حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
Collapse
X
-
-
پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020
کاوه هم خریداشون تکمیل شد....
دیگه خبری از عرضه سنگین نیست///
نظر
-
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Postمیثم خان مگه نباید پول چاپ شده توسط بانک مرکزی و دلاری که وارد بازار میشه یک نسبتی داشته باشه؟
الان که نفت یفروخته نمیشه
پس این نقدینگی ایجاد شده با کدوم پشوانه ارزی وارد بازار میشه؟؟
هیچ پشتوانه ای نداره...///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبازاربورس دیگه جای امنی نیست...
پول ها راهی سایر بازار ها میتونه بشه...
---
من الان خودم تصمیم قطعی گرفتم...۴۰-۵۰ درصد پولمو بکشم بیرون
این بازار دیگه بازار بشو نیست...
---
اتفاقا برای تحلیلگر ها فضا مناسبتر میشه تا از جو موجود برای سهام خوب استفاده کنند..
خودت رو سهمای خوبی فعالی.. یکیش دارو ;) ..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postتو کلیت بازار و همه سهم ها نگرانی نیست ..
اتفاقا برای تحلیلگر ها فضا مناسبتر میشه تا از جو موجود برای سهام خوب استفاده کنند..
خودت رو سهمای خوبی فعالی.. یکیش دارو ;) ..
و بیخودی اصلاح بخوره...
سبد شلوغ هم دیگه جواب نمیده در این بازار..
باید سبدو کوچکتر کرد...نهایتا ۵ -۶ سهم...
تو این بازار....اشتباهات خیلی بالا میره....و جبران ضرر هم سخت میشه کم کم...///
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postتو کلیت بازار و همه سهم ها نگرانی نیست ..
خودت رو سهمای خوبی فعالی.. یکیش دارو ;) ..
جناب میثم گفته بودند به 6 هزار برسه ماشینم رو میفروشم و دارو میخرم/.:biggrinsmiley.:/
جناب میثم خرید دارو در این قیمت خوبه؟از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postاین هم از اتفاقات عجیب هست....دارو 6 هزار/:.ph34r-smiley.:/
جناب میثم گفته بودند به 6 هزار برسه ماشینم رو میفروشم و دارو میخرم/.:biggrinsmiley.:/
جناب میثم خرید دارو در این قیمت خوبه؟
ادمی زاد طمع کاره...۵۵۰۰ -۵۰۰۰خوبه(-::D
البته بعد دارو ما دابور...دتماد دشیمی رو گفتیم عالین..
ب این نتیجه رسیدیم...اول مواد اولیه تولید دارو بالا میره...
بعد خود دارویی ها!
گزارش ماهانه دارو هم هنوز من ندیدم روی کدال...
د وستان من مقصر نیستم..
من گفتم دارو۶۰۰۰ کفه..
ولی بانک مرکزی سود رو از ۱۵ درصد میاره ۱۸-۱۹ درصد..
ما هم شل میشیم...
از نظر ما بازار باید peکم کنه...
چرا که رقیب ما سود بانکیهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/07/28, 21:20.///
نظر
-
نتیجه حراج اوراق بدهی
دولتی بانک مرکزی اعلام کرد:
?طی برگزاری نهمین مرحله از این حراج، تعداد ۱۰ بانک و صندوق سرمایهگذاری سفارشهای خود را در مجموع به ارزش ۷۳.۷ هزار میلیارد ریال در سامانههای بازار بينبانکي و مظنهيابي شرکت مديريت فناوري بورس تهران ثبت کردند.
?وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با فروش ۱۱.۸ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۱» با نرخ بازده تا سررسید ۱۸.۹ درصد، ۲۸۵ میلیارد ریال اوراق «اراد۴۲» با نرخ بازده تا سررسید ۱۹.۹ درصد و ۴۷۰ میلیارد ریال اوراق «اراد۴۳» با نرخ بازده تا سررسید ۲۰.۷ درصد (در مجموع ۱۲.۶ هزار میلیارد ریال) موافقت کرد. معاملات مربوط به فروش این اوراق به نهادهای مالی برنده در روز سهشنبه ۷ مردادماه ۱۳۹۹ توسط کارگزاری بانک مرکزی در سامانه معاملاتي بورس ثبت شد.
