حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    جناب شفاف سازی من دقیقا قبل گزارش 6 ماهه یعنی 28 /6 گفتم لابسا بخرید .......و خودمم 370 خریدم و 410 فک کنم دادم رفت که اون موقع پیش بینی میکردم تا 600-700 بره یه کله که این گزارش رو داد و نرفت ..... همیشه قبل گزارش باید خرید ولی اینکه گزارش رو اینجوری بدن دیگه دست ما نیست وپیش بینی ما درست بود .....در کل اصل نامردی بود گزارش 6 ماهه و خیلی ها فروختن.... ..
    با سلام
    بله درسته آقا میثم
    خیلی جالبه
    گزارش 6 ماهه اومد با 33 تومان سود واقعی و 3 تومان تعدیل 12 ماهه
    از اون دوستمون پرسیدم گفت آبسال تو دست نزنی ها - این گزارش کشکه بازهم می گم ابسال می شه 1000 تومان
    ما هم که مونده بودیم چیکار کنیم چکار نکنیم گفتم ولش کن این حرف ها رو این سود بالای 150 تومانی ما کشکه و فروختم

چند روز پیش دوباره همون دوستمونو دیدم می خندید و می گفت نگفتم نفروش بابا تو کجایی اینجا بورس ایرانه
    من هم هنوز مغزم هنگ هنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام
      بله درسته آقا میثم
      خیلی جالبه
      گزارش 6 ماهه اومد با 33 تومان سود واقعی و 3 تومان تعدیل 12 ماهه
      از اون دوستمون پرسیدم گفت آبسال تو دست نزنی ها - این گزارش کشکه بازهم می گم ابسال می شه 1000 تومان
      ما هم که مونده بودیم چیکار کنیم چکار نکنیم گفتم ولش کن این حرف ها رو این سود بالای 150 تومانی ما کشکه و فروختم

چند روز پیش دوباره همون دوستمونو دیدم می خندید و می گفت نگفتم نفروش بابا تو کجایی اینجا بورس ایرانه
      من هم هنوز مغزم هنگ هنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      سلام جناب شفاف سازی
      یه سهم دیگه هم فکر کنم تغییرات ناگهانی مثل لابسا داشته باشه احتمالا فولاژ باشه

.................................................. .................................................. ..........................
      آقا میثم این حرفا رو نزن من که چشم بسته قبولت دارم

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

الان جز شزنگ پدیده ای برای معرفی سراغ ندارم (-:

خودم هنوز نخریدم شزنگو ..........دنگ و فنگ داره خریدش....(-: و البته فروشنده ها نمیدونن چی رو دارن میفروشن

شرکت کلا متحول شده .......در این گزارش 9 ماهه !!! با حاشیه سود ناخالص 2 درصد همچین سودی ساخته !!!

به نظرم میتونه گزارش 12 ماه ی دیدنی ای بده .....اگه در بازار فرابورس یا بورس معامله میشد اهداف خوبی میشد براش گفت ولی در بازار پایه توافقی نمیشه نظر قطعی داد
        فعلا 60 درصد بازدهی میده اگه 500 معامله بشه ....... در عرض 9 روز از زمان معرفی.

باز هم میگم سود کردن از سال اینده مشکل میشه (-:
        امسال خیلی ها شاخ شدن برا ما به طرف میگم به سالی چقدر راضی هستی که پولتو بدی دست ما میگه 200 درصد .........باشه بشین معامله کن ببینم 200 درصد میتونی بگیری ....>> خوش گذشته بهش ....(-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/08, 20:32.
        ///

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلام میثم جان
          شپاس شناورش شده 3درصد!!!!
          یعنی حقوقی همت کنه راحت قله ها فتح خواهد شد البته بدون همت حقوقی و با گزارش نیز ممکن خواهد شد

