پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
میثم جان پارسال گفتم غشان و غشصفا خوبن قبول نکردی گفتی سی درصد میدن که خدا رو شکر 100 درصد گرفتم ازشون
ولی باز میخوام اینجا به بهانه تعدیل 50 درصدی امروز غشصفا بهم پیشنهاد بدم حتما حتما غشصفا رو برسی کن
میتونه چند برابر بشه تا اخر سال
ببینین خودت بهتر از من میدونی لبنیاتی ها با حاشیه سود های 5 درصدی دارن این سود ها رو میسازن
اصفهان با مازاد تولید شیر روبرو هست و غشصفا با افزایش سرمایه خط تولیدش رو بهبود داده
بهترین شرایط رو برای صادرات به روسیه از هر نظر داره
فکر میکنی قیمت لبنیات در روسیه چند برابر ایرانه؟
یکی از دوستان سرچ کرده تو هایپر مارکت ها معروفشون تا سه برابر!!!
به خاطر این کریدور سبزی هم که اقای روحانی با پوتین توافق کرده تعرفه ای هم صادرات به اون صورت نداره
این یعنی حاشیه سود پنج دردصدی میتونه چندین برابر بشه که تعدیل سودش در مخیله ادم نمیگنجه
البته صرفا پیشنهاد برسی دارم
ولی واقعا میتونه یه سود چند صد درصدی بدون دردسر رو نصیب ادم کنه
از پتانسیل های دیگه این سهم هم اینه که بر اساس گزارش توجیهی افزایش سرمایه بعد از ثبت سرمایه میتونه سود امثالشو تا 80 درصد افزایش بده
پتانسیل دیگشم اینه که مهمترین تولید کننده کره پگاهه و هیچ چیزی به اندازه کره حاشیه سود تو لبنیات نداره
قیمت جهانیشم رشد شدیدی کرده و میتونه اونم صادر کنه و..
باید برسی بشه این سهم....
میثم جان پارسال گفتم غشان و غشصفا خوبن قبول نکردی گفتی سی درصد میدن که خدا رو شکر 100 درصد گرفتم ازشون
ولی باز میخوام اینجا به بهانه تعدیل 50 درصدی امروز غشصفا بهم پیشنهاد بدم حتما حتما غشصفا رو برسی کن
میتونه چند برابر بشه تا اخر سال
ببینین خودت بهتر از من میدونی لبنیاتی ها با حاشیه سود های 5 درصدی دارن این سود ها رو میسازن
اصفهان با مازاد تولید شیر روبرو هست و غشصفا با افزایش سرمایه خط تولیدش رو بهبود داده
بهترین شرایط رو برای صادرات به روسیه از هر نظر داره
فکر میکنی قیمت لبنیات در روسیه چند برابر ایرانه؟
یکی از دوستان سرچ کرده تو هایپر مارکت ها معروفشون تا سه برابر!!!
به خاطر این کریدور سبزی هم که اقای روحانی با پوتین توافق کرده تعرفه ای هم صادرات به اون صورت نداره
این یعنی حاشیه سود پنج دردصدی میتونه چندین برابر بشه که تعدیل سودش در مخیله ادم نمیگنجه
البته صرفا پیشنهاد برسی دارم
ولی واقعا میتونه یه سود چند صد درصدی بدون دردسر رو نصیب ادم کنه
از پتانسیل های دیگه این سهم هم اینه که بر اساس گزارش توجیهی افزایش سرمایه بعد از ثبت سرمایه میتونه سود امثالشو تا 80 درصد افزایش بده
پتانسیل دیگشم اینه که مهمترین تولید کننده کره پگاهه و هیچ چیزی به اندازه کره حاشیه سود تو لبنیات نداره
قیمت جهانیشم رشد شدیدی کرده و میتونه اونم صادر کنه و..
باید برسی بشه این سهم....
نظر