حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

خرید ثاژن دوبرابر پله قبل...کار ما شده جنگ و دعوا........ با این و اون :D

خوبیش اینه اون فکر میکنه واقعا جنگه...وعصبانی میشه و رنج منف میکشه.....نگو داره سهمشو از دست میده ...خخ

بفروش منفی 3 ..خخخ

جدیدا کار ما شده خالی کردن مزاحم ها .......

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/02/21, 12:08.
    ///

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

در اصل توسط abbaaass پست شده است View Post
      فاذر رنج مثبت زده امروز چه روز زیباییه ������������������
      سلام عباس آقا
      شاید برای شما حجم فاذر جالب باشد و مخصوصا دوستانی که تازه وارد قطار فاذر شدن
      اما برا امثال مایی که 3/4 ساله روش صبر کردیم صف خریدش از زهر بدتره سهمی که سال 92 از 900 افزایش سرمایه تجدید 333% داد و اومد رو 200 و تا 370 رفت و بعد فاجعه دیماه رسید به 185 و از اونجا صعود دوباره به 300 و بعد رالی 650 و سقوط تا اینجای کار برا همین صفش بد تر از زهر هلاله!!!!
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        خرید ثاژن دوبرابر پله قبل...کار ما شده جنگ و دعوا........ با این و اون :D

خوبیش اینه اون فکر میکنه واقعا جنگه...وعصبانی میشه و رنج منف میکشه.....نگو داره سهمشو از دست میده ...خخ

بفروش منفی 3 ..خخخ

جدیدا کار ما شده خالی کردن مزاحم ها .......

3 میل معامله شد...هر چی بیاد پایین تر حجمش بشتر میشه ...بعدش صف خرید میشه ...

تا 300 پله ای اضافه میکنم....تا این گوسفندا خروج بزنن...بعدش بره سمت .500

فردا بشتر میخرم....شاید بشتر رنج منفی بکشن زودتر اصلاحش تموم بشه
        ///

نظر

• Alain Delon
          Banned
          • Dec 2014
          • 628

بورس 24 گزارش میدهد

افزایش نرخ دو رقمی سیمان قطعی شد / سهام سیمانی با ۱۵ درصد ارزش ذاتی در بورس معامله می شود

مدیرعامل سیمان بجنورد: قیمت سهام سیمانی در بازار تنها با ۱۰ تا ۱۵درصد از ارزش ذاتی خود معامله می شوند و اقبال هایی که در این سهام اتفاق افتاده ناشی از همین موضوع و توجه به پیش بینی افزایش نرخ است...........

مدیرعامل سیمان بجنورد : قیمت سهام سیمانی در بازار تنها با ١٠ تا ١۵ درصد از ارزش ذاتی خود معامله می شوند و اقبال هایی که در این سهام اتفاق افتاده ناشی از همین م...
          آخرین ویرایش توسط Alain Delon؛ 2017/02/21, 13:29.

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

سبزوار سنگین اظافه شد نظرتو بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

با اجازه میثم عزیز....میثم جان یه نگاه بش بنداز ...بخصوص...گزارش بهمن ماهش که الان امد.......
              ​بالبر.......گزارش 1 ماهه منتهی به بهمن...فروش بسیار بالا رفته....افزایش قیمت فروش هم در حدود
              55
              درصد.......
              از نظر بنیادی انتظار دارم راه فباهنر را بره..... کابل را در بهمن...نسبت به برج 10 ...55 درصد بالا تر فروخته..........فقط کافی...10 درصد به حاشیه سودش اضافه شه...40 تومان سود ش میره بالا....مقایسه کنید قیمت فروش در دی ...را با بهمن ماه.....بی انصافا رفتن افزایش نرخ گرفتن بوش بالا نیاوردند......چون مگه مس از دی ماه تا بهمن چقدر گران شده...کمتر از 10 درصد...انوقت 55 درصد بالاتر از دی ماه فروختن..............طلاست این سهم

