حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    میثم نمیدونم چقدر به تکنیکال اعتماد داری،اما چارت فاسمین کف رو همون 900-950 نشون میده ولی در مورد سقف،تارگت اول 1500 حدودا و تارگت 2000 رو هم در دسترس میشه دید!به نظرت ممکنه اونقد این قیمتهای جهانی :D برن بالا که فاسمین 2 تومن بیارزه؟! :D

پ.ن:فراور هم راستی چارت خوبی داره،کف خوبی رو 580 داره،تارگت اول 800 و اگه عبور کنه تارگت 1400 میان مدتی براش در دسترسه!!!

نمیدونم قراره قیمتهای جهانی چه اتفاقی براشون بیوفته اما چارت این گروه تو بازار خودمون خیلی خوب شده!
    در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    فاسمین 2 هزار تومن رو میزنه ......ولی نه در بازه ای که من انتظار دارم ...بیشتر از 6 ماه باید رو سهم بود ....بالای یک سال میتونه 2000 تومن رو ببینه به شرطی که قیمت های جهانی زیر 1900 دلار نیان
    منظور من افق سرمایه گذاری یکساله بود!

هم برا فاسمین و هم برا فراور،اما در مجموع به نظرم هم ریسک فراور بیشتره و هم ریواردش!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

منظور من افق سرمایه گذاری یکساله بود!

هم برا فاسمین و هم برا فراور،اما در مجموع به نظرم هم ریسک فراور بیشتره و هم ریواردش!
      افقشون خوبه...فقط قیمت های جهانی رو مواظب باشید .. هدف مندی یارانه ها رو هم بعدا باید لحاظ کرد

فعلا زیر 1100 تومن ریسک زیادی نداره و بالای هزار میتونه تثبیت بشه.... فاسمین اهسته و پیوسته بالا میره...افزایش سرمایه بده ریسکش کمتر هم میشه
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/31, 14:39.
      ///

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

افقشون خوبه...فقط قیمت های جهانی رو مواظب باشید .. هدف مندی یارانه ها رو هم بعدا باید لحاظ کرد

فعلا زیر 1100 تومن ریسک زیادی نداره و بالای هزار میتونه تثبیت بشه.... فاسمین اهسته و پیوسته بالا میره
        من که کلا نمیتونم با این صنعت ارتباط خوبی برقرار کنم و نیستم روشون،صرفا دیدم بحث ایناست گفتم یه مباحثه ای کرده باشیم :D

فعلا بدجوری رو غچین زوم کردم،یه اراجیفی تو تاپیکش نوشتم،فرصت کردی یه مطالعه بکن غلط هاش رو بگیر!آخه جدیدا دارم پا تو کفش شما بنیاد کارا میکنم،خلاصه از الان گفته باشم اماده باش که رقیب سرسختی در انتظارته میثم جان! :D :)) /:.Heart.:/
        تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

من که کلا نمیتونم با این صنعت ارتباط خوبی برقرار کنم و نیستم روشون،صرفا دیدم بحث ایناست گفتم یه مباحثه ای کرده باشیم :D

فعلا بدجوری رو غچین زوم کردم،یه اراجیفی تو تاپیکش نوشتم،فرصت کردی یه مطالعه بکن غلط هاش رو بگیر!آخه جدیدا دارم پا تو کفش شما بنیاد کارا میکنم،خلاصه از الان گفته باشم اماده باش که رقیب سرسختی در انتظارته میثم جان! :D :)) /:.Heart.:/
          بازار بورس اینقدر بزرگه که ما عددی نیستیم ..از نظر سرمایه هم کوچکترین عضویم ......

در یک جمله بخوام بگم :

بازار بورس فقط به بازدهی نفره ...........

تحلیل و این چیزا برای انتخاب سهمه ...........و ممکنه بعد این انتخاب ضرر باشه در صورتی که فرد دیگری میتونه شانسی سود کنه ......

به نظرم ادم بهترین تحلیلگر بنیادی و تکنیکال باشه ولی بازدهیش کم باشه موفق نبوده .....بورس به بازدهیه به نظرم...تحلیل فقط میتونه ریسک رو پایین بیاره و اهسته و پیوسته سود کرد...

