حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهروز و meysam_sh_2020

اینقدر پکویر پکویر کردی منم امروز الوده شدم! :D

هفته دیگه هم یه روز قبل از مجمع شپاکسا میخرم،امیدوارم نره بالا تا اونموقع! :D
    تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      پکویر 12 ماهه 320 تومان پوشش داد

یادش بخیر خودمونیم بدک پیش بینی نکرده بودیم /.:biggrinsmiley.:/

نظرت تو چیه مثیم جان؟؟
      امسال بدون هدفمندی سود 500 تومانی به نظرم قابل دستیابیست
      تا 400 به نظرم میتونه بسازه ...هر چی هست بالای 350 تومنه ....سه ماهش بیاد ...2 هزار تن دیگه تا ظرفیت عملی کارخونه فاصله داره ...2 هزار تن خودش میشه 30 تومن سود/.:biggrinsmiley.:/ اگه 27 هزار تن تولید کنه به 400 و کمی بالاترش میشه فکر کرد...ولی به 500 هنوز فکر نکردم

======

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      سلام
      تبلیغات گسترده برای سپرده گذاری در بانک
      به نظرم مقصد بعدی پول های سپرده است که سوخت بشه
      توصیه میکنم 20 درصد پولتان را دلار یا سکه بخرید
      بندازید یه گوشه بهش نگاه نکنید

...................میثم جون چطوری؟
      پتایر دزد باز تعدیل منفی داد
      پکویر منفی چهارشنبه خریدنی خواهد بود

در مورد پتایر هم حرفا زده شد ....در گزارش هیات مدیره سال قبل گفته شده بود که از 6 ماه دوم سال 93 یعنی 7 ماه اینده ظرفیت تولید رادیال سیمی این شرکت میرسه به 20 هزار تن

من بر اساس گزارش هیات مدیره دارم میگم که سهم اهداف بالایی داره .....هر گزارشی هم تا 6 ماه ی 93 بده به درد خودشون میخوره ......خودشون رو دارن میکشن که سهمو بیارن پایین !!
      وگرنه این تعدیل رو بعدا هم میتونست بده ...

اتفاقاتی که در این شرکت داره میوفته اخبارش گویای همه چی هست ( اخراج کارگران بخش تایر های رادیال نخی و به روز کردن محصولات شرکت ...)) ... الان که شرکت میگن بازه ولی اگه 3 ماه هم این شرکت تعطیل باشه مشکلی نیست ......

گفتم که پتایر باید به دید بالای 6-8 ماه خرید بشه .... و اخبارش هم پیگیری بشه .......
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/10, 20:43.
      ///

نظر

• Fundamental
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 697

پتایر تعدیل منفی از 296 ریال به 88 ریال

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          زمگسا میاد در لیست خرید :

شاید سهم بی کلاسی باشه ولی با این تورمی که من میبینم در کشور یک سهم با بازدهی بالای متوسط و خوب به حساب میاد ......

در این چند سالی هم که من زیر نظرش داشتم .......بازدهی خوبی داده ...3000 تومن رو کف سهم میدونم و اگه نقد باشم و بیاد محدوده 2800-3000 میخرم .... کاری ندارم سهم باکلاسه بی کلاسه :D

============

تازه صحبت از افزایش نرخ بنزینه برای سال بعد ..و بسیار تابلو برا من این ای افزایش قیمت بنزین و به نظرم حتما انجام میشه...که باز تورم ایجاد میکنه افزایش نرخ بنزین

چوپانها الان چ وقت گزارش دادن بود..............چند روز دیگه باز میبود میرسید به 2800 و یک ورودی میزدیم ...بعد تعدیل میداد بعد سود میکردیم البته تو این بازار فک کنم سوخت بشه..

البته بازار اصلاحش رو کرده به نظرم و خیلی سهم ها ارزنده شدن
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

به ما میگن که بیا در تجمع شرکت کن!!
            به 2 دلیل بنده شرکت نمیکنم :

1- بورس جای بچه بازی نیست و هر کس خود مسئول خرید خودشه ....اگه ضرر کردیم باید برگردیم ببینیم کجای کارمون اشتباه بود : در سهمی که نمیارزید وارد شدیم ؟ تحلیلمون اشتباه بود !! اینده نگر نبودیم !1 وارد سهم سفته بازی شدیم
            2- سهامی که یکی دو ماه پیش حداقل باید 20 درصد بالاتر میخریدیم الان راحت میشه خرید ....

