را بخرید…
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط smm پست شده است View Post
                            سلام؛ ی سوال؛ سرما… ی سهم دقیقن یعنی چی؟…ظورم اینه ک ی سهم مثل بمیلا سرمایش مثلا 20 میلیارده و در عوض مثلا 50 تومن فقط سپرده نقد داره، یا شتران قبلاز افزایش سرمیاه فق 6 میلیارد بود. منظور قیمت اسمی هر سهم × تعداد سهام هست. خوب دارایی= بدهی+حقوق صاحبان سهام، اما من بالاخره نفهمیدم این بوک ولیو و ارزش دفتری چه ارزشی برای من داره. ی سهم مثل ونیکی یکی مثل کرمان!!!!!!!!!!!
                            چرت و پرت هاییست که در کتاب ها درج شده…

دونستن یا محاسبه ارزش دفتری از نظر من کاربردی تو گرفتن بازدهی نداره… حالا با زدن این پست شاید خیلی ها ایراد هم بگیرن…خوب بگیرن:D

اگثر سهام بازار بالای ارزش دفتری در حال معامله هستن و از نظر من اینا ی مشت چرندیات که جز وقت تلف کردن…
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/18, 22:05.
                            ///

نظر

• herkol
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 62

میثم اینم از حاج قاسم
                              "قاسم": معاملات امروز شرکت قاسم ایران با تشکیل صف خرید حدود 30 میلیون سهمی همراه بود که تنها 473 هزار سهم "قاسم" معامله شد و تا پایان معاملات نیز هیچ عرضه ای در مقابل صف خرید حدود 24 میلیون سهمی باقی مانده انجام نشد.

اما نکته قابل توجه در خصوص روند قیمتی "قاسم" در نحوه معاملات این سهم است، چراکه در حالی طی معاملات امروز دستورهای خرید 10 هزار سهمی از سوی هر متقاضی در سیستم معاملات گذاشته می شد که حدود 250 هزار سهم "قاسم" توسط تنها دو کد خریداری شده بود، برهمین اساس این سوال مطرح می شود که براساس دستور خریدهای 10 هزار سهمی از سوی هر سهامدار، چگونه از میان حجم تقاضای قابل توجه از سوی متقاضیان، تنها دو خریدار به طور تصادفی موفق به خرید 250 هزار سهم این شرکت شدند و چگونه هر بار قرعه به نام این دو سهامدار درآمده است؟

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

در اصل توسط herkol پست شده است View Post
                                میثم اینم از حاج قاسم
                                "قاسم": معاملات امروز شرکت قاسم ایران با تشکیل صف خرید حدود 30 میلیون سهمی همراه بود که تنها 473 هزار سهم "قاسم" معامله شد و تا پایان معاملات نیز هیچ عرضه ای در مقابل صف خرید حدود 24 میلیون سهمی باقی مانده انجام نشد.

اما نکته قابل توجه در خصوص روند قیمتی "قاسم" در نحوه معاملات این سهم است، چراکه در حالی طی معاملات امروز دستورهای خرید 10 هزار سهمی از سوی هر متقاضی در سیستم معاملات گذاشته می شد که حدود 250 هزار سهم "قاسم" توسط تنها دو کد خریداری شده بود، برهمین اساس این سوال مطرح می شود که براساس دستور خریدهای 10 هزار سهمی از سوی هر سهامدار، چگونه از میان حجم تقاضای قابل توجه از سوی متقاضیان، تنها دو خریدار به طور تصادفی موفق به خرید 250 هزار سهم این شرکت شدند و چگونه هر بار قرعه به نام این دو سهامدار درآمده است؟
                                هر اوردر 100000 سهم
                                چه سرعت عملی داشته این خریدار که اوردر دوم هم قبل از بقیه تونسته ثبت کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X