کابل البرز

سرمایه ثبت شده:
              228,000

نماد:
              بالبر

سرمایه ثبت نشده:
              0

کد صنعت (ISIC):
              313001

گزارش فعالیت ماهانه 1 ماهه منتهی به 1395/11/30

سال مالی منتهی به:
              1396/06/31

وضعیت ناشر:
              پذيرفته شده در بورس تهران

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

گروه کابلهاي آلومينيومي کيلومتر 12 0 0 0 22 18 178,055,556 3,205
              گروه کابلهاي مسي کيلومتر 522 544 232/297/794 126,370 2,829 2,813 166,884,465 469,446
              جمع 126,370 472,651

گروه کابلهاي آلومينيومي کيلومتر 0 5 0 0 10 18 178,055,556 3,205
              گروه کابلهاي مسي کيلومتر 693 900 147,606,667 132,846 2,307 2,269 151,201,410 343,076
              جمع 132,846 346,281

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                با اجازه میثم عزیز....میثم جان یه نگاه بش بنداز ...بخصوص...گزارش بهمن ماهش که الان امد.......
                ​بالبر.......گزارش 1 ماهه منتهی به بهمن...فروش بسیار بالا رفته....افزایش قیمت فروش هم در حدود
                55
                درصد.......
                از نظر بنیادی انتظار دارم راه فباهنر را بره..... کابل را در بهمن...نسبت به برج 10 ...55 درصد بالا تر فروخته..........فقط کافی...10 درصد به حاشیه سودش اضافه شه...40 تومان سود ش میره بالا....مقایسه کنید قیمت فروش در دی ...را با بهمن ماه.....بی انصافا رفتن افزایش نرخ گرفتن بوش بالا نیاوردند......چون مگه مس از دی ماه تا بهمن چقدر گران شده...کمتر از 10 درصد...انوقت 55 درصد بالاتر از دی ماه فروختن..............طلاست این سهم

کابل البرز

سرمایه ثبت شده:
                228,000

نماد:
                بالبر

سرمایه ثبت نشده:
                0

کد صنعت (ISIC):
                313001

گزارش فعالیت ماهانه 1 ماهه منتهی به 1395/11/30

سال مالی منتهی به:
                1396/06/31

وضعیت ناشر:
                پذيرفته شده در بورس تهران

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

گروه کابلهاي آلومينيومي کيلومتر 12 0 0 0 22 18 178,055,556 3,205
                گروه کابلهاي مسي کيلومتر 522 544 232/297/794 126,370 2,829 2,813 166,884,465 469,446
                جمع 126,370 472,651

گروه کابلهاي آلومينيومي کيلومتر 0 5 0 0 10 18 178,055,556 3,205
                گروه کابلهاي مسي کيلومتر 693 900 147,606,667 132,846 2,307 2,269 151,201,410 343,076
                جمع 132,846 346,281

نشد ویرایش کنم.....بنده اشتباه کردم....گویا....شرکتنوع کابل هاش فرق میکنه.....و...این افزایش نرخ بخاطر نوع کابله......با عرض پوزش
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• abbaaass
                  عضو عادی
                  • Jul 2015
                  • 29

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                  سلام عباس آقا
                  شاید برای شما حجم فاذر جالب باشد و مخصوصا دوستانی که تازه وارد قطار فاذر شدن
                  اما برا امثال مایی که 3/4 ساله روش صبر کردیم صف خریدش از زهر بدتره سهمی که سال 92 از 900 افزایش سرمایه تجدید 333% داد و اومد رو 200 و تا 370 رفت و بعد فاجعه دیماه رسید به 185 و از اونجا صعود دوباره به 300 و بعد رالی 650 و سقوط تا اینجای کار برا همین صفش بد تر از زهر هلاله!!!!
                  بله متاسفانه و این چیزارو من توی بورس زیاد دیدم قبلا با سهامای زیادی بودم که بعد افزایش سرمایه نابود شدند وگرنه خوشحالی من از بابت این بود که سهام داره سیر رو به بالاشو میره الیته اگر حقوقی خرابش نکنه و از خدامه تمام سهامدارا هم به پولشون برسند هم به یک سود درست و حسابی

نظر

• abbaaass
                    عضو عادی
                    • Jul 2015
                    • 29

میثم جان مثل اینکه اصلاحیه ی جدید بهپاک اومده روی کدال نظرت درباره این اطلاعات جدید چیه؟ ?