من از خدامه اصلا بورس 50 درصد دیگه بریزه .....حتی اگه سرمایم هم نصف بشه .......چون سود های رویایی مجمع با خرید جدید بهم تعلق میگیره .....
            لذا میزاریم بازار راهشو بره ......

بورس جای بچه بازی نیست ...با کسی هم شوخی نداره ........هر جایی که پول باشه کلاه برداری هم هست ......برید یاد بگیرید که وارد سهام بی ارزش و سفته بازی نشید .........به جایی که برید تجمع کنید ....

و در اخر اینکه سهام شاخص ساز غیر سنگ اهنی ها و پتروشیمی ها دیگه پایین زیادی ندارن و تا هفته ی اینده بازار جمع و جور میشه ..سهام سفته بازی هم به ارزش خودشون نزدیک میشن حتی اگه شده نصف بشن...اون روزهایی که فخر مثبت خوردن سهام در پیت رو به ما میفروختید ..موقع افت هم باید ......

البته بیشتر ترجیح میدم مقابل مجلس تجمع کنم ...تا تالار حافظ تا تصمیم های یه شبه اقایون ......

موفق و پرسود باشید
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/14, 13:31.
            ///

نظر

• a.s
              عضو عادی
              • May 2013
              • 186

به ما میگن که بیا در تجمع شرکت کن!!
              به 2 دلیل بنده شرکت نمیکنم :

1- بورس جای بچه بازی نیست و هر کس خود مسئول خرید خودشه ....اگه ضرر کردیم باید برگردیم ببینیم کجای کارمون اشتباه بود : در سهمی که نمیارزید وارد شدیم ؟ تحلیلمون اشتباه بود !! اینده نگر نبودیم !1 وارد سهم سفته بازی شدیم
              2- سهامی که یکی دو ماه پیش حداقل باید 20 درصد بالاتر میخریدیم الان راحت میشه خرید ....

من از خدامه اصلا بورس 50 درصد دیگه بریزه .....حتی اگه سرمایم هم نصف بشه .......چون سود های رویایی مجمع با خرید جدید بهم تعلق میگیره .....
              لذا میزاریم بازار راهشو بره ......

بورس جای بچه بازی نیست ...با کسی هم شوخی نداره ........هر جایی که پول باشه کلاه برداری هم هست ......برید یاد بگیرید که وارد سهام بی ارزش و سفته بازی نشید .........به جایی که برید تجمع کنید ....

و در اخر اینکه سهام شاخص ساز غیر سنگ اهنی ها و پتروشیمی ها دیگه پایین زیادی ندارن و تا هفته ی اینده بازار جمع و جور میشه ..سهام سفته بازی هم به ارزش خودشون نزدیک میشن حتی اگه شده نصف بشن...اون روزهایی که فخر مثبت خوردن سهام در پیت رو به ما میفروختید ..موقع افت هم باید ......

البته بیشتر ترجیح میدم مقابل مجلس تجمع کنم ...تا تالار حافظ تا تصمیم های یه شبه اقایون ......

موفق و پرسود باشید
              واقعا عالی بود

اولین اصل بورس اینه که مسئولیت کارا با خود فرده و نباید کسی رو مسئول بدونن

البته این قضیه سرجای خودش محفوظه که اون حقوقیایی که بازارو مصنوعی آوردن پایین باید مجازات بشن
              Trend is Your Friend

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

اون روزهایی که فخر مثبت خوردن سهام در پیت رو به ما میفروختید ..موقع افت هم باید ......

موفق و پرسود باشید
                این تیکه آخرو خوب اومدی! بورس بازای واقعی رو تو این روزا بهتر میشه شناخت;) ضمنا با این که تو بیشتر دوره نزول فول سهم بودم از اول ریزش 15% ضرر کردم. خرید سهمای ساختمونی، قطعه سازی و ..... با پی به ای فضایی نتیجش همینه!

میانگین ضرر صندوقای مشترک از 22 دی 11.4% بوده که افتضاحترینشون رفاه بوده با 30%.

آقا ساختمونی هم خواستی بخری ثمسکن بخر کلا نصف حجم مبناش فروشنده داشت 4شنبه مجمعم که نزدیکه. به نظرم کلا کاردرست ترین ساختمونی بین این نفله های همگروهیش همین ثمسکن و زیرمجموعه هاشن.
                آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/02/14, 19:05.

