حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

خداييش بدترين سهامدارا رو داره اين سهم .يني سهامدار نداره اصلا . فكر كنم اصلا نميدونن اين سهمو برا چي ميخرن . حالا اينقد ميثم زوم كرده روش :D برا همين امروز صف فروش نشد . من انتظار صف فروش هم داشتم /:.yead.:/

من راضيم سايپا زيانده بخرم . ولي همچين سهم سود دهي نخرم . :D

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      خداييش بدترين سهامدارا رو داره اين سهم .يني سهامدار نداره اصلا . فكر كنم اصلا نميدونن اين سهمو برا چي ميخرن . حالا اينقد ميثم زوم كرده روش :D برا همين امروز صف فروش نشد . من انتظار صف فروش هم داشتم /:.yead.:/

من راضيم سايپا زيانده بخرم . ولي همچين سهم سود دهي نخرم . :D

همین که امروز صفو دادن یعنی یه عده جا مونده بودن دنبال فرصت هستن که از دست ملت در بیارن .........سهم خوب راه خودشو میره ......تازه مجمع سهم هم نزدیکه ....
      ابسال اگه بخواد بترکونه حتی میتونه سود 200 تومنی اعلام کنه .......حتما من یه چیزی در این سهم دیدم ......وگرنه من طرف این جور سهم ها نمیرم
      ///

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        در عجبم ار سهامدارای ابسال..........روز هایی که باید حجم بدن نمیدن !!!

امروز ترسیده بودن لابد!!

ابسال : سود 92+93 + انباشته = حداقل 300 + حداقل 100 تومن هم موجودی انبار

=======
        یه روز هایی سهم در گیر حجم مبناست یه روزی هم 3.5 میل عرضه میشه (-:

ما که امروز اضافه کردیم ...درس عبرت نمیگیرن (-: در 357 یادمه که صف فروش بود ......ولی امروز کجاست .....و سهم خوب راه خودشو میره با بازار هم کاری نداره .اتفاقا در این بازار میتونه خوش بدرخشه (-: و نظر بازار رو جلب کنه

=========

شپاس حقوقی هر روز در حال خریده ......و در این بازار منفی دیگه روش نشد منفی بشه

=========

اصلا کی گفته که خودرو لیدر بازاره .........اگه خودرو لیدر بازاره پس بازار باید بریزه (-: من خودرو رو 200 هم نمیخرم (-: حالا بعضی ها بگن 1000 تومن خودرو (-: یه ز مانی هم میگفتن 600 تومن سایپا البته اگه یادتون باشه از قدیما .......
        میثم جان لابسا امروز واقعا" خرید خوبی بود

این سهم خیلی خیلی کم ریسکه

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          میثم جان لابسا امروز واقعا" خرید خوبی بود

این سهم خیلی خیلی کم ریسکه
          من خیلی ریلکس خریدم .. ب...در پادگان تو اتاق بودم که sms h اومد که صف لابسالو دادن ....... منم سریع زدم یه سهمو ترکوندم فداش کردم ......بعد جند دقیقه خرید .....اونی که برام خرید گفت اومد پایین (-: بهش گفتم لابسا مشکلی نداره ......(-: و بعدش دوبازه صف شد....

25 هزار دستگاه لباس شویی فروش نرفته بستمونه (-: پتانسیل ترکوندن داره این سهم ......حتی میشه به 1000 تومنش فکر کرد ........فک میکنم بلند مدت بهتر جواب بده .....باید بهش فرصت بدیم .....

خودشون رو کشتن یه عالمه سود پنهان شده داره این سهم .......فقط به اولین پیش بینی نگاه کنید و ستون تولید سال 92 که آپدیت شده ....من امروز خیلی ریلکس خریدم ......
          65 درصد سبدم لابسا هست و بقیش هم شپاس .....گازلوله رو هم نخواستیم
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/12, 23:47.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

اوه عجب بازاری بوده امروز ...........در این بازاری که همه گریخیدن اعلام میکنم این هفته فرصت طلایی و ناب برای خرید و سرمایه گذاری ایجاد شده ......

پی بر ای سهام خوب زیر 6 اومده ..و قیمت ها جذاب شده ......

ارزش معاملات هم بالاست .......

امیدوارم بازی نخورید .........بورس هیچ مرگیش نیست و فقط پول های جدید و بز خر ها در حال خریدن ........

310 میلیارد تومن ارزش معاملات بوده که به نظرم خیل خوب بوده ......

=========

امروز شپاسم که مثل پول نقد بود فروختم ......این قدر سهام توپ ریخته که نمیدونم کدوم رو بخرم .....فردا یا نهایت پس فردا یک سهم رو به مفت ترین قیمت میخرم .....

