کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
? رییس جمهور دستور داد کارگروهی مرکب از وزرای اقتصاد، راه و شهرسازی و رییس کل بانک مرکزی با مسئولیت معاون اول رییس جمهور برای بررسی علل و عوامل گرانی مسکن و راههای برونرفت از این وضعیت تشکیل شود.
⚜️⚜️⚜️در مورد طرح توسعه #پتایر چند نکته رو لازم میدونم ذکر کنم.
⚜️با توجه به محدودیت قانونی و زیست محیطی که شرکت داره قراره از موقعیت فعلی به منطقه ای خارج از تهران (مهدی شهر سمنان) انتقال بده
⚜️از زمان تخصیص منابع مالی و وام ارزی طی ۳ سال این کارخونه به بهره برداری میرسه
⚜️?جذابیت این طرح توسعه بخاطر ظرفیت تولید ۲.۵ برابری نسبت به ظرفیت فعلی هست!! (سالانه ۶۰ هزار تن تایر رادیال سیمی در سال که در حال حاضر ظرفیت ۲۵ تنی دارد )
⚜️غیر ازین در صورت تحلیل کف بازاری که مدل تحلیل خودمون کانسلیمی هاست :) متوجه میشین بخاطر تجهیزات قدیمی تولیدات شرکت کیفیت کمتری نسبت به رقبا(بارز و کویر) داره درصورتی که با این طرح توسعه و به روز آوری فناوری های تولیدی وضعیت رقابتی فعلی بشدت افزایش پیدا میکنه (البته در حال حاضر هم اصلا مشکلی در فروش ندارد)
#پتایر
#میان_مدت
⚜️?در سال جاری با افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت تولید از ابتدای سال شاهد رشد تولید و فروش شرکت بودیم... و در ضمن شفاف سازی جدید شرکت اعلام به #بهربرداری_فاز_دو و افزایش ظرفیت تولید تا پایان سال رو داره
⚜️?با توجه به کوچک بودن مارکت شرکت اهرم سود آوری با هر گونه افزایش تولید و فروش بطور چشمگیری افزایش پیدا میکنه (اهرمی ترین تایر سازی بازار!) و با توجه به افزایش نرخ تایر که در پیش داریم بیشترین اهرم سودآوری در بلند مدت متوجه پتایر میشه بدون شک
⚜️?تجدید ارزیابی شرکت با توجه به اینکه زیر مجموعه #بنیاد_مستضعفان هست امکان تحقق داره که در صورت تجدید ارزیابی از زمین حدود ۵۰۰۰ درصد افزایش سرمایه خواهد داشت.
(کارخانه ۱۰.۷ هکتار ایران تایر در محدوده اکباتان تهران هست و سرمایه فعلی شرکت ۲۸.۶ میلیارده!!!)
⚜️افزایش سرمایه ۱۲۹۶ درصدی از آورده نقدی و سود انباشته هم در دستور کار شرکت هستcanslim_tse
در مورد پتایر گفتنیها زیاده
بازار کم کم به ارزشهاش پی برده و میبینید در آستانه ۱۰ تومن حجم مبنا هم پر نمیکنه
پتایر میتونه ارزش بازار ۷۰۰۰-۸۰۰۰ میلیاردی را برای امسال داشته باشه
اطلاعیه فروش حقهای استفاده نشده پاسا هم اومد تعدادش اینقدر زیاده که شاید سرعت گیر پاسا بشه
چیزی حدود ۱۳ درصد شرکت قراره فروخته بشه که هم تهدیده و هم فرصت
کسانیکه اواخر اسفند حقها را حوالی ۷۷۰-۸۲۰ خریدند سود شیرین ۲۰۰ درصدی در ۴ ماه انتظارشون را میکشه
این حق پاسا میتونه داستانهای زیادی داشته باشه و اگر قرار به بزخری باشه درکنار حقوقی میشه ازش بهره برد اگر بشه محدوده ۲۱۰۰ خرید عالیه
خود پاسا الان نزدیک ۳ تومن بدتر از پتایر حجمش پر نمیشه و شاید یکماهه تا ۴ تومن بره
اما یکی دیگه از فرصتهای ناب بازار این روزها میتونه خصدرا باشه
من چهارشنبه خیلی کم از صف فروشش زیر ۶۶۰ برداشتم
شنبه پله اول را میخرم و اگر دیدم صفش داره بلعیده میشه شیرجه می زنم توش
