حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
سرمایه گذاری ملی ۴۰۰ هزار تا قنیشا خریده..
سرمایه گذاری ملی خریداش عالیه....
البته اگه از رو دست ما نخره:D///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسهام های خوبمان همه رشد کردند...
باور کنید که من از همه دارم خارج میشم..
هفته پیش هم نوشتم تا اخر هفته اینده تمام سهام درپیتمو میفروشم و روی میارم به تحلیل بنیادی...
برج ۵ بعد مجامع بیاید...تا ببینیم چیزی گیر میاد.../.:biggrinsmiley.:/
سهمی معرفی کنم که تا چهار سال شیر بده:D الان زوده برای معرفی ...چرا که ایدی ها میان میگن اووو اینهمه صبر کنیم! والبته خیلی زوده...
..
ولی فردا ۸:۳۰ یک سهم سر خطی میزنم اگر جای بد نیفتادم معرفی میکنم..البته...سفته بازیه:D
تا برج ۵ سهم خاصی معرفی نمیشه از نظر بنیادی...
فلوله هم که بعیده بپسندی:D که شایدبدک نباشه!
....
البته بازار بورس بازار فرصت هاست...یه موقع دیدید فلز روی کشید بالا گفتم کاما بخرید...باید دید چه فرصتی پیش میاد در این بازار.....فرصت زیاده...
....
فعلا باید رفت واستراحت کرد...و سهامداری...:D
سالی یک خرید درست بس است.منم اشتباه میکنم که زیاد معامله میکنم....اینو جدی میگم...سهامداری خیلی بهتره...
....
سود های مجمع را که گرفتیم میایم باز:D:D
سود مجمع خیلی شیرینه...
پس با این یال و کوپال کجا فرار می کنی که میگویی خارج می شوم.این قدر این شاخه آن شاخه نپر.شیر که نمی پرد. یک چند سهمی بگو بشود خرید. فلوله رشدش را کرده است.دفارا که 50 میلیون نمیتوانم بخرم. وعده 4 ساله بدهی من 4 سال دیگر 82 سالم است و در قبر باید کرم ها استخوان هایم هم لیسیده باشند آنوقت. پس چه سودی بخورم. برخی هی می گویند سهم پیرمردی. غلط کردند. پیرمرد چون دارد می میرد بیشتر از جوانان به سود سریع و پستان پر شیر نیاز دارد. هم برای استخواهایش خوب می باشد و هم قبل از مرگ به سود می رسد. سهام کند برای جوانان که وقت و عمرشان زیاد است خوب می باشد.
با تشکرنه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر
-
//آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/05/04, 09:23.///
نظر
-
قنیشا بالای ۳۰۰ تثبیت بشه تارگت۴۵۰-۵۰۰.
قنیش اول راهه:D
بیست روز پیش که ۱۹۰ میخریدم..به بالای۳۰۰ فکر میکردم..
و البته یک نظر سنجی هم خواستیم ازتون
قنیشا ۳۰۰-۴۰۰-۵۰۰-۶۰۰؟
الان بیست روز شده حدودا..و سهم سی درصد چهل درصد رشد کرده با اصلاحی که زد...
تا ببینیم چی میشه....فعلا ۳۰۰ رو فتح کنیم...
چه رمضانی بشه امسال:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/05/04, 09:44.///
نظر
-
وام خانه اولیها ۲۰۰ میلیون تومان شد
معاون وزیر راه و شهرسازی:
?خوشحالیم به اطلاع برسانیم که امروز شورای پول و اعتبار رقم تسهیلات سپرده پس انداز مسکن یکم را از ۸۰ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داد، بنابراین به هر زوج ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات تعلق می گیرد که می تواند در توانمند کردن آنها کمک بسزایی انجام شود.
_____
نظر
-
ثاژن ارزش بازار فعلی :141 میلیارد تومان با 30000 متر مربع پرو ژه در حال ساخت
ثقزوی ارزش بازار فعلی :27 میلیارد تومان با 46600 متر مربع پروژه در حال ساخت در مروارید
حجم کلی پروژه های درحال ساخت ثقزوی بیش از 400000 متر مربع
بازار اشتباهش را زود جبران می کند
نظر
-
جزئیات افزایش وام مسکن
سبد تسهیلات مسکن، در جهت «تقویت قدرت مالی تقاضای مصرفی» بهروز شد. سقف ریالی وام مسکن از سه مسیر جداگانه، برای «زوجین» افزایش پیدا کرده بهطوریکه «بانکهای تجاری» و دو بانک تخصصی مجاز شدهاند در تهران به ترتیب، 100 میلیون، 140 میلیون و 60 میلیون تومان تسهیلات «بدون سپرده» به زوجها پرداخت کنند. مسیر دوم (وام 140 میلیونی)، ترکیب وامهای «خرید» و «تعمیرات» است که 120 میلیون تومان آن به «اوراق» وابسته است.
