حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20671

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

وزیر بهداشت نامه به دبیرکل بهداشت جهانی :
    آمریکا دسترسی ایران به تامین دارو را محدود کرد
    سعید نمکی روز سه شنبه در نامه‌ای به "تدروس آدانوم" دبیرکل سازمان بهداشت جهانی با اشاره به تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران در نامه‌ای نوشت: همانطور که مسلماً آگاه هستید، ایرانیان قربانی جنگ اقتصادی هستند که توسط دولت ایالات متحده آمریکا تحمیل شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، براساس این نامه؛ محدودیت‌های شدید اعمال شده توسط آمریکا تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است. در حالی که دولت آمریکا مدعی است که تحریم‌های اقتصادی آنان علیه ایران شامل دارو، مواد غذایی و وسایل پزشکی نمی‌شود، اما واشنگتن تقریبا تمام معاملات مالی ایران از طریق سیستم بانکی بین المللی را مسدود کرده است.
    به نوشته نمکی آمریکا با اعمال قوانین سختگیرانه در حقیقت انجام معاملات بشردوستانه توسط شرکت‌ها را محدود کرده و مانع ورود کالاهایی پزشکی به ایران است.
    وزیر بهداشت ایران در ادامه افزود: به دنبال نامه قبلی من در تاریخ 17 نوامبر (۲۶ آبان) ۲۰۱۹، اوضاع بدتر شده است و ما برای رفع این اوضاع وخیم، مطلقاً اقدامی از جامعه بین المللی و به ویژه هیچ یک از نمایندگان سازمان ملل ندیده‌ایم.
    براساس نامه نمکی به مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، آمریکا با تحریم ایران، نه تنها متهم به انجام "تروریسم اقتصادی" است، بلکه علیه شهروندان ایرانی دست به ارتکاب جنایت علیه بشریت زده است.
    نمکی با اشاره به تحریم‌های آمریکا متذکر شد که موانع عمده بر واردات مواد غذایی، دارو و وسایل پزشکی و گزینه‌های درمانی موجود برای بیماران ایرانی تأثیر گذاشته است. به طور خاص، من بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه داروهای 345 بیمار موکوپلی‌ساکاریدوز (MPS) متذکر می‌شوم که دو شرکت آمریکایی مانع ارسال داروهای این نوع از بیماری به ایران می‌شوند.
    به نوشته نمکی، جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل به دنبال تعامل سازنده و عزتمندانه با جهان بوده است. در مقابل، ایالات متحده بدون توجه به حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل با خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اعمال کرده است.
    وزیر بهداشت ایران به مدیر کل سازمان بهداشت جهانی یاد آور شد که می‌خواهم به شما اطلاع دهم که صدها کودک ایرانی مبتلا به MPS به دلیل کمبود داروهای فوق در معرض خطر مرگ و میر و عوارض جانبی قرار گرفته‌اند.
    ///

نظر

• ali_nostro
      ستاره‌دار (34)
      • Feb 2017
      • 863

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      امروز در نماد کاسپین یک رنج منفی از ۲۳۳۰ ب پایین هم کشیدم...

که بعدش ۲۲۷۰ هم هم یکی داد (-:

یعنی بر ترس ملت افزودیم...و.نوسانگیرو بیرون راندیم(-:

سهمی ک دارید بترسید باختید..

اینا رو میگم ک جنبه اموزش هم داشته باشه...

من خریدار سهمم ولی بفهمم میتونم پایین سهمو در بیارم رنج منفی هم میکشم در حال خودم بالاترشو خریدم!"

چون خیلی ارزش داره مفت تر بخرم(-:

حاضرم رنج منفی هم بزنم...

در کل مراقب باشید....از رنج منفی نترسید..دقیقا بعضی رنج زدن ها در جهت ترساندن و در اوردن سهمه..

