حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

با این که بز خریم >>ولی شتران یک تعدیل بالای 20 درصد داره حداقل...تا همین الان هم که نبسته نشون میده سازمان بورس توانایی تحلیل سود این شرکتو نداره /.:biggrinsmiley.:/ و حتی گزارش پیش بنی هم نمیتونه بده....

شتران با این سود یعنی داره با حاشیه سود 2 درصد کار میکنه ...../.:biggrinsmiley.:/

50 هزار تومن خریدارم ...درحالی که بیشتر از اینا میارزه:D

===========

81 هزار تومن در این بازار زیاده ...:D البته خیلی بیشتر میارزه این پالایشگاه ......ولی خوب کسی تحلیلی ازش نداره ..:D

10 هزار درصد افزایش سرمایه میتونه بده :D اگه بخوان سرمایه پالایشگاه واقعی بشه

یعنی سرمایشو بکنه 612 میلیارد تومن ؟

چه کسی میتونه بگه که سرمایه این پالایشگاه نمیتونه 612 میلیارد تومن بشه در اینده؟:D

=========

فعلا رو این سهم پیشنهاد خریدی نمیشه .......چون 100 درصد هم تعدیل بده سهام بهتری برای خرید هست (از منظر pe )

==========

من هنوز موندم که چه جوری این پالایشگاه در عرضه اولیه 7500 تومن عرضه شد !!!! و چه کلاهی گذاشتن سر دولت ..البته 5 درصدش بود
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 12:36.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

نکته دیگه در مورد شتران اینه که شرکت سرمایه گذاری سایه گستر سرمایه از آن کیست که داره سهام این پالایشگاهو جمع میکنه ......کاری که هیچ حقوقی دیگه ای نکرده و بالای 1 درصد نیومده ......:D
      البته فعلا 50 میلیارد میارزه ا درصدش

کسی میدونه این چه شرکتیه و متعلق به کیه؟
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

آیا نرخ خوراک پتروشیمی اصلام می شود !! البته در پست ها قبل گفتم که کسی باورش نمیشد 15 سنت تصویب بشه !!

====================

علیرضا عسگری مارانی، مدیرعامل شركت سرمایه‌گذاری ملی ایران درخصوص افزایش نرخ خوراک شركتهای پتروشیمی با بیان اینكه نمی دانم چرا این مصوبه به تصویب رسید، به ایسنا گفت: تصویب این مصوبه نشان داده که متاسفانه ما بین دولت، مجلس و سرمایه گذاران تضاد منافع وجود دارد و آقایان تصور می کنند که اگر نرخ گاز افزایش یابد، منافع ملی را رعایت کرده‌اند در صورتیکه ما فكر می کنیم منافع ملی این است که تولید افزایش یافته و اشتغال ایجاد شود که در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد.

وی ادامه داد: بنابراین وجود این اختلاف نظر باعث شد که در روز سه شنبه بدون اینكه نامه‌ای مكتوب پیش روی نمایندگان مجلس قرار گیرد،یکی از نمایندگان به دلیلی که مشخص نیست چه بوده است، قیمت 15 سنت را مطرح کرد و چون پیش فرض را بر این گرفتند که کمیسیون تلفیق این قیمت را تصویب کرده است، لذا این مصوبه به تصویب رسید.

وی اظهار کرد: برخی نمایندگان در جلسه اعلام کردند که مصوبه اشكال دارد ولی متاسفانه رئیس مجلس این اشكال را وارد ندانستند و رای گیری را انجام دادند و نمایندگان نیز این قیمت را پذیرفتند در صورتیکه که اگر کمیسیون تلفیق این مصوبه را قبول نمی کرد،مصوبه دو سوم رای می آورد.

این فعال بازار سرمایه عنوان کرد: این در حالی است که قیمت حداقل 15 سنتی با نرخ بازدهی داخلی ارزی سرمایه گذار 25 درصد در تضاد است زیرا اگر پروژه با 25 درصد بازدهی حركت کند کف قیمت 15 سنت معنا ندارد زیرا برخی از پتروشیمی ها به دستور مجلس در مناطقی تاسیس شدند که توجیه اقتصادی نداشته است.

