کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اتفاقاتی در سهم در حال وصوع است که 2000 برای شسینا خاطره میشه/:.grlim:./
خرید صندوقی که مدیرش همایون دارابی است در این سهم بی دلیل نیست /:.rolleyessmileyani
اگه تحلیلی دارین اراه بدین استفاده کنیم صرف انکه 5000تومن میشه تواین تاپیک نشانه خوبی نیست در ضمن دارابی خریدش دلیل بر این نیست حتما ایشون بخره سهم رشد خوبی میکنه کمنگنز ایشون 260 تومن وارد شدن الان تو زیانه ........در ضمن صندوق تجریه ایرانیان صندوق که کارگزاری خوده ماست بانک اینده وبنده از چند و چون ورود و خروج صندوق بااطلاع هستم
البته این صحبتها نه اینکه بگم شسینا خوبه یا بده منظورم اینکه تارگت دادن هیجانی خدای نکرده موجودزیان کسی نشه
سلگی با گروش وارد این سهمشد نتونست سهم 2000تومن کنه با زیان خارج شد
اگه تحلیلی دارین اراه بدین استفاده کنیم صرف انکه 5000تومن میشه تواین تاپیک نشانه خوبی نیست در ضمن دارابی خریدش دلیل بر این نیست حتما ایشون بخره سهم رشد خوبی میکنه کمنگنز ایشون 260 تومن وارد شدن الان تو زیانه ........در ضمن صندوق تجریه ایرانیان صندوق که کارگزاری خوده ماست بانک اینده وبنده از چند و چون ورود و خروج صندوق بااطلاع هستم
البته این صحبتها نه اینکه بگم شسینا خوبه یا بده منظورم اینکه تارگت دادن هیجانی خدای نکرده موجودزیان کسی نشه
سلگی با گروش وارد این سهمشد نتونست سهم 2000تومن کنه با زیان خارج شد
با اعتقاد و تحلیل و خبر می گویم
خبر را نمی گم چون معذوریت اخلاقی دارم
اعتقاد بخاطر مقایسه ارزش بازار این شرکت با شگامرون با نصف این طرفیت تولید
تحلیل هم شما تغییر ترکیب تولید شرکت و فیمت متانول و پارا را بگذار سود شرکت بالای 200 است
تنها خان سهام دار عمده همان مدیر مالی است که گفته اید گفت؟یا هر دو تایید نمودند 80 90 تومن را
با تشکر
مدیر مالی شرکت اریا ملل زرین بودن ایشون که نماینده به چخش هم هستن ...................تا گزارش 9ماهه 65 تومن سود ساختن ولی قرار شده تعدیل زیر 20% باشه سهم بسته نشه
هر یک میلیارد فروش 5تومن سود خالص دارد حاشیه سود تولید رب بالای 50% هست .......................توجلسه هم سهامدار عمده هم مدر مالی شرکت اریا ملل زرین حضور داشتن و تایید کردن تعدیل سود را ............شرکت یک افزایش سرمایه 200% هم از انباشته و اورده دارد ...................قرار شده یک مصاحبه با یکی از سایتهای خبری احتمالا بورس نیوز انجام بشه و پتانسیل های شرکت اعلام شود .............
این سهم از بازار پایه ب و سهم کوچکی است . وشمال س. چشم انداز توسعه شمال (وشمال)
1.7 میلیون حجم خورد
صف خرید شد بالای 2 میلیون در قیمت 652 ریال
این سهم بزودی 100 تومانی می شود
راجع به این سهم بیشتر خواهیم نوشت.
وشمال و صف دو میلیونی قیمت 707 ریال
سهم کوچکی است
هدف اول 100 تومان
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
شپلی در گیر مقاومت 83 تومانی است
به احتمال زیاد موفق می شود و رد می کند
حجم به 100 میلیون نزدیک می شود.
چهارشنبه هم 200 میلیون حجم خورد
انهایی که می فروشند در سود خوب هستند
یادتان هست در 45 تومان چقدر گفتم بخرید الان فروشنده ها تا 80 درصد هم در سود هستند
نظر