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            سلام میثم جان
            شپاس شناورش شده 3درصد!!!!
            یعنی حقوقی همت کنه راحت قله ها فتح خواهد شد البته بدون همت حقوقی و با گزارش نیز ممکن خواهد شد
            با خیال راحت شپاس بخرید برید مجمع .....تو این قیمت خریدینه..
            شپاس - شیراز رو نمیشه نداشت مخصوصا در این قیمت ها
            ///

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

باز هم میگم سود کردن از سال اینده مشکل میشه (-:
              امسال خیلی ها شاخ شدن برا ما به طرف میگم به سالی چقدر راضی هستی که پولتو بدی دست ما میگه 200 درصد .........باشه بشین معامله کن ببینم 200 درصد میتونی بگیری ....>> خوش گذشته بهش ....(-:
              با اطمینان میگم بیش از 70درصد بازار تا امروز به بازدهی 100درصد نرسیدند
              به عددهایی که در تایپیک ها گفته میشه زیاد توجه نکنید/:.yead.:/
              تا گزارش شش ماهه بوق نیوز نظرسنجی گذاشته بود
              بیش از 70درصد زیر 50درصد بازدهی داشتند

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

با اطمینان میگم بیش از 70درصد بازار تا امروز به بازدهی 100درصد نرسیدند
                به عددهایی که در تایپیک ها گفته میشه زیاد توجه نکنید/:.yead.:/
                تا گزارش شش ماهه بوق نیوز نظرسنجی گذاشته بود
                بیش از 70درصد زیر 50درصد بازدهی داشتند
                یک سری سهم های ناشناخته هست که زیرشو گرفتن ...ما که جرات خریدشو نداریم ...پولمون رو به سختی زیاد کردیم ....کهرام 500 تومنی چه توجیهی داره ؟ گروه کاشی کلهم حباب داره ... (-:

ولی خوب احتمالا باز هم شاهد رشد سهام این گروه هستیم ......مسخره بازی شده بازار در سهم های کوچک و ناشناخته و سفته بازی زیاد شده ........

اگه ملاک بازار ارزش دارایی ها شده و بر این اساس یه شفاف سازی بزنن رو کدال که ما هم روشمون رو عوض کنیم و بر اساس پی بر ای دیگه معامله نکنیم و بریم دنبال ارزش دارایی ها (-:

برخی سهام پی بر ای 30 داره و هیچ خبری هم توشون نیست .....به تاپیکو هم پی بر ای 30 بدیم تا 3000 تومن میره (-: ولی عمرا همچی پی بر ای بگیره ....چون که سهام شاخص ساز باید منظقی بالا بره ....و بقیه سهام از سهام شاخص ساز پیروی کنند .....:D
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/09, 14:42.
                ///

نظر

• Mjim
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 23

آقا میثم با سلام ، از شپاکسا چه خبر؟ خیلی اذیت می کنه اصلا تکون نمی خوره شاید فکر می کنن ما خسته میشیم می فروشیم ولی کور خوندن
                  آخرین ویرایش توسط Mjim؛ 2014/01/09, 14:43. دلیل: اشتباه املایی

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط Mjim پست شده است View Post
                    آقا میثم با سلام ، از شپاکسا چه خبر؟ خیلی اذیت می کنه اصلا تکون نمی خوره شاید فکر می کنن ما خسته میشیم می فروشیم ولی کور خندن

سهم بزرگیه..من بعد 5 سال تازه پیداش کردم .... به نظرم این سهم هر 5 سال میتونه 400 درصد بازدهی بده و 100 درصد هم سود مجمع......این از بلند مدت
                    >>> بانک هر 5 سال ؟؟؟

================

کوتاه مدت مجمع سهم تا 50 روز دیگه برگزار میشه و به نظرم روی 400 تومن تقسیم سود حساب باز کنید در مجمع ...و کف سود سال بعد هم 500 در نظر بگیریم فعلا که خود شرکت 400 اعلام کرده ....