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

میثم عزیز حرفهای شما از یک جنبه درست و متین هست ولی تمام فرمایشت رو قبول ندارم

وقتی ناظر زنگ میزنه به کارگزاری میگه اوردرهای خریدت رو حذف کن و هزار تا سین جیم میکنه

وقتی سازمان جلوی گزارشات شرکتهای رو میگیره و دست به مهندسی صورتهای مالی شرکت ها میکنه

وقتی سازمان 14 تا شرکت پایه فرابورس رو به بازار توافقی تبعید میکنه

وقتی سازمان با هماهنگی خصوصی سازی و رضوی،بیمه ایران و و دست به عرضه های سنگین بدون هیچ مکانیزمی می کنند

وقتی که شاخص 10% ریزش میکند ولی تمام سهم ها نزدیک 50% افت کرده اند و کسی صداش هم در نمیاد

وقتی که تمام کدهای وابسته به سازمان خالی میکنند و در تلویزیون می آیند و با وقاحت تمام می گویند ما حق خرید و فروش سهم نداریم

باید گوش اینگونه مسولین رو گرفت و پرت کرد به زباله دان تاریخ
                  آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2014/02/14, 19:08.

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با محسن مهرورز و meysam_sh_2020

عمده ترین مشکل بازار عدم شفافیته . که هیچ کاری براش انجام نمیشه .
                    سهام قطعه سازیو سوار شدن و سودهای فضایی گرفتن . از اونورم شرکتها بی سر وصدا سهام خودشون رو انداختن به یه عده بی خبر .
                    اگه این زیر مجموعه های سایپا اینقد ارزش داشت . خود سایپا مگه احمقه بیاد سهامشو اینجوری مفت بده دست شما .یعنی خودش از وضعیت زیر مجموعه خودش خبرنداره؟
                    یمدت سیستم تحلیل گرا این شده بود که فلان حقوقی احمقه . مشاوراش هیچی حالیشون نیست . بیمه ایران نمی فهمه داره چیکار میکنه . حالا که همگی فهمیدین رکب خوردین و اتفاقا برعکس اونیکه فکر میکردین خیلی هم باهوش بودن .
                    باید بفکر مشکل اصلی بازار بود .
                    حالا بنظرتون با عوض شدن کادر مدیریت . شفافیت شرکتها مشکلش حل میشه؟ بساط رانت از سازمان برداشته میشه؟
                    چرا وقتي چن تا كارگزار زير ثفارس رو گرفته بودن و پولشونو زياد ميكردن . كسي نرفت اعتراض بكنه
                    چرا وقتي پتروهاي كاغذي رو داشتن بالا ميبردن كسي چيزي نگفت ؟

Sent from my GT-N7100
                    آخرین ویرایش توسط abstract؛ 2014/02/14, 20:16.

نظر

• afsh
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 319

یک شیوه دزدی جدید در راه است

اجرای ضوابط معاملاتی جدید در راستای صیانت از حقوق سهامداران خرد، از فردا

چرا برای قروش در کف تکلیف تعین می کنند، اگر راست می گفتند فروش در محدوده یک تا منفی یک را اعمال کنند و اصلاً چرا فروش در منفی ، مگر نمی خواهند حمایت کنند؟ فروش در منفی را ممنوع می کردند. آقایان چپاولگر ، پول مردم را چاپیدند و با کمال وقاحت برای آن مانده ناچیز هم تعیین تکلیف می کنند بابا رو که نیست سنگ پای .... رو هم رو سفید کردند
                      کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• sea2003son
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 179

واقعا باید گفت با قانون این پیغام رو به برخی از با تجربه هایی چون خودمون که بالای 10 ساله تو بورسیم دادند که اقا برو پی کارت فعلا تا 6 ماه این طرفها پیدات نشه اگه اومدی گیر کردی فردا داد نزنیا بهت گفته بودیم.
                        به چشم من هم فردا به نزدیک 400 میلیون پرتفوی خودم میگم پولتونو بزارین بانک البته فقط بانک ملی اونهم که بتونین پولتونو پس بگیرین.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

امروز وارد زامیاد شدم .سهامدارانش در 40 درصد ضرر هستن........باید به زودی برگرده ....... روزی 16 میل معامله میشد بالای 210 تومن !!

