کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان کمک نقدی به مردم سیستان یادتون نره..
این روزها که بازار مثبته...کمک به هموطنان و یا هر کسی ک میشناسید رو
و مستحق کمک هست رو فراموش نکنید.
اگه به سیستان سفر کنید متوجه میشید که دولت ها چه ظلمی در حق مردم سیستان کردن...فقر و عقب ماندگی اون استان رو با چشاتون میبیند...تبعیض زیادی قائل شدن بین مردم اون استان و سایر استان ها..
تا نروید ...نمیدونید الان من چی میگم....ولی اگه یک سفر بروید به اون استان قطعا:
بعد ۱۵ درصد ریزش یکی از فامیلامون ترسیده بود (-: اس ام اس داد...چه کنیم (-؛
البته من خودم گفته بودم سهام فوق رو بخره:D
در اوج تنش به سهاممون ایمان داشتیم.
البته من قید نصف شدن سرماییم زده بودم..!
ولی میدانستم در بلند مدت راه همان راهیه که باید بره...
لذا در یک روند صعودی...اخبار در بلند مدت ...گم میشن! حتی اگر جنگ میشد...فردای جنگ...کسی که سهمیو نگه میداشت..همان بازدهی بلند مدت سهم رو میکرفت..جتی اگر پولش ثلث میشد!
----
قطعا اگه سهم در پیتی میداشت بهش میگفتم بفروش..(-: ولی سهام خوب مرگ ندارن...
ولی اول ازش پرسیدم چیا داری(-:
اصلا سراغ سهام در پیت نباید رفت....به خاطر همین روزها!
اصلا یه خبرگزاری معتبر هم اعلام کنه ..به نظر فراموش کردین راحت ترین راه ، لغو کلیه پرواز های مسافری بود و هیچ خطایی بزرگتر از این نیست .البته اینکه ممکن هست از عدم لغو ، استفاده از هواپیماهای مسافربری برای سپر انسانی بودن باشه ، فاجعه بزرگتر هست ..البته خودم یک کلمه از بیانیه بالا رو باور نکردم و فقط ماست مالیه بیشتره ..
خبر برای 6 ساعت پیش هست و هنوز خبرگزاری معتبری (محبوب) این رو اعلام نکرده
اگر خبرگزاری پر مخاطبی اینو اعلام نکنه .... میشه بعنوان ی پاچه خواری در نظر گرفتش از طرف دانشگاه
در پی انتشار خبری مبنی بر علت سقوط هواپیمای اوکراینی ریشه در دانش سایبرنتیک از قول آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران در برخی رسانهها، این دانشگاه با انتشار بیانیهای در این باره توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش ایلنا، در بیانیه دانشگاه تهران آمده است: «به دنبال انتشار بیانهای تحت عنوان "علت وقوع حادثه هواپیمای اوکراینی ریشه در دانش سایبرنتیک دارد و نقش خطای انسانی منتفی است»" در برخی از رسانهها، بدین وسیله به اطلاع میرساند که این بیانیه را باید به عنوان یک فرضیه ارائه شده توسط یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه تلقی نمود که هنوز مراحل بررسی و تایید دانشگاه را سپری ننموده است
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، به دنبال وقوع سیل و آبگرفتگی در استان سیستان و بلوچستان، شدت یافتن طغیان رودخانههای فصلی و در نتیجه زیر آب رفتن بسیاری از شهرستانهای استان به ویژه در جنوب سیستان و بلوچستان ، بسیاری از هموطنان ناچار به خروج از منازل مسکونی و زندگی در اردوگاههای اسکان اضطراری شدهاند که بر این اساس به منظور تامین نیازهای مردم آسیبدیده از سیل ، کمکهای نقدی مردم نوع دوست کشورمان برای هموطنان در سیستان و بلوچستان جمع آوری می شود. هموطنان میتوانند با شماره گیری #۵۴*۱۱۲* و یا از طریق شماره حساب ۵۲۶۳۶۳۶۳۵۳ نزد بانک ملت شعبه امام علی(ع) به نام کمکهای خیران، کمک های نقدی خود را به سیل زدگان اهداء کنند.
-----
کمک ب مردم سیستان فراموش نشه.تا چند روز من این پست رو تکرار میکنم....
سیستان بلوچستان در حالت عادیش هیچی نداشته..الان ک سیل هم اومده...
همیشه وقتی جایی حادثه ای رخ میده..فرض کنیم برای خودمون رخ داده..چه حس و حالی داشتیم جز اینکه بیان به دادمون برسن! (حالا برای چند روز هم شده)
------
نظر