وی گفت: بنابراین نمی دانم نمایندگان مجلس چطور این تصمیم را گرفتند اما تنها این را می دانم که تضاد منافع در کشور وجود دارد به طوری که ما می گوییم پول، ثروت و مدیریت در خدمت تولید، توسعه و اشتغال است ولی آنها معلوم نیست که چگونه فكر می‌کنند.

**این تصمیم قطع به یقین تورم‌زا است

مدیر عامل شركت سرمایه‌گذاری ملی ایران با بیان اینكه اگر بازار ثانویه به درستی فعالیت نكند، سرمایه به سمت دلار، ارز و کالاهای تورم زا می رود، معتقد است: تصمیمی که گرفته شد قطع به یقین تورم زا بوده و تاثیرات آن ضد اشتغال، ضد تولید، ضد رشد و توسعه اقتصادی و ضد سیاستهای اصل 44 است که خود مجلس مصوب کرده است.

مارانی با بیان اینكه اقدام نمایندگان مجلس خلاف اصول اولیه است، یادآور شد: در بازار سرمایه با شفافیت کامل نرخ خوراک شركتهای پتروشیمی را دنبال می کردیم و زمانی که در کمیسیون تلفیق نرخ بازدهی داخلی ارزی سرمایه گذار 25 درصد تعیین شد خوشحال شدیم اما چند نفر از آدمهایی که معلوم نیست فكر و ذهنشان چیست در دقیقه 90 یک دست نویس را با حاشیه روی صحن مجلس آوردند و متاسفانه رئیس مجلس نیز این پیشنهاد را تصویب کرد.

وی یاداور شد: زمانی که خبرهای خوبی در این خصوص مطرح شد بازار سرمایه مثبت شده و سهامداران خیالشان از صنعت پتروشیمی راحت شد ولی این تصمیم ناگهانی بازار سرمایه را با مشكل مواجه کرد.

========================

؟؟؟:D کشور ما داریم :D مطالب قزمز اخبار 7-8 روز پیشه که ناگهان چند روز پیش 15 سنت رو تصویب کردن....شاید چون 15 عدد رندی بوده ...این نرخ رو تصویب کردن به نظرم .....نمایندگانی که داخل مجلس چرت میزنن :D
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 13:16.
        ///

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

سلام میثم
          چرا برای گازی میگند باید نرخ بازدهی شون بشه 25-30درصد ولی این چرندیات برای خوراک مایع مطرح نمیشه؟!!!!!

عجب بوقی میزندند تا سهم ها رو مفت از آدم های ترسو دربیارند شاخص 75000:D

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            سلام میثم
            چرا برای گازی میگند باید نرخ بازدهی شون بشه 25-30درصد ولی این چرندیات برای خوراک مایع مطرح نمیشه؟!!!!!

عجب بوقی میزندند تا سهم ها رو مفت از آدم های ترسو دربیارند شاخص 75000:D
            خوراک گازی ها معمولا اوره سازها و متانول ساز ها هستن و میگن چرا گاز رو مفت بدیم به اینا که حاشیه سودشون بالای -60-70-80 درصده !! میگن داریم خام فروشی میکنیم!! و میتونیم به قیمت بالاتر صادر کنیم !! و مطلب دیگه اینه که نرخ خوراک رو بالا ببریم مثلا حاشیه سود 70 درصدی بشه 40 درصد هیچ اتفاقی در این صنعت رخ نمیده !!!

ولی خوب خوراک مایعی ها با قمیت جهانی و نرخ دلار خود به خود بالا میره ....به اونا نمیتونن گیر بدن ....البته تخفیف میتونن بدن .....:D

اگه اینجوری به قضیه نگاه کنیم که کلا .....همه چیزو صادر کنیم و ملت بشینن خونشون .....همه چیزو صادر میکنیم و نیازی به تولید و اشتغال زایی هم نیست ...... و اشتغال هم دیگه صورت نمیگیره:D

بعد از اون طرف همه چیز رو وارد میکنیم و این میشه که با یه تحریم نفتی کشور فلج میشه !!!
            چرا چون یاد گرفتن که صادر کنن !!!

