کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کار خیلی سخت شده دوباره...مخصوصا در کوتاه مدت یکی دو ماهه..
بایدبیشتر مراقب بود...
من خودم باورم نمیشه سود های دیروزم امروز اب شده(-: فک میکردم امروز بالاتر از دیروزم...
---
احتمالا فردا وروزهای اینده بخشی از پولمو خارج کنم.....یا یک گارد دفاعی سختی بگیرم (-:
به نظر در بعضی سهم های کوچک....رد کردن سقف های قبلی دو سه ماه زمان ببره...:( لذا کار سخت شده..
----
گور پدر دولت ...گند زد ب بازار بورس...
غیر از سهام صندوق داراها.....اکثر سهام بازار بالای 30 درصد ریزش داشته اند...
سهام غیر صندوق یکی یکی حمایت معتبر خود را از دست میدهند....بازار ریسکش بالاست.....سهام صندوق هم آنقدر نسبتهای خرید و فروشش بد هست که آدم خوف میکنه
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
هم اکنون نرخ خرید دلار آمریکا در این سامانه ۱۹۶۰۰ تومان و نرخ فروش به مردم ۲۰۳۰۰ تومان مشخص شده است. اما این ارقام تنها برای خرید از مردم اجرا میشود و خبری از فروش دلار به نرخ ۲۰۳۰۰ تومان در صرافیهای بانکی نیست.
عجب کنترل قیمتی/:.wubsmiley.:/
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
هم اکنون نرخ خرید دلار آمریکا در این سامانه ۱۹۶۰۰ تومان و نرخ فروش به مردم ۲۰۳۰۰ تومان مشخص شده است. اما این ارقام تنها برای خرید از مردم اجرا میشود و خبری از فروش دلار به نرخ ۲۰۳۰۰ تومان در صرافیهای بانکی نیست.
عجب کنترل قیمتی/:.wubsmiley.:/
برن گمشن...
--
من دیروز در دو پله ابشده فروختم...
الان یک پلشو گذاشتم سر جاش...
اون بازارم بسیار جذاب شده ..نوساناتش..
حد وسط نداره...
یا ۵-۱۰ درصد پایینه....
یا ۵-۱۰ درصد بالا...(-:
----
دلار یک بار دیگه بیاد زیر ۲۲۰۰۰ ...
اضافه میکنم...شده از بورس بکشم اونور...:D
بورس فعلا خبری نیست...:D
بریم اونور بلکه دلار کشید بالا سهام خوب شد...خخخ
من سهام اشغال دولت بخر هم نیستم....
خودشون رو پاره کنن....کل بازار رو خراب کنن..
که ما بریم سهام اونا رو بخریم...عمرا من نمیخرم...خخخ
کسی اگه سهام دولت رونخره....بازار خوب میشه..
ملت سهام خودشون رو میفروشن..میرن اونا رو میخرن..
--
تا وقتی این بازی کثیف ادامه داره. ما با نصف پولمون هم کار نمیکنیم...
نظر