البته برخی سهام اصلا ارزش خرید ندارن ..اگر چه لیدر بازار باشن ........لیدر چه کوفتیه دیگه ...یک سهم رو به خاطر سودش بخرید نه لیدریش....و اکثرا هم میشناسن ......>>بازار در حال پیدا کردن راهشه......

310 میلیارد تومن ارزش بازار امروز یادتون باشه + 88 میلیارد هم فرابورس
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/13, 14:13.
            ///

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

میثم جان غچین رو نگاه بنداز ببین میشه چین چین رو چید. میخام وارد بشم دلم میلرزه
              تیپیکو هم تنها سهم سبدم بود که امروز صف فروش نبود. هیشکی نمیگه چرا!

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 958

اوه عجب بازاری بوده امروز ...........در این بازاری که همه گریخیدن اعلام میکنم این هفته فرصت طلایی و ناب برای خرید و سرمایه گذاری ایجاد شده ......

پی بر ای سهام خوب زیر 6 اومده ..و قیمت ها جذاب شده ......

ارزش معاملات هم بالاست .......

امیدوارم بازی نخورید .........بورس هیچ مرگیش نیست و فقط پول های جدید و بز خر ها در حال خریدن ........

310 میلیارد تومن ارزش معاملات بوده که به نظرم خیل خوب بوده ......

=========

امروز شپاسم که مثل پول نقد بود فروختم ......این قدر سهام توپ ریخته که نمیدونم کدوم رو بخرم .....فردا یا نهایت پس فردا یک سهم رو به مفت ترین قیمت میخرم .....

البته برخی سهام اصلا ارزش خرید ندارن ..اگر چه لیدر بازار باشن ........لیدر چه کوفتیه دیگه ...یک سهم رو به خاطر سودش بخرید نه لیدریش....و اکثرا هم میشناسن ......>>بازار در حال پیدا کردن راهشه......

310 میلیارد تومن ارزش بازار امروز یادتون باشه + 88 میلیارد هم فرابورس
                فدایی داریی داداش
                از 400 میلیارد ارزش معاملات بورس و فرابورس نردیک 150 میلیارد تومن بلوکی فولاد بود
                البته 250 میلیارد برای شروع عالیه تا برسیم به 500 میلیارد بدون بلوکی

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                  کوتاه مدت غچین به درد ما نمیخوره ....سهامی مثل ثشرق - سمایه - شرانل رو این هفته برای نوسان پیشنهاد میدم......که در روزی که بازار قراره برگرده بخرید و موقع برگشت بازار یه چیزی گیرتون بیاد .....

بلند مدتش رو نمیدونم .......فعلا ما دو روز دیگه رو پیش بینی کنیم از سرمون هم زیاده (-: (شوخی)

=======

کنور لعنتی چه حمایتی میشه .....چه پول مفتی ریختن برای حمایتش .....پایین تر میشه خرید ولی نمیزارن.....پس نمیخریم(0-:

======

شرانل - سمایه - منفی فردا

ثشرق بعد از اصلاح

همین سه سهم به ما نوسان لازم رو میده و همین 3 سهمو زیر نظر میگیریم ....

همراه اول هم 6200 خوبه....

سهم خوب زیاده ....
                  ///

نظر

• sadeghmousavi
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 484

کوتاه مدت غچین به درد ما نمیخوره ....سهامی مثل ثشرق - سمایه - شرانل رو این هفته برای نوسان پیشنهاد میدم......که در روزی که بازار قراره برگرده بخرید و موقع برگشت بازار یه چیزی گیرتون بیاد .....

بلند مدتش رو نمیدونم .......فعلا ما دو روز دیگه رو پیش بینی کنیم از سرمون هم زیاده (-: (شوخی)

=======

کنور لعنتی چه حمایتی میشه .....چه پول مفتی ریختن برای حمایتش .....پایین تر میشه خرید ولی نمیزارن.....پس نمیخریم(0-:

======

شرانل - سمایه - منفی فردا

ثشرق بعد از اصلاح

همین سه سهم به ما نوسان لازم رو میده و همین 3 سهمو زیر نظر میگیریم ....

همراه اول هم 6200 خوبه....

سهم خوب زیاده ....
                    اگه بازار فردا منفی تپل بخوره احتمال برگشت پس فردا هست. وگرنه فکر کنم باید تا چهارشنبه صبر کنیم. راستی امروز چندشنبه است؟
                    راستی تیپیکو رو نگفتی...
                    پ.ن:کلا فرابورسی حال میکنیا

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

اگه بازار فردا منفی تپل بخوره احتمال برگشت پس فردا هست. وگرنه فکر کنم باید تا چهارشنبه صبر کنیم. راستی امروز چندشنبه است؟
                      راستی تیپیکو رو نگفتی...
                      پ.ن:کلا فرابورسی حال میکنیا
                      تیپیکو بازی زیاد نداره نه پایین زیادی داره نه بالای زیادی .باید سهامداری کرد باهاش رفت مجمع .......
                      =======

یک ایرادی هم به دولت تدبیر و امید بگیریم .....

