کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این حجم فروش امروز فکر کنم فردا هم یا بازار کاملا منفی هست و یا حداقل نیمه اول منفی و نیمه دوم متعادل میشه. درس عبرتی شد برای سهامداران تازه وارد که هر سهمی را نخرند.
من باشم دسبحا نمیخرم..شرکت سرمایه گزاری نگیری بهتره.. سودی که امسال ساخته هم کمتر از سال پیشش بوده..
افزایش سرمایه از اورده هم داره (گرچه بهترین نوع افزایش سرمایه همینه) ولی بازار بهش علاقه نداره
البته این ها نظرات منه صرفا
با این حجم فروش امروز فکر کنم فردا هم یا بازار کاملا منفی هست و یا حداقل نیمه اول منفی و نیمه دوم متعادل میشه. درس عبرتی شد برای سهامداران تازه وارد که هر سهمی را نخرند.
دیواری کوتاهتر از سهامداران تازه وارد پیدا نکردیم یعنی الان این صفهای میلیونی را سهامداران تازه وارد چیدند لطفا عصبانیتمون از وضعیت دستوری صف های فروش سر این بنده های خدا خالی نکنیم چکار کنند با این تورم افسار گریخته که هر روز ارزش سرمایشون آب میشه مگر چاره دیگری جز این بازار دارند با این پولها که نمیشه به بازار مسکن و خودرو ودلارو..........ورود کنند پس اینقدر شماتتشون نکنید و مهربانتر باهاشون باشیم تا انشالا همگی با هم سود کنیم
نظر