صدرا استارت بزنه شارپی میره بالا و فروشنده نداره نظرم اینه امسال اگر شرایط بازار مناسب باشه میتونه ۲۰۰-۳۰۰ درصد بده خصوصا الان که به چشم سهم ارزان بهش نگاه میشه و راحت تر میخرنش
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
درود درمورد پتایر بحث افزایش سرمایه ازآورده مطرح هست ... لذا درصدی که برای تجدید دارایی به بازارمخابره شده
بعد از افزایش سرمایه نسبتا سنگین از اورده .. درصد بسیار ناچیزی است (سرمایه بعد از افزایش سرمایه از آورده تقریبا جذابیت تجدید دارایی را از بین میبره)
تنها درحالتی سهم جذاب هست که ترکیبی از هردو بخش افزایش سرمایه دهد .. که طبق کنفرانس قبلی چنین موضوعی درمدیریت شرکت مطرح نیست
فعلا که خوب داره رشد میکنه سهم دست کسانی افتاده که ارزشش را خوب میدانند و حتی در قیمت ۹۷۰۰ حجم مبناش را پر نمیکنه
افزایش سرمایه سنگین سهم چیزیه که مو لادرزش نمی ره
حتی اگر تجدید ارزیابی را فراموش کنیم اعلام افزایش سرمایه ۱۴۰۰ درصدی از آورده و انباشته که در کنفرانس بهش اشاره شد موجب رقیق شدن قیمت سهم و راحت تر شدن رشدش میشه
با پتایر سهامداری بلندمدت تا انجام طرح توسعه اش بی نهایت جذابه
منتظر بازدهی ۲۰۰ درصدی سهم از قیمت فعلی تا پایان سال باشید
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
جا داره تقدیر و تشکر مبسوطی بکنم از استاد میثم شاطری
این اسم را بخاطر بسپارید بعدها بیشتر در موردش خواهید شنید
زمستان ۹۷ ایشون پتایر زیر ۴۵۰ و دفارا حوالی ۶۰۰ تومن را معرفی کرد
امروز پتایر ۱۰ تومنی با توجه به سودمجمعی که داده ۲۵ برابر رشد کرده و هنوز حرفهای زیادی برای گفتن داره
دفارا هم در حالی در آستانه ۱۰ تومنه که علاوه بر سود مجمع یک افزایش سرمایه هم داشته
استاد خداقوت
ارادت
سلام , ارادت
سال 1390 بود شرکت افزایش سرمایه داده بود ( فکر کنم مدیرعامل آقای معتمدی یا معتمدی نیا بودند ) و در جلسه کمیسیون بررسی شرکتها قبل از مجمع پتایر هلدینگ مکلف شده بود که اگر خرده سهام در بورس فروش نرفت هلدینگ مابقی را خریداری کند حالا در جلسه ستاد برنامه بنیاد مستضفعان , یک از موضوعات مطرحه خارج از دستور جلسه , تعیین تکلیف خرده سهام های حاصل از افزایش سرمایه شرکت ایران تایر یا همان پتایر خودمان بود , اما قیمت سهم اینقدر پایین بود و وضع شرکت اینقدر خراب بود که هیچ کس حاضر نبود سهم مانده روی میز را جمع آوری کند کارگران ناراضی , تعدیل نیروی انسانی , تولید کم , فروش داخل پایین , خلاصه وضع خراب بود در آن جلسه آقای مهندس کیانی مدیرعامل هلدینگ میخواست از زیر مصوبه کمیسیون بررسی شرکتها فرار کند که بنده حقیر سمج ایستادم که این مصوبه است و باید هلدینگ اقدام عاجل کند خلاصه با دستور ریاست وقت بنیاد این کار عملیاتی و البته اجرایی شد
حالا قصدم از بیان این خاطره این بود که ای وای بر من اگر خودم این تعداد سهم را در قیمت مفت و مجانی بر میداشتم الان کجای آسمان نشسته بود م , ما ایرانی ها خیلی خیلی کوتاه مدتی فکر میکنیم و اصلا بیشتر از دو یا سه سال جلوتر را نمی توانیم ببینم
کمی حرفه ای و بلندمدتی باشیم
انشالله سالم باشید
دوستداراتان
نظر