کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
مود اولیه لاستیک حدودا 50 درصد بالا رفته......تایر سازها هر چه زودتر باید افزایش نرخ بگیرن................
گرانی تایر در راه است..............
سهام این گروه رو دنبال کنید..............
البته اگه افزاش نرخ نگیرن زمین میخورن...زمین هم بخورن دوباره هوا میرن.............با تاخیر...............
مثل توپ .................بخوره زمین هوا میره....................:D
با سلام
تایرها یک ماه هست که کارخونه 30 الی 40 درصد گرون کرده
بازم افزایش قیمت میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
شغلم لاستیک فروشیه
نمایندگی لاستیک بارز و گلدستون و کویر رو داریم
لاستیک پرایدی کویر تا سه ماه پیش کارخونه با چک دو ماهه 145 تومن میداد.بعد سه ماه هر ماه قیمتش متغیره.الان هم 188 نقدی میده بازار هم 205-210 قیمتشه
باز هم خواستید مثال بزنم
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
شغلم لاستیک فروشیه
نمایندگی لاستیک بارز و گلدستون و کویر رو داریم
لاستیک پرایدی کویر تا سه ماه پیش کارخونه با چک دو ماهه 145 تومن میداد.بعد سه ماه هر ماه قیمتش متغیره.الان هم 188 نقدی میده بازار هم 205-210 قیمتشه
باز هم خواستید مثال بزنم
تو گزارشات ماهانه دی ماه که من افزایش نرخ خاصی ندیدم....شاید چون این شرکت ها هم سه ماهه میخرن مواد اولیه رو .....با قیمت قبلی حساب کردن!
==== ولی خوب شما میگید حتما گرون کردن..البته اخبار رو هم من هر روز پیگیرم در خبرگزاری ها هم عنوان نشده.........تازه داره یه خبرای میاد!!...چون من هم از یک ماه پیش انتظار داشتم تایر گرون بشه........وگرنه از سود میرن به ضرر این شرکت ها
====
تو گزارشات ماهانه دی ماه که من افزایش نرخ خاصی ندیدم....
====
ولی خوب شما میگید حتما گرون کردن.....چون من هم از یک ماه پیش انتظار داشتم تایر گرون بشه........وگرنه از سود میرن به ضرر این شرکت ها
====
یه سوال دیگه :
وزن دقیق تایر پرایدی کویر چنده؟
سایز 175/6013 شش و نیم کیلو
سایز 165/65/13 پنج و هشتصد گرم
بر حسب حلقه
سوالی داشتید در خدمتم
اگر این افزایش قیمت تاثیری روی شرکتهای لاستیکی داشته باشه فکر کنم بیشترین تاثیر را ایران تایر و کویر تایر داشته باشن.بخاطر اینکه تایرهای سواری گرون شدن. باری و کشاورزی قیمتش ثابت مونده. کویر تایر بیش از 95% تولیداتش سواری هست. ایران تایر هم تقریبا بالای 85%
به شخصه کویرتایر سود سازیش بیشتر باشه
نظر