:D

در پترو خراسان هم رنج منفی زدم ولی نترسیدن(*:

اینا هزینست همش!!! هزینه میکنیم ک پایینتر بخریم یا میشه یا نمیشه:D

البته این هزینه ها رو وقتی میکنیم که شاخص چند هزار واحد اومد پایین و بازار داشت میترسید! وگرنه تو بازار ارام ابدا :D این یعنی از آب گل آلود.ماهی گرفتن...

بٹرو خراسان یک رنج تا ۲۲۵۰ زدم ولی قدرت خریدار خوب بود....

بعضی وقتا لازمه قدرت ها رو سنجید... قدرت خریدار رو...

بعدا همین سنجیدن ها به کمکمون میاد دوباره (-:

در کل امروز کارگزاریم کیف کرد..الکی هزینه کارمزد دادیم:D که این دو سهم رو جو گیر بشن بریزن..بیشتر جمع کنیم...خخخ

ک خیلی فایده نداشت..مخصوصا رو خراسان..

کاسپین باز بهتر بود:D یه چیزی در اومد از توش:D

خراسان نه...خراسان رو قدرشو میدونن..البته صندوق یکم امروز کمتر فروخته..فهمیده بالاتر میخرن ازش..

بعضی وقتا لازمه فروشنده حقوقی رو هم تحریک کرد:D

که پایینتر ازش در اورد...یعنی بهش القا کرد که سهم پایینتر میاد...:D

بعضی وقتا باید کمک کرد که پاین بیاد...و خرید!
      یا میگیره یا نمیگیره!

عیار خراسان و اعتقاد خریدار عالیه...:D یعنی اماده رشده!

لذا منتظر رشد باشید..
      ومنفی هاش ک خیلی هم خریدنیه...
      سلام میثم جان
      1)
      وقتی میگی رنج یعنی رقم بالایی فروختی
      چند بار دیگه اگه این کار و تکرار کنید، ناظر گزارش میکنه و سازمان بورس میخوادت و حساس میشند روی معاملاتت.

2) این مردم که میگی سهمشون و ازشون گرفتی ، با ایجاد ترس ، اگه حرفه ای باشند که نمی فروشند..اگه اماتور باشند میفروشند و ضرر میکنند.. به خاطر کار شما.. به نظرت این درسته؟
      اینکه یه نفر شاید چندرغاز پولش و که با زحمت بدستش اورده بورس یه سودی کنه.
      اگه به کارما هم معتقد باشی، این کارا ضررش یه روز به ادم بر میگرده
      =
      در کل به نظرم ساده تر هم میشه ترید کرد و راخت تر تو بازار سود کرد.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
        سلام میثم جان
        1)
        چند بار دیگه اگه این کار و تکرار کنید، ناظر گزارش میکنه و سازمان بورس میخوادت و حساس میشند روی معاملاتت.

2) این مردم که میگی سهمشون و ازشون گرفتی ، با ایجاد ترس ، اگه حرفه ای باشند که نمی فروشند..اگه اماتور باشند میفروشند و ضرر میکنند.. به خاطر کار شما.. به نظرت این درسته؟
        =

سهمایی که در سقف قیمتین ایرادی نداره.هیچ کس در کاسپین در ضرر نبوده جز اونی یک ربعه خریده بوده....کسی هم که یک روزه و یک ساعته بخره..حقشه که سریع سود کنه؟ من خودم به دید مثلا ۷-۸ ماه و ۱۵ ماه میخرم..فردا همینا جلوی رشد سهمو میگرن..خوششون میاد هی نوسان میگیرن! بعضی وقتا باید نوسان گیرو پرت کرد بیرون...کسی ک به سهم اعتقادی نداره..ذات بازار بورس بر همینه....جنگ خریدار و.فروشنده...

کسی که الکی سهم بخره حقش نیست الکی سود کنه!
        کسی هم که اعتقاد داشته باشه...اسیر نوسانات نمیشه..

این بازار بازار اذیت و.ازاره:D این قدر بالا پایین میکنن ک سهمتو از دستت در بیارن....روی هر قیمتی دلشون بخواد....ما نباید رکب بخوریم...

