پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
دبالک هر روز که سمت فروشده بالای 1300 تا کد معامله کرد بدونید....معاملات ساختگیه..
ما کنار اون دو شخص حقیقی..دوست داریم اتیش بزنیم به مالمون...سهم تا 100 تومن هم بریزه یک دونه نمیفروشیم:D
کسی اگه طلاقت نداره یه سهمیو یک سال دو سال نگه داره...الان تو منفی کامل بفروشه:D
مثل ما هر روز پولش دود نشه:D
سود الکی نمیدن تو بورس به کسی...
اونایی هم الکی سود کنن ....و بخوان چند سال دیگه بورس بازی کنن..از حلقومشون میکشونن بیرون ....بازیگرا:D
==
یارو دیوانه 60 میلیارد تومن دبالک خریده ..خخخ
هنوز هیچیم سود نکرده:D بعضیا واقعا بلدن نیستن با پولشون کار کنن:D
با 60 میلیارد میشد ساروم رو تکون داد...
دبالک فسقلیو نمیتونن تکون بدن؟:D
خودمم جو گیر شدم..الان بازم اضافه کردم:D بعضی وقتا باید فکر کنیم...طرف چرا 60 میلیارد دبالک خریده:D
بانک سالی چند درصد میده:D نمیتونست طرف پولشو بزاره بانک:D
یا بلد نبوده با پولش کار کنه..اورده تو دبالک:)
#دبالک 100 تومن هم بشه نمیفروشم.........2 سال میخوام کنار اشخاص حقیقیش بمونم..ببینیم با پولدارا گشتن اخر عاقبتش چی میشه:D
دبالک هر روز که سمت فروشده بالای 1300 تا کد معامله کرد بدونید....معاملات ساختگیه..
ما کنار اون دو شخص حقیقی..دوست داریم اتیش بزنیم به مالمون...سهم تا 100 تومن هم بریزه یک دونه نمیفروشیم:D
کسی اگه طلاقت نداره یه سهمیو یک سال دو سال نگه داره...الان تو منفی کامل بفروشه:D
مثل ما هر روز پولش دود نشه:D
سود الکی نمیدن تو بورس به کسی...
اونایی هم الکی سود کنن ....و بخوان چند سال دیگه بورس بازی کنن..از حلقومشون میکشونن بیرون ....بازیگرا:D
==
یارو دیوانه 60 میلیارد تومن دبالک خریده ..خخخ
هنوز هیچیم سود نکرده:D بعضیا واقعا بلدن نیستن با پولشون کار کنن:D
با 60 میلیارد میشد ساروم رو تکون داد...
دبالک فسقلیو نمیتونن تکون بدن؟:D
خودمم جو گیر شدم..الان بازم اضافه کردم:D بعضی وقتا باید فکر کنیم...طرف چرا 60 میلیارد دبالک خریده:D
بانک سالی چند درصد میده:D نمیتونست طرف پولشو بزاره بانک:D
یا بلد نبوده با پولش کار کنه..اورده تو دبالک:)
#دبالک 100 تومن هم بشه نمیفروشم.........2 سال میخوام کنار اشخاص حقیقیش بمونم..ببینیم با پولدارا گشتن اخر عاقبتش چی میشه:D
نظر