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

اصلاحیه بهپاک عالیه دادچچچچچچچچچچچچچچچ عالیههههههههههههههههههه

خیلی خوشحالممممممممممممممممممم:D

فروشنده حالا بفروشششششششششش :.thumbsupsmileyanim یعنی خیلی خوشحالماااااااااااا:D
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

بهپاک قراره 42 تومن تقسیم کنه...

عاشق توسعه صنایع بهشهرم البته در مورد تقسیم سود زیر مجموعه هاش.............

حالا بفروش فروشنده (-: سهمو 365 بفروش خخخخخ که 42 تومن ما در مجمع بگیریم برامون در بیاد 323 تومن....یعنی همون قیمتی که ارزوم بوده ...

فردا فک کنم صف خرید بشه:D مثل آدم معامله کنید....تا از دست ندید سهمتونو.....:D

===

با این تقسیم سود بالا بهپاک اصلا فروشی نیست.....1000 تومان خواهم فروخت این سهمو ..........

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/02/21, 20:51.
                        ///

نظر

• baran
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 704

میثم جان نظرت در مورد گزارش شپارس را هم لطفا به اشتراک بگذار

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                            میثم جان نظرت در مورد گزارش شپارس را هم لطفا به اشتراک بگذار
                            عالی فروخته ...
                            فروش ماهانه شپارس بالای 13 میلیاردی باشه عالیه..

ماه پیش 16 میلیارد الان هم 15.3 میلیارد فروخته...

توصیه میکنم اصلا شپارس رو تو این قیمت ها نفروشید....حتی اگه یک سال هم الاف شدید....حداقل ..همیشه جلوی چشمتون باشه....این توصیه منه(-:

من تارگت 400 دادم بهش...حتی تارگت های بالاتری داره..........

ولی کی بپرم روش در حد 40-50 درصد بخرم معلوم نیست...ولی هر روز جلوی چشمه.........

شپارس حداقل تارگتش 400 .......ولی باید بهش فرصت بدیم >> برند سازی کنه...

فروش این ماهش عالی بوده........مثل ماه قبل....فروشش در حد ماهی 15 میلیارد باشه خوبه.........

=======

شپارس هم واس ماست.......یعنی مثبتیم روش

=======

شپارس تو 5 ماه 66 میلیارد فروخته!>> یعنی تو 7 ماه به اندازه سال قبلش میفروشه..

یعنی شرکت رو به پیشرفته...منتها یکم ا اونی که من فکرشو میکردم >> کند تر :D

ولی راه میوفته >> راه افتادنی.......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/02/21, 21:26.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

فرصت کنم میرم از مدیران دفارا شکایت میکنم ..

البته شکایت کردم ........در سمانه ثبت شکایت هم اتمام حجت کردم.....

==========
                              تا ببینیم چی میشه...

من پدرشونو در میارم..............چرا که 6 ماه پیش گفتم دفارا تعدیل مثبت داره ........تازه الان تعدیل مثبتشو رو کرده...

==========

یا اگه جواب نداد یه چند تا شیشه میشه خودروهاشونو میارم پایین..که دلم خنک بشه...بالاخره گذر ما به اصفهان میخوره..... :D

چون دوبار در سامانه ثبت شکایت شکایتمو ثبت کردم......بی شرفا ! همون اول باید تعدیلو اعلام میکردن......

تازه اینم الان اعلام کردن !! احتمالا با پیگیری و شکایت ما بوده!! وگرنه میزاشتن تو گزارش 12 ماهه حسابرسی شده!!
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/02/21, 21:15.
                              ///

نظر

• baran
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 704

ممنون میثم جان بابت توضیحات تان
                                شپارس را از ۲۵۰ تومان دارم خیلی این مدت اذیت کرده انشا اله کم کم ضرر م جبران شود
                                دفارا را از ۸۹۰ دارم خیلی معاملاتش فرسایشی است انشا اله سود سال بعد را عالی اعلام کند و فرصت سوار شدن سفته بازان را ندهد
                                فردا انشا اله بانک تجارتی که ۱۲۰ خرید دارم را با ضرر بالای ۴۰ درصد تبدیل به بهپاک میکنم بلکه التیامی باشد بر ضرر این بانک لعنتی

نظر

در حال کار...
                                X