تو پکرمان ببنید چقدر وحشیانه میفروخت حقوقی!" بین ۸۰۰-۸۲۰ فقط ۲۰ میلیون سهم فروخت! تو دو روز! خوب کسی اگه اعتقاد نداشت پرت میشد بیرون...از ۶۰۰-۶۲۰ بالا سر سهمن..واذیت میکنن..ولی سهم هی میکشه بالاتر(-؛

خوب ما عمرا ازش نمیترسیدیم...سهم اومده ۸۵۰...سهمی که حقوقی ۲۴ ساعته بالا سرش بود نمیزاشت نفس بکشه..

سهمی خوب باشه راهشو میره...چه کسی گفته اونی که به سهم اعتقاد نداره باید سود کنه! اون شخص خود منم باشم حقمه که ضرر کنم:D چون اومدم الکی سود کنم!..

در هر حال اعتقاد من بر اینه کسی بترسه حقش نیست سود...

تو خراسان هم همینه الان صندوق یکم سه چهار روزه نمیزاره سهم بره بالا..پس ما هم بترسیم:D بفروشیم سهمو با.ضرر!!

چون ک فلان حقوقی نمیزاره بره بالا..نه از اینؤخبرا نیست...ما وقتی میگیم یک ساله ۷۰-۱۰۰ درصد باید بده...اگه ۳۶۴ رؤز هم رو اون نقطه نگهش دارن..ما به روز ۳۶۵ امیدواریم که با گپ باز بشه...

اعتقادتون رو ببرید بالا...تا بازی نخورید...کسی هم ک سهمیو برا بازی بخره ...و شانسی.....هیچ تضمینی نیست ک سود کنه!

--
        دو سال پیش در سهم واحیا...همین موقع ها...مدیر عامل واحیا اومد رو کدال نامه زد...در شرکت ما خبری نیست!

چرا؟ چون سهم از ۶۰۰ رفته بود ۹۰۰:D و ما میگفتیم باید ۲ تومن بشه...

پس اونجا هم ما باید سهمو میفروختیم؟

براش نوشتیم مدیر عامل غلط کرده...تحلیل اون برا خودشه...تحلیل ما میگه ۱۵۰۰-۲۰۰۰ میارزه...بعدش خوردیم به دلار ۵۰۰۰.-۶۰۰۰ و ۱۵۰۰۰ و سهم ۶۰۰ تومنی امروز بالای۷۰۰۰ تومنه با افزایش سرمایه..در صورتی که مدیر عامل چند ماه میگفت سهم ما نمیارزه!! یعنی ما باید جا میزدیم!

و میترسیدیم..

اتفاقا ما این داستان ها رو تعریف میکنیم..که روی سهام ارزنده نترسید...سهمی ارزنده باشه مدیرانش بیشتر از من و شما دلواپسن...پس رشدشو خواهد کرد...

اسیر نامه ها و بازی ها نشید...

من اینو میخوام بگم...
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 07:49.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20671

بریم کمی از پکرمان بگیم...
          تقریبا خرید پکرمان زیر ۷۲۰-۷۵۰ دیگه رویا شده...دو ماه دهن ما سرویس شد تا بیاد بالای۸۰۰...

مادامی که بالای این اعداد بمونه..در میان مدت و بلند تارگت ۱۰۰۰ الی۱۵۰۰ در سر داره:D

پکرمان داره کف هاشو محکم میکنه...یعنی در روند صعودی بلند مدت ۴-۵ ساله تارگت های بالایی داره..ما از الان ميگیم ۳-۵ هزار تومن(-: برای ۵ سال بعد..یعنی بازدهی متوسط سالانه پکرمان هم میاد بالای ۷۰ درصد..

سال دیگه این موقع پکرمان باید.بین ۱۲۰۰ تا۱۵۰۰ باشه...

۵-۴ ساله این شرکت باید ۵۰۰-۷۰۰ درصد بازدهی بده ب سهامدارش...