این سهم هم باید پی بر ای 7-8 بگیره به خاطر پتانسیل های گفته شده بالا .....باید ببینیم میزان افزایش سرمایه چقدره 300 درصد یکجاست یا نه ....اگر افزایش سرمایه 300 درصدی اعمال بشه بالای 50 -60درصد بازدهی توش داره ..توصیه من اینه که تا افزایش سرمایه نگه دارید یا در صورت تعویض با شپاس یا شیراز تعویض کنید (برای نگه داری)

==================================
                    با دید مجمع : شپاس : شپاکسا : شیراز پیشنهاد میشه

==================================

با دید نوسان گیری:

زامیاد - وبیمه .....روی همینا هم میشه نوسان گرفت .....10 بار 5 درصد بگیرید 50 درصد(-: نیازی به پیدا کردن سهم جدید نیست ....در این دو سهم حجم معاملات بسیار بالاست و شاید هم به زودی قفل بشن .....ریسک این دو سهم هم در این قیمتها پایینه ....همه جوره میشه در بازار سرمایه سود کرد .......

=======

رتکو و وبیمه ازشون خوب تعریف میکنن ما هم اینجا اوردیم (-: هفته پیش هم معرفی شد .ولی خوب از منظر تکنیکال>>استادی از رتکوی 1800 تومنی سخن میگه و همین طور خراسان 1800 تومنی و وبیمه با هدف بالای 100 درصد ببینیم میرسه به هدف یا نه (-:
                    در وبیمه صحبت از باردهی بالای 100 درصد میکنن....برسد یا نرسد رو من تایید نمیکنم .....چون اطلاعاتی از سهم ندارم در 190 گفتم هم گفتم به دلیل حضور بعضی ها کد ها میتونه بالا بره ولی بازی بزرگان هم ممکنه عوض بشه ...

==============
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/09, 15:08.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

درسی برای همیشه:

تجربه بزرگترین سرمایست در بورس .... پس نگران بازدهی کم نباشید .....نوبت ما هم میشه .....مهم اینه که وقتی پولی به دستمون رسید بدونیم تو کدوم شرکت بریزم که به راحتی دوبلش کنیم ..اگه در سهم سفته بازی بریزیم با احتمال 50 درصد و شانسی و یا رانتی میتونیم سود کنیم ولی یه بار ضرر سنگین در این نماد ها میتونه نصف سرمایه رو از بین ببره ...که اگه این سرمایه از طریق بورس زیاد شده باشه کم کم خیلی رو اعصاب نمیره ولی اگه تازه و از محل دیگه ای وارد کرده باشیم اون موقع خیلی سخته ..... ولی برای این که هیچ وقت ضرر سنگین ندیم و زده نشیم اهسته و پیوسته ولی با سود مطمئن حرکت کنید ........

پس فعلا تجربه کسب کنیم که در این بازار هر چی بیشتر تجربه کسب کنی بهتر و بیشتر و خیلی راحت تر سود میکنیم >> دوباره شرکت هایی که خیلی منطقی با دو برابر شدن ارز سودشون و با توجه به سود و پی برایشون قیمتشون 3-4 برابر شد رو شناساسیی کنید و یه جایی یادداشت کنید تا بارها و بارها ازشون استفاده کنیم و هر کدوم رو به موقع بخریم ...سال 92 بورس هم تا 100 سال اینده بعیده تکرار بشه..چون بعید میدونم دیگر شخصی روی کار بیاید که یک ساله نرخ ارز رو 2 یا 3 برابر کنه البته با توجه به امار های گذشته خیلی بعید نیست دلار 8 تومنی رو به 142 تومن هم رسوندندر عرض چند سال:D

اگه نرخ ارز هم مدت ها ثابت بود که در ایران اینطور نیست با این تورم >> باید رفت دنبال سهامی که افزایش سرمایه و یا طرح توسعه دارن .......

ولی همیشه میشه در بازار سود کرد در بازار منفی با به موقع نقد شدن و جایگزینی سهمی که قبلا داشتیم و روش بودیم و در بازار مثبت هم که همه جوره ....