همیشه چند تا سهم هست که رشدش بیشتر از چند تا سهم دیگست .....و انتخابش و به موقع و ارد شدن و قرار دادن درصدش در سبد سخته ....واسه همین تو این بازار نمیشه ادعایی کرد..چون بازدهی بهترین تحلیلگر میتونه از بی سواد ترین ادم بورس کمتر باشه ......

در کل بهترین کار اهسته و پیوسته حرکت کردنه >> کاری که شما بلدید و من بلد نیستم و صبر ندارم
          ....درست بشو هم نیستم مگه سرمایم زیاد بشه و بخوابونم دیگه.....

یزار برگردم از خدمت تاپیکی در مورد بازدهی میزنیم ........ببینیم کی بیشتر سود میکنه (شوخی ):D

فعلا به دلیل ضرر های اخیر میخوام مقداری از سرمایه رو بکشم بیرون .....و دوباره با سرمایه اخر شهریور کار کنم و برگردم به 5 ماه پیشم ......بلکی طمعم کم بشه ...4-5درصد های شیرینی که با تک سهمی میگرفتم دیگه جواب نمیده ...و باید طمع رو کم کرد :D

از اخر شهریور تا دو سه هفته ی پیش سرمایمو دوبل کردم .....که یک باره تک سهم زامیاد شدم .....برای یک نوسان 7-8 درصدی ...که اشتباه کردم ....سپس دوباره طمع کردم و و ارد وبیمه شدم برای نوسان 7-8 درصدی باز هم ..........ویک اشتباه کافیه .....و این هفته های اخر ..20 -25 درصدی ضرر تعویض سهم دادم.....یعنی برگشتم به 2 ماه قبل ......هر چی نوسان گرفتم پرید....البته خودم معامله نکردم و اس ام اسی بوده ..خودم بودم اینجوری نمیشد.....

این دو سه هفته ی اخیر اصلا راضی نبودم و اگه بگم بدترین عملکردو داشتم بین اهالی بازار اغراق نکردم.....
          فدای سرم ...جبران میکنم ...هر چند وقت یه بار باید ضرر داد و عبرت گرفت...به قول بعضی ها از سود ضرر دادیم
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/31, 15:13.
          ///

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

کاملا باهات موافقم...

همیشه پشت سرت گفتم،میثم تحلیل گر خیلی خوبیه اما تریدریش به اندازه تحلیل گریش خوب نیست! ;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• mr Shantia
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 48

سلام
              سهام عرضه اولیه حق کارگزار هست یا حق سهامدار؟
              بارها کارگزار سهام عرضه اولیه به سهامدارها نمیده یا کم میده
              میشه دراین مورد به سازمان بورس شکایت کرد؟

نظر

• Mesbah68
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 346

با فرض اعمال افزایش نرخ خوراک در سال 92 :ترتیب تاثیرگذاری نرخ 15 سنت امروز بر کاهش EPS پتروشیمی های گازی : 1- #مارون 8درصد کاهش 2- #خراسان 24 درصد کاهش 3- #شیراز و #کرماشا 28 درصد کاهش 4- #شپدیس 30 درصد کاهش 5- #زاگرس 50 درصد کاهشالبته با تسعیر ارز 2650 و بدون در نظر گرفتن افزایش قیمت فرآورده های تولیدی

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

داداشتون 35 درصد ضرر کرده یه ماهه (-:

برگشتم به 4 ماه پیش

ما روزهای سخت تر از این رو داشتیم و نهایت پولمون نصف شده ولی یک موقعیتی پیش اومده که از اون ور 400 درصد هم سود کردیم ....اگه قراره کسی تو این بازار سود کنه اونایی که این روزها رو درک میکنن باید سود کنن.....