از نظر من از فملی ارزنده تره (-: در بلند.مدت...
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 07:58.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20671

الان من یک هفتست دارم میگم دلار دارویی ها ۵۵۰۰ تومنه تقریبا!

برای من بهتره روی دلار دارو بیشتر سرمایه گذاری کنم.تا شرکت هایی دلارشون رو ۱۱۷۰۰ میفروشن!

نرخ رشد چند محصولات دلقما رو ببینید در بالا:D

تا بفهمید چرا زوم کردیم رو سهام دارویی!
              دارو حداقل زین پس باید سالی ۳۰ درصد گرون بشه.

یعنی دو ساله دارو باید بدترین حالت ۶۰ درصد گرون بشه!

اون سهامی که ما داریم یعنی دو ساله ۳۰۰ درصد!

پ ن: ۱۵-۲۴ ماه سهامداری با سهام دارو لذت بخشه...

احتمالا اون موقع دلار ازاد بالای۱۷ هزار تومانه..و دلار دارو تازه رسیده به ۹۰۰۰ -۸۰۰۰تومان! همین کافیه برا ما (-:

اگر هم این اتفاق زودتر افتاد..که دیگه عالی میشه:D

معمولا این وقت سال میام سهامی که دلارشون عقبه میخرم..برای سال های بعد!

دلار تایر ساز ها هم الان زیر ۸۵۰۰ تومانه!"
              یعنی تایر سال اینده جا داره ۳۰ درصد گرون بشه!

--

بعد دیدن افزایش نرخ بالا از خودتون سوال کنید چرا ساشه سوربیتول۸۸ درصد گرون شده:D همزمان از دو شرکت مختلف:D

مراقب سهام دارویی باشید
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 08:17.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

دتولید یک حمایت خوب روی ۹۲۰ داره...کلا به هیچوجه نمیتونه دیگه زیر ۸۰۰ بیاد... از اون طرف تثبیت بالای۱۰۰۰ میره برای۱۲۰۰..

خیلی رکب زن هستن بازیگراش (-:دیروز احتمالا یکم از سهام ملتو در اوردن..یعنی صف فروش دیروز ساختگی بوده..به نظرم امروز بهتره صف فروشی نکنن..چون من منفیشو میشینم:D

بیشتر وقت ها صف فروش برای اینه که روز بعد در مثبت سهام ملتو با هزینه کمتری بخرن (-:

حالا بعدا بیشتر توضیح میدم ..یعنی بازی بزرگتره! و طمع بازیگر میره بالا ک بیشتر جمع کنه..

دتولید از این نوعه:D

حالا زمان بگذره متوجه میشید..
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 08:47.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20671

وامیدو خراسان تا مثبت 4.5 رفتن

کاسپین هم که معرکست..خخخ

دتولید هم مکرشونو به خودشون بر میگدونیم :D

==

از 950 تا 986 خریدم ...

تا ببینیم چی میشه

دوباره میتونه بره بالای 1000 یا باید بیشتر صبر کنیم!
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 09:44.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20671

ستران مارانی ترکونده..تو روحش:Dسهم 200 تومنیو اورده 2000
                    ///

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 427

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      سهمایی که در سقف قیمتین ایرادی نداره.هیچ کس در کاسپین در ضرر نبوده جز اونی یک ربعه خریده بوده....کسی هم که یک روزه و یک ساعته بخره..حقشه که سریع سود کنه؟ من خودم به دید مثلا ۷-۸ ماه و ۱۵ ماه میخرم..فردا همینا جلوی رشد سهمو میگرن..خوششون میاد هی نوسان میگیرن! بعضی وقتا باید نوسان گیرو پرت کرد بیرون...کسی ک به سهم اعتقادی نداره..ذات بازار بورس بر همینه....جنگ خریدار و.فروشنده...

کسی که الکی سهم بخره حقش نیست الکی سود کنه!
                      کسی هم که اعتقاد داشته باشه...اسیر نوسانات نمیشه..