گوسفندن دیگه :D

ولی با شیب اروم و ملایم اگه این افزایش نرخ رخ بده .نه سیخ میسوزه نه کباب...>>الان حقوقی ها به نظرم برای اعتراض هم شده صف فروش پتروشیمی ها رو جمع نکنن و تا صف فروش این گروه جمع نشه ......بازار هم بالایی نداره...و ممکنه دوباره حرکتهایی در گروه های دیگه بشه که فعلا بعیده ......چون بازار ترسیده

===========

منم مجبور شدم 3 روز مرخصی بگیرم که تا دوشنبه خودم پای معاملات باشم !! که ببنم بازم ضرر میکنم یا نه :D 10 ماهه دورم از بازار و دیدن معاملات انلاین (جز چند روز که در مرخصی بودم)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 14:03.
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

سهام خوب داره زیاد میشه ....به 100 درصد سود در بعضی سهم ها میشه فکر کرد .....:D

شما کدوم رو میپسندید؟ غبشهر- فاسمین- پتایر- شپاس -آ.س.پ. ثشرق!!

اینا فعلا باشه .....

سهام خوب داره زیاد میشه ..یه 7-8-10 درصد دیگه افت کنه بازار سهامی میشه پیدا کرد که 100 درصد رشد کنه.....

فردا چند سهم خوب دیگه به لیست بالا اضاقه میشه ....:D امیدوارم فعلا بازار منفی باشه .... تا تزریق کنیم
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 15:16.
              ///

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

میثم جان فکر کنم دیگه برخی سهام مثل غبشهر هر چی داشتن رو کردن .
                درضمن خیلیاهنوز سهامدارن . چه امیدهای بی شرمانه ای داری تو هم :d

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                  میثم جان فکر کنم دیگه برخی سهام مثل غبشهر هر چی داشتن رو کردن .
                  درضمن خیلیاهنوز سهامدارن . چه امیدهای بی شرمانه ای داری تو هم :d
                  غشبهر 1500 میارزه. کسی دو ماه نگه داره 1000 براش در میاد!!1 50 درصد توش داره 5-6 ماهه ؟ نیازی به رو کردن نداره ....
                  50 درصد اگه کمه خوب سهم بهتر هست ....

خوبی این سهم اینکه که محدوده ی کف.........

خیلی سهام در حال درست کردن کف جدیدن و اعتباری به کف های فغلی نیست ولی غبشهر با 300 تومن سود !! انتظار داریم چند بشه؟ ریسک بسیار کمی داره این سهم در این قیمت

========

پاسا رو چند دوست داری بخری؟:D پاسا به لیست بالا اضافه شد....دلیلش رو وقتی خریدم میگم :D فعلا بازار خرابه .....:D ما هر چی تحلیل بزنیم فایده نداره ...پاسای 1500 تومنیم ارزوست:D

پاسا یا پتایر مساله این است ...:D پاسا در 400-500 معرفی شد تا 2800 هم رفت ولی با سفته بازی .....ولی الان من میگم پاسا 1500 ارزندست ..چون سهم از قیمت های بالا برگشته ......و خیلی ها سهمو بالای 2000 پیشنهاد دادن....

الان باید سهام میان مدتی رو خرید ..وگرنه ضرر میکنیم .....کاری که من بلد نیستم ..اصلا نمیتونم صبر کنم :D ولی در حد توانم معرفی میکنم ....

در خیلی از سایتا میگن خکاوه 1000 تومن !! باشه بشینین تا برسه به این هدف .....خکاوه رو من 50 تا تک تومن هم نمیخرم ....همین خکاوه که تا 165 هم رفت ......

همه ی این حرکتا سفته بازیه محض.....ولی خوب ما حرف میزنیم میگن بد بینی به بازار!!!
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 17:43.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

تکنو تار چرا پر حجم معامله میشه؟:D

فعلا کمیته امداد گویا در نماد مداران خوش درخشیده و داره اسم در میکنه :D

ورودی به تکنو زده ....ببینیم با این سهم چه میکنه...شایعاتی در این سهم در مورد قرار داد ساخت 1000 جایگاه cngبه گوش میرسید!!!

