کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا میثم یه نگاهی به نوری بندازید نوری را شفاف سازی عزیز معرفی کرد
وقتی خودم نگاه کردم دیدم واقعا ارزنده است و استاد شفاف سازی واقعا انتخابش عالی بوده
آخرین نرخ میعانات گازی حدود 16 دلار بوده در حالی که در سه ماه اول سال 98 حدود 65 دلار و سه ماه دوم و سوم حدود 50 بوده.
یعنی الان حدود یک چهارم شده نرخ خوراک.
قیمت محصولات اصلی واقعا افت کمی داشته
حساب کنید شرکت حدود 90 درصد بهای تمام شدش مربوط به خوراک هست که حدود یه چهارم شده ولی نرخ محصولات افت کمی داشته که با نرخ دلار جبران شده یعنی نرخ محصولات حدود 20 تا 30 درصد افت داشته که با دلار و افزایش دلار جبران شده ولی افت نرخ خوراک و رسیدن به یک چهارم واقعا بسیار چشم گیر است.
آقا میثم یه نگاهی به نوری بندازید نوری را شفاف سازی عزیز معرفی کرد
وقتی خودم نگاه کردم دیدم واقعا ارزنده است و استاد شفاف سازی واقعا انتخابش عالی بوده
آخرین نرخ میعانات گازی حدود 16 دلار بوده در حالی که در سه ماه اول سال 98 حدود 65 دلار و سه ماه دوم و سوم حدود 50 بوده.
یعنی الان حدود یک چهارم شده نرخ خوراک.
قیمت محصولات اصلی واقعا افت کمی داشته
حساب کنید شرکت حدود 90 درصد بهای تمام شدش مربوط به خوراک هست که حدود یه چهارم شده ولی نرخ محصولات افت کمی داشته که با نرخ دلار جبران شده یعنی نرخ محصولات حدود 20 تا 30 درصد افت داشته که با دلار و افزایش دلار جبران شده ولی افت نرخ خوراک و رسیدن به یک چهارم واقعا بسیار چشم گیر است.
چه تضمینی هست قیمت محصولات همون قد افت نکنه در اینده؟
یا قیمت مواد اولیه رشد...
در میان مدت هیچ تضمینی نیست.!
هیچ شرایطی پایدار نیست.
بازار جهانی بازار رقابته....و با تاخیر قیمت ها بالانس میشه...
--
چنین چیزی فقط در کوتاه مدت رخ میده و چنین سودی
بعدش سایر تولید کنندگان جهانی میان رقابت میکنن و قیمت محصولاتم میاد پایین...
بعدش میبینیم این تحلیل توهم بوده:D
و اون حاشیه سود همیشگی و پایدار نبست....و نخواهد بود..
برای ریشمک سال ۹۷ یک سوراخی باز شده بود...ولی اون سوراخ فقط یک سال باز بود(-: و سال بعد سودش کمتر هم شد!
اون سال ریشمک فک کنم ده برابر شد..بعضی مواقع هم خوب میشه استفاده کرد... اگه تيز بود...
---
سال ۹۱-۹۲ یک سوراخی برای شیران باز شد...
و برش های نفتی رو ک باید میداد ب پالایشگاه اصفهان رو نمبداد و میفروخت!!:)
اون سال که شیران برش نفتی فروخت...قیمت سهم از ۴۰۰ رسید به ۶۰۰۰
و فقط همون سال برش نفتی فروخت..
بعد پالایشگاهراصفهان فهمید چه اشتباهی کرده و چه سوراخی رو برای شیران باز کرده اعتراض کرد و...سال بعد دیگه اون سود برای شیران تکرار نشد...
الان هم شاید یک فرصتی برای شاراک و نوری پیش اومده ولی...اینم قابل تکرار نیست...
نظر