این بازار بازار اذیت و.ازاره:D این قدر بالا پایین میکنن ک سهمتو از دستت در بیارن....روی هر قیمتی دلشون بخواد....ما نباید رکب بخوریم...

تو پکرمان ببنید چقدر وحشیانه میفروخت حقوقی!" بین ۸۰۰-۸۲۰ فقط ۲۰ میلیون سهم فروخت! تو دو روز! خوب کسی اگه اعتقاد نداشت پرت میشد بیرون...از ۶۰۰-۶۲۰ بالا سر سهمن..واذیت میکنن..ولی سهم هی میکشه بالاتر(-؛

خوب ما عمرا ازش نمیترسیدیم...سهم اومده ۸۵۰...سهمی که حقوقی ۲۴ ساعته بالا سرش بود نمیزاشت نفس بکشه..

سهمی خوب باشه راهشو میره...چه کسی گفته اونی که به سهم اعتقاد نداره باید سود کنه! اون شخص خود منم باشم حقمه که ضرر کنم:D چون اومدم الکی سود کنم!..

در هر حال اعتقاد من بر اینه کسی بترسه حقش نیست سود...

تو خراسان هم همینه الان صندوق یکم سه چهار روزه نمیزاره سهم بره بالا..پس ما هم بترسیم:D بفروشیم سهمو با.ضرر!!

چون ک فلان حقوقی نمیزاره بره بالا..نه از اینؤخبرا نیست...ما وقتی میگیم یک ساله ۷۰-۱۰۰ درصد باید بده...اگه ۳۶۴ رؤز هم رو اون نقطه نگهش دارن..ما به روز ۳۶۵ امیدواریم که با گپ باز بشه...

اعتقادتون رو ببرید بالا...تا بازی نخورید...کسی هم ک سهمیو برا بازی بخره ...و شانسی.....هیچ تضمینی نیست ک سود کنه!

--
                      دو سال پیش در سهم واحیا...همین موقع ها...مدیر عامل واحیا اومد رو کدال نامه زد...در شرکت ما خبری نیست!

چرا؟ چون سهم از ۶۰۰ رفته بود ۹۰۰:D و ما میگفتیم باید ۲ تومن بشه...

پس اونجا هم ما باید سهمو میفروختیم؟

براش نوشتیم مدیر عامل غلط کرده...تحلیل اون برا خودشه...تحلیل ما میگه ۱۵۰۰-۲۰۰۰ میارزه...بعدش خوردیم به دلار ۵۰۰۰.-۶۰۰۰ و ۱۵۰۰۰ و سهم ۶۰۰ تومنی امروز بالای۷۰۰۰ تومنه با افزایش سرمایه..در صورتی که مدیر عامل چند ماه میگفت سهم ما نمیارزه!! یعنی ما باید جا میزدیم!

و میترسیدیم..

اتفاقا ما این داستان ها رو تعریف میکنیم..که روی سهام ارزنده نترسید...سهمی ارزنده باشه مدیرانش بیشتر از من و شما دلواپسن...پس رشدشو خواهد کرد...

اسیر نامه ها و بازی ها نشید...

من اینو میخوام بگم...

واحیا را من دارم ۱۰۰۰ خودش میسازه تلفیقی اش هم حدود ۲۰۰۰ . قیمتش باید ۸۰۰۰ تومان ببالا باشه- اینهم میان مدت مطمین یا بلند مدت.

راجع به فنفت هم دارم فکر میکنم . باید سهم ارزندهای باشه تا ۳۰۰۰ تومان-

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

جناب میثم خراسان عجب صفی بستند براش ! /.:blinksmiley.:/
                        سلام

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20671

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                          سلام میثم جان
                          1)

=
                          در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          جناب میثم خراسان عجب صفی بستند براش ! /.:blinksmiley.:/
                          شنبه احتمالا صف رو بدن (-؛

ما هم شاید با کاسپین طاق زدیم (-: احتمالا شنبه کلا از خراسان خارج بشم..یک هفته ای ده درصد..هر چند یک ساله ۶۰-۷۰ درصد دیگه هم میده...