========

فعلا که خبری نیست در این نماد جز خرید کمیته امداد.... و باید زیر نظر داشت سهمو تا ببینیم خبری میاد!!
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 18:35.
                    ///

نظر

• benaeimi
                      عضو جدید
                      • Jan 2014
                      • 4

دوستان سلام من حدود سه ماه است با بورس آشنا شدم و در صندوق سرمایه گزاری واحد خریدم ابتدا خوب بود اما این چند وقته از سود کم شده الان هم داره ضرر میکنه، من خودم تجربه زیادی ندارم اما با برخی دوستان که مشورت میکنم میگن صندوق را باید در دراز مدت مثلا یکساله سودش را نگاه کرد. می خواستم ببینم دوستان کسی تجربه و یا نظری در این زمینه داره یا اینکه تا بیشتر ضرر ندادم واحدهایم را بفروشم و عطایش را به لقایش ببخشم.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط benaeimi پست شده است View Post
                        دوستان سلام من حدود سه ماه است با بورس آشنا شدم و در صندوق سرمایه گزاری واحد خریدم ابتدا خوب بود اما این چند وقته از سود کم شده الان هم داره ضرر میکنه، من خودم تجربه زیادی ندارم اما با برخی دوستان که مشورت میکنم میگن صندوق را باید در دراز مدت مثلا یکساله سودش را نگاه کرد. می خواستم ببینم دوستان کسی تجربه و یا نظری در این زمینه داره یا اینکه تا بیشتر ضرر ندادم واحدهایم را بفروشم و عطایش را به لقایش ببخشم.
                        معمولا رشد صندوق ها مطابق با رشد شاخص خواهد بود .......

واما سال بعد از نظر من یه صندوق نهایت بتونه 50 درصد سود کنه خیلی خوب که عمل کنه .......

=====

در مورد بازار هم این بازار هم فعلا نوسانی خواهد بود .....تا اولین پیش بینی های سال بعد بیاد ........ولی اون ور سال خوب میشه .......

دو سه هفته فرصت خرید هست .....چیزی هم که زیاده صف فروش .....در این دو سه هفته هیچ کس جا نمیمونه........خیالتون راحت :D

اولین پیش بینی ها محتاطانه خواهد بود
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 20:56.
                        ///

نظر

• سعيد.م
                          عضو جدید
                          • Oct 2013
                          • 5

با سلام و ارادت لطفا نظرتان رادر مورد سهام دارويي ودر صورت امكان يك سهم دارويي معرفي كنيد

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            سهام خوب داره زیاد میشه ....به 100 درصد سود در بعضی سهم ها میشه فکر کرد .....:D

شما کدوم رو میپسندید؟ غبشهر- فاسمین- پتایر- شپاس -آ.س.پ. ثشرق!!

اینا فعلا باشه .....

سهام خوب داره زیاد میشه ..یه 7-8-10 درصد دیگه افت کنه بازار سهامی میشه پیدا کرد که 100 درصد رشد کنه.....

فردا چند سهم خوب دیگه به لیست بالا اضاقه میشه ....:D امیدوارم فعلا بازار منفی باشه .... تا تزریق کنیم
                            سپاهان - پاسا به لیست فوق اضافه شد......ولی خواهشا در خرید عجله نکنید ......بگذارید قشنگ بریزه ......از اون ور بالای 50 درصد میگیریم.. :D
                            این قدر سهم تو دست و بالم هست تو این بازار ......:D

بازار برگرده تمام اینا نوسان لازم رو میده
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/07, 22:01.
                            ///

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

سلام داداش خوبی

اگه منظورت از 50 هزار قیمت شتران به دلاره خودم بهت میفروشم اگه تومانه که شرمندتم/.:biggrinsmiley.:/

شتران تو گزارش نه ماهه 85 درصد پوشش داده

افزایش سرمایه اش هم رو شاخشه بعضی ها میگن 700 بعضی ها میگن 1000 درصده
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

نظرت راجع به احیا چیه؟ وکادو .بمیلا؟
                                علاوه بر پتانسیلهای خودشون . پتانسیل سفته بازی خوبیم دارن . احتمالشم هست بازار توافقی نرن . یا برن و برگردن . :d

Sent from my GT-N7100

نظر

در حال کار...
                                X