کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
این دایی رضا علم غیب دارد؟ (منظور رانت است!) خیلی خوب پیشبینی کرد... چند درصد از حرف هایش این طور در می آید؟
احتمالا براش دیکته میکنن اون هم میگه!
وگرنه محاله... :D وگرنه خود من که چهار شنبه میگفتم خودرویی ها حرکت میکنن ..
با حمله دیروز امریکا جرات نکردم بگم فردا خوبن ..اصلا پشیمون بودم چرا خریدم خودرویی (-:
ولی دیشب دایی امیدواری داد که خریدمون درست بوده! :D
در کل امروز رو شانس اوردیم! که بازار تصمیم درستی گرفت و عجولانه عمل نکرد....
البته بحقوقی ها هم میدونن که نهایتا 1-2 ماه دیگه بشه سود کرد (-:
بعد انتخابات ممکنه ریسک بازار باز بالا بره.............
===
البته 4 شنبه فاراک رو هم گفت....!
که کفمان برید :D
البته شتوکا هم میگفت 1400 ولی 650 ست هنوز...
ای چند تا درمیون درست در میاد..که بازم بد نیست ...
سلام
برایتان پیام خصوصی می کنم. چون درست نیست در انجمن پیوند سایت های دیگر آورده شود.
کافی است مقداری از مطالب نوشته شده را در گوگل جستجو کنید یا فقط نام دایی رضا بورکس صوتی را جستجو کنید تا گوگل برایتان بیاورد...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ای در رفت فک کنم.البته سهمو ندارم! ولی حدس میزدم..با تاخیر صف شد. البته در حال جمع کردن یک سیمانی بهتر دیگه هستم...البته منتظریم یکی از دوستان بخره اول.....بعد من بخرم....بعد معرفی بشه..:D.که قطعا بهتر از سهگمته..ولی خوب ب نظر سهگمتم یه کارایی داره میکنه....
بعضی سیمانی ها رو جدی بگیرید.
فک کنم فروشم اشتباه بود....البته 5 درصد 5 درصده > به جاش سهم دیگه خریدم و هی جابه جا میشه مثلا لکما تا نزدیک صف خرید هم رفت!
س . د
ح . ا
سهمو دارن :D
بگیم که فک نکنن نمیدونیم! البته بالای 400 خریدن و احتمالا 415
=======
ببنیم با 550 چیکار میکنه.....
یعنی پس فردا......
این دونفر رد کنن گیر میکنه ...البته اعرابی که زیاد نداره (-: امروزم نمیدونم چه کردن!
ولی حمایت کنن 550 رو رد کرده و 600 رو میزنه.....شب ببینیم کدوم حقوقی فروش زد... فروش حقوقی هم تا جایی ممکنه (-: بعدش زیادی اگه بفروشه .......به خظر میوفته!
7 روز کاری دیگه تا مجمع داریم و معاملات سهم باید جدی گرفت..
شاید 50 درصد دیگه یک ضرب بالا بره! شاید کمی استرحت کنه و بعد حرکت کنه! باید زیر نظر باشه......منم اون 50 درصد باقی مونده رو زیر 600 نمیدم...(-:
تا زیر نظر باشه......شاید همین 50 درصدیم که فروختم بالاتر گذاشتم سرجاش!
نظر