================================================== ========

تحولات نرخ ارز از سال 57 :

شوک‌های ارزی و جهش‌های ناگهانی قیمت دلار بر حسب ریال، در اقتصاد ایران پدیده جدیدی نیست به طوری که در عرض 34 سال گذشته نرخ دلار حدودا 400 برابر شده است، یعنی دلار 7 تومانی در سال 1357 جای خود را به دلار 3000 تومانی در سال 1392 داده است......................

بر این اساس سهم بخریم ...:D

================================================== =========
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/09, 15:39.
                      ///

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

سلام خدمت آقا میثم عزیز. ایشالا سربازی شما هم به خوبی و خوشی تموم میشه. داشتم عملکرد پاییزمو جمع میکردم دیدم تو سه ماه از بازار 50% گرفتم. از اول سالم بالای 100% که حالا دقیقشو نمیگم :p. ولی چیزی که برای خودم اول سال هدف گذاشته بودم سود 100% بود. حقیقتش الان هم که با یکی از دوستام که اقتصاد خونده و واقعا به اتفاقای اقتصادی جهان اشراف داره مشورت می کردم نظرش این بود که طلا در کف قیمتیه و تا حالاش هم بخاطر دستکاری های عمدی فدرال رزرو به اینجا رسیده. خودم احتمالا تا دو ماه دیگه حداکثر تو بازار بمونم و کلا بالای 70% نقدینگی رو سمت طلا ببرم و بقیه پول رو با سهمای بنیادی سهامداری کنم. واقعا همین الانش که p/e شرکتا رو تو روزنامه دنیای اقتصاد دیروز میدیدم سرگیجه گرفتم که آخه یه سهم با چه توجیهی تو 15 و 20 معامله میشه حالا زیاندهاش به کنار.
                        به نظرم از الان تا یه سال آینده بیشترین بازدهی رو میشه از طلا گرفت.;)
                        موفق باشی. همیشه نظرات خوبتو دنبال می کنم.

نظر

• max
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 49

سلام جناب میثم
                          نظرتون رو در مورد بانک حکمت ، تکنوتار و ثمسکن میفرمایید
                          ممنونم

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

ادامه بحث اینجا باشه ;;)
                            واقعیتش میثم جون بین شپاس و وبیمه شک دارم
                            وبیمه به نظرم بزودی50درصد خواهد داد

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط max پست شده است View Post
                              سلام جناب میثم
                              نظرتون رو در مورد بانک حکمت ، تکنوتار و ثمسکن میفرمایید
                              ممنونم
                              تکنو فعلا تا 500 فک کنم بره ...و بعدش 600 ......ولی با حمایت
                              حکمت اطلاعاتی ندارم ولی بانکی های بهتری هستن .اگه افزایش سرمایه داره نگه دارید
                              ثمسکن سهم خوبیه در این گروه و اگه حقوقی هاش بزارن راحت میتونه بالا بره .... کوتاه مدت جز حکمت دوتای دیگه بالا میرن اگه دارید نگه دارید چون بالاتر میتونید بفروشید
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

ادامه بحث اینجا باشه ;;)
                                واقعیتش میثم جون بین شپاس و وبیمه شک دارم
                                وبیمه به نظرم بزودی50درصد خواهد داد
                                شپاس مطمئنم میان مدت بالا میره ولی وبیمه رو نمیدونم ...... جدیدا هر چی ترسیدم بخرم بالا رفت ! ترسیدن به خاظر نداشتن اطلاعات دقیقه سهمه و اینکه معاملاتشو ندیدم .....

4 شنبه هفته پیش اگه میخریدم عالی بود وبیمه نخریدم و الان باید 10 درصد بالاتر بخرم ......
                                من تا یک سال دیگه تعطیلم تو معاملات و قید سود رو زدم ...:Dولی بعدش جبران میکنم
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/09, 19:19.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X