احمدی نزاژد هر چی بود هوای بورس و شاخص رو داشت ......این اقا که اصلا ... نیست....
                      موقع رای جمع کردن خوب شعار میدن .....الان یارانه ملت رو هم قطع میکنن.....و فیلم بازی میکنن .....

تنها جایی که به مردمش فکر نمیکنن زور میگن همین ایرانه .......هر موقع کارشون گیره ناز ملتو میکشن و میکشوننشون بیرون .....

=====
                      روزی 2 میل بشکه نفت بفروشن در امد 182 هزار میلیاردی کجا میره ....نه استخدامی هست نه کارخونه ای میسازن نه جاده ای نه سدی ...نه تو دانشگاه ها چیزی یاد میدن........پتروشیمی ها رو هم که با این قیمت خوراک از توسعه میوفتن ....

جمع کنید بابا دولت تدبیر و امید رو ........دولتی که گدایی یارانه میکنه از مردمش که پس بدن

تدبیر و امیدی که در بورس ندیدم...انشالله که جاهای دیگه ببینیم!!!!(که بعیده)
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/13, 22:31.
                      ///

نظر

• 313
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 196

تیپیکو بازی زیاد نداره نه پایین زیادی داره نه بالای زیادی .باید سهامداری کرد باهاش رفت مجمع .......
                        =======

یک ایرادی هم به دولت تدبیر و امید بگیریم .....

احمدی نزاژد هر چی بود هوای بورس و شاخص رو داشت ......این اقا که اصلا ... نیست....
                        موقع رای جمع کردن خوب شعار میدن .....الان یارانه ملت رو هم قطع میکنن.....و فیلم بازی میکنن .....

تنها جایی که به مردمش فکر نمیکنن زور میگن همین ایرانه .......هر موقع کارشون گیره ناز ملتو میکشن و میکشوننشون بیرون .....

=====
                        روزی 2 میل بشکه نفت بفروشن در امد 182 هزار میلیاردی کجا میره ....نه استخدامی هست نه کارخونه ای میسازن نه جاده ای نه سدی ...نه تو دانشگاه ها چیزی یاد میدن........پتروشیمی ها رو هم که با این قیمت خوراک از توسعه میوفتن ....

جمع کنید بابا دولت تدبیر و امید رو ........دولتی که گدایی یارانه میکنه از مردمش که پس بدن

تدبیر و امیدی که در بورس ندیدم...انشالله که جاهای دیگه ببینیم!!!!(که بعیده)
                        تو مسائل سیاسی و اقتصادی که تدبیری ندیدیم امیدمون به خداست .
                        هزینه ها رو میخوان جمع کن برای اینکه روحانی پیامک روز زن و روز مرد برامون بفرسته .اونم دوبار دوبار

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

شپاس حقوقی آی امروز جمع میکرد ....عجب کفی داره سهم .....

فک میکنم این سهمو رو از چنگم در اوردن امروز ......شانس بیارم بتونم در این قیمت ها دوباره بزارمش سر جاش...در هر حال پول نقد تا 10 روز اینده برام ارزنده تر بود

======

شراز هم که هامون سپاهان و بر بچ پارسان روش فعال شدن گویا با خرید امروز !!!

متونینیم کف سهم 1500 بزاریم .البته تحلیل پالایشگاه ها ی کمی پیچیدست .....البته خودشون هم نمیتونن صورت مالی دقیقی بدن....ما که جای خود داریم
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/13, 23:39.
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

آبسال روزی رو میبینم که سهم 600 تومن رو رد کرده .....سهمی که 250 تومن ناخالص به راحتی میتونه بسازه ارزشش این نباید باشه (-:

بگذاریم بازی گرای جا مونده سوار بشن..

من فردا اضافه نمیکنم ولی پس فردا اگه صف فروشی باشه تک سهمش میشم اگه فردا بتونم نقد بمونم
                            ///

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

فوق تخصص چین چین منم :D

میثم راست میگه رو کوتاه مدتش هیچ حساب و کتابی نمیشه باز کرد،اما امــــــــان از بلند مدتش،آی امــــــــــــــــــــان :))
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

از وقتي ميثم اين شير رو ولش كرد ديگه همه چيو ريخته بهم . خواهش ميكنيم اين شير رو دوباره ببره زير همون درختي كه بود . به خاك و خون كشيد همرو /:.tonguesmiley:./

نظر

در حال کار...
                                X