از نظر بنیادی هم سود سال بعد میتونه 40 تومن باشه حداقل

=========
                          هر 10 هزار دستگاه نیسان 50 میلیارد تومن سود ناخالص داره ......

اگه بتونه 50 هزار تا تولید کنه 250 میلیارد تومن سود ناخالص میسازه ......

اگه 60 هزار تا تولید کنه 300 ملیارد تومن سود ناخالص میسازه ........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/15, 16:00.
                          ///

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

امروز وارد زامیاد شدم .سهامدارانش در 40 درصد ضرر هستن........باید به زودی برگرده ....... روزی 16 میل معامله میشد بالای 210 تومن !!

از نظر بنیادی هم سود سال بعد میتونه 40 تومن باشه حداقل

=========
                            هر 10 هزار دستگاه نیسان 50 میلیارد تومن سود ناخالص داره ......

اگه بتونه 50 هزار تا تولید کنه 250 میلیارد تومن سود ناخالص میسازه ......

اگه 60 هزار تا تولید کنه 300 ملیارد تومن سود ناخالص میسازه ........

ميثم جان، خودروي خوبي پيدا كردي، هرچند بنده از گروه خودرو به قطعه سازهاي سودده علاقه بيشتري دارم. غير سودده ها هم مانند خاذين خوبند، ريسك بيشتر و سود بيشتر.
                            موفق باشي.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

ميثم جان، خودروي خوبي پيدا كردي، هرچند بنده از گروه خودرو به قطعه سازهاي سودده علاقه بيشتري دارم. غير سودده ها هم مانند خاذين خوبند، ريسك بيشتر و سود بيشتر.
                              موفق باشي.
                              خاذین ریسک زیادی داره ....الان همین الان که زامیاد 140 تومنه به 100 تومن زامیاد هم فکر میکنم !! چون بعید نیست

خرینگ با این سود 364 >>زامیاد با دو برابرش در سال بعد فعلا 140 تومنه ......

بالاخره دوباره میاد سراغ زامیاد ....
                              ///

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

دیده ام کسانی که نقدند و مترصد خرید از گروه پیشرو آینده یعنی خودرو
                                دایم در حال بوق و کرنا زدن معکوس هستند که خودرویی ها حبابند و سازمان بورس معتقد به حباب
                                از نظر من باید درب بورسی را که صنعتی را با اشتغال زایی فراوان و ایجاد ارزش افزوده بالا را در قیمتها 200 و 300 تومان حباب بداند را گل گرفت
                                خدایی آدم می ماند به بعضی از اینگونه آیدی ها چه بگوید که مشغول خالی کردن دل سهامداران خودرویی هستند
                                اگر سهمی که ارزش بازارش 1 است و ارزش ذاتیش 10 حباب است پس وای به حال بقیه بازار
                                اگر نظر بر پی به ای دارند که امیدوارم اینقدر سواد داشته باشند که بدانند با یک تغییر حساب و کتاب فروش و هزینه این شرکتها توانایی شناسایی سود بالایی دارند
                                آیا سال قبل همین حضرات شپاکسا را حباب نمی دانستند یا غبهشهر یا دارویی ها و یا ........
                                دیدگاه اشتباه باعث مسیر اشتباه می شود
                                شاید به زور بتوانند قیمت سهام را پایین بیاورند اما در بلند مدت قطعا این شرکتها با مدیریت صحیح سود آوری بسیار عالی از خود به نمایش خواهند گذاشت

کلام آخر
                                کلام مدیر مالی یکی از قطعه سازان :
                                ایشان ابتدا در کلامشان جوری صحبت می کرد که این شرکت مورد نظر مشکل داردو مرا تشویق به فروش، اما بعد که متوجه شد من با اشراف کامل بر صورتهای مالی سهام شرکت را خریده ام و سهامدار خواهم ماند مثالی زد و گفت اولا سهم 200 و 300 تومان ترس ندارد و همچنین گفت دوستی داشته اند که سهمی 100 تومانی را خریده و در عرض 2 تا 3 سال هر سهم را بالای 1000 تومان فروخته است
                                و افزود شرکتهای قطعه ساز به سمت ارزش ذاتیشان توسط سهامداران عمده شان خواهند رفت
                                شاد باشید

نظر

در حال کار...
                                X