تا اخر سال میخوام تک سهم کاسپین بشم و برم... دنبال زندگیم:D

فعلا ۲۵ درصد سبدم کاسپین شده...

از هفته اینده از اکثر سهام خارج میشم...:D

بچسبیم به همین...
                          نمیتونم دلار ۵۵۰۰ تومنی دارو رو رها کنم...:D

بسیار مطمین هستن دارویی ها....:D

کاسپین رو با دید دو مجمع و ۱۵ ماهه احتمال ۹۰ درصد تک سهم بشم..

فعلا بین ۲۵۰۰ تا ۲۱۰۰ تا اخر سال جمع میکنم...

فک نمیکنم در سال اینده کسی بتونه بیشتر از ۱۰۰ درصد با کل سرمایش بگیره...

خوب ما این بازدهی رو.میریم با سهامداری میگیریم...
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/01, 12:46.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20671

امروز خیلی از دارویی ها نرخ ها رو بالا بردن...

دلر...دزهراوی...کافیه سری به کانال محیا بزنید

این آمپول ۱۰۵ درصد.گرون شده....

شما واقعا باید.سوال کنید چرا یک آمپول یک شبه ۱۰۵ درصد گرون میشه..

بفروشید کاسپینتونو ما جمع میکنیم..خخخ

این یکی دیگه یک شبه ـ۱۷۵ درصد!

۸۵۰۰ بوده برا مصرف کننده..شده ۳۲۵۰۰ تومان...۲۴۰۰۰ تومن رفته روش!

بیچاره مصرف کننده
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/02, 09:02.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20671

سپاه پاسداران شهادت «حاج قاسم سلیمانی» را تایید کرد
                              سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اخبار مربوط به شهادت سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تایید کرد.

----
                              عجب خبر بد و شوکه کننده ای دادن سر صبح:((

----
                              ?? غیر رسمی: هادی العامری و قیس خزعلی از بلندپایه‌ترین مقامات حشد الشعبی توسط نیروهای آمریکایی به اسارت درآمده اند

--

البته از این حاج قاسم ها زیاده...

ولی هیچکی حاج قاسم نمیشه...:(

در کل خبر بسیار بدی بود..

--

حالمون رو گرفتن...سر صبح
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/03, 07:02.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20671

نفت سه درصد مثبت طلا هم بالا رفت..

احتمالا دلار هم ۱۴۰۰۰ رو بزنه...در ایران....

از شاخص بورس شنبه هم حرفی نزنیم...

شاخص بورس هم برای حاج قاسم خواهد گریست..

---

شنبه رو میتونن تعطیل کنن...البته بازم تاثیرشو میزاره..

تا همین الان تاثیرشو گذاشته روی انس و نفت...

فردا هم خواهید دید چه مهره و چهره بزرگ و سنگینی بوده...وتاثیرشو در بازار های مالی ایران هم میزاره...و یک شوکی ب بازار ها میده..حتی ممکنه در بلند مدت هم تاثیر بزاره....

البته الان وقت این حرفا نیست...
                                سردار رشید اسلام شهید شده و ما در مورد اینا صحبت کنیم جالب نیست
                                ولی گفتنی ها رو باید گرفت....چون در حوزه فعالیتمونه!
                                ---

اثرات بلند مدت این شهادت بیشتر خواهد بود در ایران...

---
                                از ساعاتی دیگر جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت ملی برای بررسی اقدام جنایتکارانه حمله به خودرو سردار سلیمانی در بغداد که منجر به شهادت ایشان شد، برگزار می شود.

--

ایران قطعا پاسخ این ترور رو میده...

یک درصد هم شک نکنید...

حالا ترامپ تو توییترش عکس پرچم امریکا بزاره...
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/01/03, 07:50.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X