کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا میثم
من فلوله را سالها قبل از بین بحث و مشاجره شما و دکتر کشمیری (نمیدانم یادتان می آید یا خیر )برای عبور قیمت از 280 تومان پیدا کردم و تا الان هم با سهم هستم
به نظرم دو سهم در این کشور آخر مافیا و حرامخواری هستند عرض کردم آخر بازی وگرنه سهم های اصفهانی و مشهدی هم خیلی نخاله هستند
انرژی 3
فلوله
دیگر خودت استاد این سهم فلوله هستی الان هم به نظرم برای نوسان وارد سهم شدی وگرنه خودت میدانی که این بازیگر سهمی به کسی نخواهد داد
دوستدارت
در ضمن از مطالبت بسیار استفاده میکنم ممنونم
سلام آقا میثم
من فلوله را سالها قبل از بین بحث و مشاجره شما و دکتر کشمیری (نمیدانم یادتان می آید یا خیر )برای عبور قیمت از 280 تومان پیدا کردم و تا الان هم با سهم هستم
به نظرم دو سهم در این کشور آخر مافیا و حرامخواری هستند عرض کردم آخر بازی وگرنه سهم های اصفهانی و مشهدی هم خیلی نخاله هستند
انرژی 3
فلوله
دیگر خودت استاد این سهم فلوله هستی الان هم به نظرم برای نوسان وارد سهم شدی وگرنه خودت میدانی که این بازیگر سهمی به کسی نخواهد داد
دوستدارت
در ضمن از مطالبت بسیار استفاده میکنم ممنونم
میگیریم نوسانو ازش...
خودش خبر نداره(-:
پیر زن عجوزه ای ک بلند میشه میاد مجمع..( سهام خانوادگی..)
با توجه به اینکه چهارشنبه این هفته تعطیل هست ، بنده پیشبینی می کنم از فردا یعنی یکشنبه و بخصوص از پس فردا یعنی دوشنبه فشار فروش در بازار زیاد بشه و اکثر صفهای خرید عرضه بشوند .
لذا توصیه میکنم دوستانی که در صفهای خرید هستند و سهمی را به جز نوسانگیری می خواهند بخرند، فعلا و امروز از خرید منصرف بشوند، چون به احتمال خیلی زیاد فردا و بخصوص پس فردا سهم مورد نظرشان را بتوانند راحتتر و حتی ارزانتر خریداری نمایند .
معمولا همیشه وقتی یه روز و اون هم آخرین روز کاری هفته تعطیله ، فشار فروش در دو الی سه روز قبلش زیاد خواهد بود
البته روند کلی بازار مثبت خواهد بود و شاخص اهداف بالایی را خواهد دید .
من جای شما بودم وپترو رو توی سه شنبه می خریدم نه امروز
مواد اولیه دارو از 4200 نیمایی شده ؟!؟
#دیران به استحضار می رساند طبق نامه مورخ 1399/02/29 وزارت بهداشت و درمان ،حسب تصمیمات و سیاستهای ابلاغی اولویت ارزی مواد اولیه از گروه یک به گروه دو منتقل و بر همین اساس ارز تخصیصی به این گروه کالایی نیمایی گردیده است متعاقباً این موضوع منجر به افزایش قیمت محصولات تولیدی مربوطه می گردد و تاثیر با اهمیتی به میزان فروش و سود حاصله خواهد داشت.
---
حالا دبالک بفروشید....
وقتی افتاد رالی ۱۰۰ درصدی..
بهتون میگم...
البته ۹۰ درصد معاملات دبالک کد ب کده..
یک عده حرام لقمه فک کردن شرکت و سهام ارث پدرشونه!" و تا اونا نخوان سهم حرکت نمیکنه...
نظر