کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چند ماه دیگه به درد.ما نمیخوره...مسلما اگر سهامی خوب باشند...هر چی زمان بگذره....بیشتر رشد میکنن..بازدهی چند ماهه ب درد ما نمیخوره..ما نمیتونیم...برای چند ماه خوب پولامون رو وارد گرداب کنیم(-؛اگر ۱۵ ماهه میبندی...من حاضرم...زیر ۱۵ ماه من هیچ گروه و هیچ سهمیو با هم مقایسه نمیکنم...اصلا سهام شما بهتره(-:ما از ۱۵ ماه تا ۵ سال حاضریم شرط بندی کنیم سر بازدهی ها...زیر۱۵ ماه نه...
مرسی خیلی حرفه ای داری سر ملتو شیره میمالی شک ندارم خودت تو اون ۳گروه لیدر بازار فول سهمی بعد وقت فروش شد با ایدی دیگه میای تبلیغ میکنی که بفروشی به ملت ساده....ما اومدیم بورس تو کوتاه ترین زمان بیشترین سود رو ببریم.دولت فعلا دست گذاسته رو این ۳گروه داستان نکید لطفا ...باید با روند همراه شد...هرجا پول هست باید همونجا بود ...فعلا کسی که از عید تا حالا با این ۳گروه بود ۵۰۰درصد گین گرفته ...شما چی؟مردم سود میخوان نه داستان
مرسی خیلی حرفه ای داری سر ملتو شیره میمالی شک ندارم خودت تو اون ۳گروه لیدر بازار فول سهمی بعد وقت فروش شد با ایدی دیگه میای تبلیغ میکنی که بفروشی به ملت ساده....ما اومدیم بورس تو کوتاه ترین زمان بیشترین سود رو ببریم.دولت فعلا دست گذاسته رو این ۳گروه داستان نکید لطفا ...باید با روند همراه شد...هرجا پول هست باید همونجا بود ...فعلا کسی که از عید تا حالا با این ۳گروه بود ۵۰۰درصد گین گرفته ...شما چی؟مردم سود میخوان نه داستان
سبدتو بزار ببینم از عید.تا الان ۵۰۰ درصد گرفتی
اگه از عید تا الان ۵۰۰ درصد گرفته باشی...
من با ناظر سایت هماهنگ میکنم...
کلا تاپیک منو ببنده
از صفحه ۱ تا ۶۶۸...کلا همه چیو حذف کنه(-؛
صورت داراییتو از اول ۹۹ تا الان بزار..ببینم ۵۰۰ درصد گرفتی
شپنا امروز ۳۳۰۰ بود شبندر ۴۹۰۰
خودرو ۵۳۰
صادرات ۳۹۰
تجارت ۳۳۰
چندماه بعد همشون اگه از همینجا حداقل ۵۰۰درصد رو شاخشونه یادگاری باشه تا چندماه بعد متوجه میشید کی شیاد هست...۹۹/۴/۲۱
مافیا چه صیغه ایه !!! یعنی چون داره میگه این سهم را بخر اسمش مافیاست . جل الخالق !!!!! /:.ohno-smiley.://:.wacsmiley.://:.negaran.://.:blinksmiley.://:.yead.:/
واقعا یکی که داره زحمت میکشه و وقت میزاره حتی اگر به فرض اشتباه هم می کنه حقش این نیست که یک چیز بهش ببندیم !!!
چقدر قشنگ ملتو گل میزنن ما حاظریم ال کنیم بل کنیم لیدرهای بازار دارن روزی ۵درصد میرن بالا ...اما دارو و سیمان فقط درجا و منفی...اما زبونشونم درازه....من دیگه حرفی ندارم و بیکارم نیستم با مافیای مخوف بحث کنم زمان همچیز را مشخص میکنه زت زیادتا چندماه بعد
امروز دو تا اردر خرید گذاشتم یکی برای اتکام دیگری فولاد....فولاد تا بخواد ثبت بشه کشید بالا.....اتکام کلید تایید را که زدم زیر یک هزارم ثانیه خرید شد.....
برخی از سهام صندوق خریدار های منفی اش افراد خاص هستند و خریدار مثبت امثال من...........
تعداد خریدار به فروشنده در این نمادها 1به4 یا 1 به 5 هستند...........
چهار شنبه هم وساپا تا منفی 4 هم اردر گذاشتم برایم خرید نشد.......کلا سهام نورچشمی ها منفی 5 اش برای ما عوام خرید نمی شود.....چرا؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
امروز دو تا اردر خرید گذاشتم یکی برای اتکام دیگری فولاد....فولاد تا بخواد ثبت بشه کشید بالا.....اتکام کلید تایید را که زدم زیر یک هزارم ثانیه خرید شد.....
برخی از سهام صندوق خریدار های منفی اش افراد خاص هستند و خریدار مثبت امثال من...........
تعداد خریدار به فروشنده در این نمادها 1به4 یا 1 به 5 هستند...........
چهار شنبه هم وساپا تا منفی 4 هم اردر گذاشتم برایم خرید نشد.......کلا سهام نورچشمی ها منفی 5 اش برای ما عوام خرید نمی شود.....چرا؟
بازار بورس و فرابورس مشکل داشتن...بعضیا سریع خرید.میشد..بعضی طول میکشید...
بورس کند بود امروز...فرابورس سریع(-:
نظر