پس نگران نباشید چون من با این همه ادعا این قدر ضرر کردم البته از سود
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/05, 20:38.
                  ///

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

برگشتم به 4 ماه پیش

ما روزهای سخت تر از این رو داشتیم و نهایت پولمون نصف شده ولی یک موقعیتی پیش اومده که از اون ور 400 درصد هم سود کردیم ....
                    فدای سرت داداش. تنت سلامت باشه که از هر چیزی باارزشتره. آقا میثم نظرت روی سیمانیا چیه؟ با اختلاف قیمت زیادی که سیمان با نرخ جهانی داره و هدفمندی هم اگه اجرا بشه به نظرت در کل چه ریختی میشن؟ /:.happysmiley:./

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                      فدای سرت داداش. تنت سلامت باشه که از هر چیزی باارزشتره. آقا میثم نظرت روی سیمانیا چیه؟ با اختلاف قیمت زیادی که سیمان با نرخ جهانی داره و هدفمندی هم اگه اجرا بشه به نظرت در کل چه ریختی میشن؟ /:.happysmiley:./
                      فعلا هیچی پیشنهاد نمیشه ...بازار هیجانی شده ....و یه جورایی راهشو گم کرده ......یک ماه حداقل زمان میبره تا راهشو پیدا کنه
                      ///

نظر

• Mesbah68
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 346

کسی اینجا تحلیلی از بشهاب و سود سال اینده اش داره ؟؟؟

نظر

• والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

فعلا هیچی پیشنهاد نمیشه ...بازار هیجانی شده ....و یه جورایی راهشو گم کرده ......یک ماه حداقل زمان میبره تا راهشو پیدا کنه
                          اگه تواین ی ماه تودره سقوط نکنه میثم عزیز@};-

نظر

• mamadzar
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 396

برگشتم به 4 ماه پیش

ما روزهای سخت تر از این رو داشتیم و نهایت پولمون نصف شده ولی یک موقعیتی پیش اومده که از اون ور 400 درصد هم سود کردیم ....اگه قراره کسی تو این بازار سود کنه اونایی که این روزها رو درک میکنن باید سود کنن.....

پس نگران نباشید چون من با این همه ادعا این قدر ضرر کردم البته از سود
                            داش میثم این صداقتت واقعا ستودنیه ... این که تحلیل گری مث شما بیاد اینجا و علنی اشتباهی که کرده رو اعلام کنه .
                            ما همچنان منتظر تحلیلای خوبت هستیم .
                            موفق باشی
                            وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

اینا همه تجربه میشه .....تجربه صبحانه کاری بسیار خوب بود ...>>و اینکه جلوی روند رو نمیشه با یه صبحانه کاری گرفت ..صبحانه کاری = فرصت خروج بود !! و شاید فرصتی برای خروج از ما بهترون

زمانی که تاپیک بازار حبابی رو زدم فک نمیکردم سهام با بنیادی خوب هم اسیر این بازار بشه...........و البته راه اونا از بقیه جداست

.....نرخ خوراک 15 سنتی دیگه چی بود تصویب شد!! دولت و مجلسی که به ملت خودش رحم نمیکنه !! مگر سهامداران عمده پتروشیمی ها کیا هستن!!

تاپیکو مگه برای سازمان تامین اجتماعی نیست...مگر وصندوق کم...........!! مگر درامد ساتا جز برای رفاه ملت خرج میشه!!

دلار های پتروشیمی ها نبود که تحریم ها فلج میکرد کشور رو ........حالا به جای توسعه پتروشیمی ها دیگه حجم سرمایه گذاری در این صنعت هم کم میشه .....

=========

در کشوری که نرخ دلار جهش 200 درصدی میزنه >> فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها اونم زمانی که هنوز نرخ دلار تک نرخی نشده و ثباتی وجود نداره چه معنی ای داره !!
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/06, 00:48.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

فاسمین 900...

غبشهر 1170 .....

========

اولی با پی بر ای 4
                                دومی با پی بر ای 5.4
                                ========

اگه اینا بخوان در این قیمت ها بمونن و افت کنن شاخص عمرا بره بالای 90 هزار..... ......حالا 120 هزار طلبتون......

از گروه غذایی غبشهر بهترین سهمه ....البته باید دید ادغام غبشهر با غمارگ به چه صورت خواهد بود!!

===========

شتران 50 تومن خریدارم :D (شوخی)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/06, 20:21.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X