سقف تسهیلات در سایر شهرها نیز به تناسب، افزایش یافته است. متقاضیان فقط یک مسیر را انتخاب کنند. فصل مشترک تسهیلات جدید، معافیت متقاضیان از «انتظار در بانک» یا «سپردهگذاری مدتدار» است. جزئیات بیشتر را در صفحه مسکن و عمران بخوانید.
نظر
-
آپ ۲۰۰ تومن ساخت!
سر در نمیارم برا چی به این شرکت پی بر ای بالای۷
میدن!!/.:biggrinsmiley.:/
یعنی سال ۹۶ ..چهارصد تومن هم بسازه پیش خور کرده...
ولی عجب ثروت سازی کرد برای موسسینش!
شرکت چند سال از بدو تاسیسش نمیگذره!
الان۲۶۰۰ میلیارد تومن ارزش بازار گرفته.سوت میکشه مغز ادم...
البته حباب داره به نظرم.مگر بالای۴۰۰ تومن بسازه ۹۶..
کافیه ۲۰۰-۳۰۰ میلیارد یا ۵۰-۶۰ میلیون سهم رو عرضه کنن... سهم بادش میخوابه تا یه سال.
..
نمیدونم شایدم ایندش خیلی درخشانه!!"""""
...
احتمالا کله گنده ها پشتشن که این سهم به این سنگینی اینطور بالا میره....یعنی عرضه نمیشه!! وگرنه ۵۰ میلیون سهم بریزن تو بازار بادش میخوابه...
همراه اول هم ۷۰۰-۸۰۰ تومن میسازه بیایم پی بر ای ده بهش بدیم میشه ۷۰۰۰ تومن و ۸۰۰۰ تومن...
...
بعد ما تو بورس دنبال سهام دنبال سویا و کنجاله و قند شکر و نخود لوبیا هستیم...
البته اپ تا چهار سال دیگه به گرد بازدهی سهام بنیادی ما نمیرسه.یعنی باید ده برابر بشه که محاله..پس دنبال اپ نرید:D
....
به نظرم اپ تا یک سال اینده بیشتر از ۳۰ -۴۰ درصد دیگه نداره توش...
شاخ اپ و اپ بازا هم بشکنم...:D که بدانن زین پس حرکتشون شارپ نیست..
..
تاپیک فاراک رو اگه بخونید یه همچی پستی رو وقتی فاراک رسید به ۳۰۰ تومن زدم....
و نوشتم فاراک تا یک سال دیگه توان رشد بالای۳۰ درصد نداره..و دیدیم که الان از ۳۰۰ رسیده به زیر ۲۰۰
...
اپ هم توان رشد بالای۴۰ درصد نداره...البته فرقش با فاراک شاید این باشه که اصلاح نزنه...
مگر اینکه کسی برای افق های بالاتر از یک سال بخرش...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2017/05/04, 16:46.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقنیشا بالای ۳۰۰ تثبیت بشه تارگت۴۵۰-۵۰۰.
قنیش اول راهه:D
بیست روز پیش که ۱۹۰ میخریدم..به بالای۳۰۰ فکر میکردم..
و البته یک نظر سنجی هم خواستیم ازتون
قنیشا ۳۰۰-۴۰۰-۵۰۰-۶۰۰؟
الان بیست روز شده حدودا..و سهم سی درصد چهل درصد رشد کرده با اصلاحی که زد...
تا ببینیم چی میشه....فعلا ۳۰۰ رو فتح کنیم...
چه رمضانی بشه امسال:D
فقط قند وشکر را عشق است میثم جان :.thumbsupsmileyanim
چه شیرین خریدن چهارشنبه /:.grlim:./
نظر
-
اگر قالیباف مردم عمله چرا نرفت شهردار یه شهر منطقه محروم بشه اونجا را بسازه!
مگه ایران فقط تهرانه؟
وازلین رو که دیگه چربش نمیکنن تهران آباده آباد دیگه لازم نیست دست به سر و روش بکشن تهران هرکسی شهردارش بشه فرقی براش نداره
نظر
نظر