?به علاوه، سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی در فرآیند خارج از حراج و از طریق بورس در حدود ۴.۴ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۰» را با نرخ بازده تا سررسید ۲۰.۹ درصد و همچنین ۱۷.۳ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۱»، ۶ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۲» و ۳.۸ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۳» را در نرخهای کشف شده در حراج خریداری کردند. در مجموع، ۴۴ هزار میلیارد ریال اوراق بدهی دولت در روز سهشنبه ۷ مردادماه توسط بانکها، نهادهای مالی و سایر سرمایهگذاران خریداری شد
@BourseNews
---
سود اخزا ها به ۱۳-۱۴ درصد رسیده بود تا ۲-۳ هفته پیش..
ولی دوباره اخزا ها داره میره بالای۱۸..البته خبر فوق در مورد اوراق دیگریست...
و قرار بود هیچکس سودو بالا نبره..
ولی به یکباره میان از این کارا میکنن..تحلیل های ما هم روی pe و epsهست///
نظر
-
درهاور رو ۶۰۰۰ وارد شدم بنظرتون میانگین کم کنم ؟ بنظرتون چه سودی امسال میسازه با دلار ازاد ؟ و چه بازه ای شروع میشه رشدش؟ نظرتون درباره بهپاک عوض نشده؟
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنتیجه حراج اوراق بدهی
دولتی بانک مرکزی اعلام کرد:
������طی برگزاری نهمین مرحله از این حراج، تعداد ۱۰ بانک و صندوق سرمایهگذاری سفارشهای خود را در مجموع به ارزش ۷۳.۷ هزار میلیارد ریال در سامانههای بازار بينبانکي و مظنهيابي شرکت مديريت فناوري بورس تهران ثبت کردند.
������وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با فروش ۱۱.۸ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۱» با نرخ بازده تا سررسید ۱۸.۹ درصد، ۲۸۵ میلیارد ریال اوراق «اراد۴۲» با نرخ بازده تا سررسید ۱۹.۹ درصد و ۴۷۰ میلیارد ریال اوراق «اراد۴۳» با نرخ بازده تا سررسید ۲۰.۷ درصد (در مجموع ۱۲.۶ هزار میلیارد ریال) موافقت کرد. معاملات مربوط به فروش این اوراق به نهادهای مالی برنده در روز سهشنبه ۷ مردادماه ۱۳۹۹ توسط کارگزاری بانک مرکزی در سامانه معاملاتي بورس ثبت شد.
������به علاوه، سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی در فرآیند خارج از حراج و از طریق بورس در حدود ۴.۴ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۰» را با نرخ بازده تا سررسید ۲۰.۹ درصد و همچنین ۱۷.۳ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۱»، ۶ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۲» و ۳.۸ هزار میلیارد ریال اوراق «اراد۴۳» را در نرخهای کشف شده در حراج خریداری کردند. در مجموع، ۴۴ هزار میلیارد ریال اوراق بدهی دولت در روز سهشنبه ۷ مردادماه توسط بانکها، نهادهای مالی و سایر سرمایهگذاران خریداری شد
@BourseNews
---
سود اخزا ها به ۱۳-۱۴ درصد رسیده بود تا ۲-۳ هفته پیش..
ولی دوباره اخزا ها داره میره بالای۱۸..البته خبر فوق در مورد اوراق دیگریست...
و قرار بود هیچکس سودو بالا نبره..
ولی به یکباره میان از این کارا میکنن..تحلیل های ما هم روی pe و epsهست
نظر
-
در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Postدرهاور رو ۶۰۰۰ وارد شدم بنظرتون میانگین کم کنم ؟ بنظرتون چه سودی امسال میسازه با دلار ازاد ؟ و چه بازه ای شروع میشه رشدش؟ نظرتون درباره بهپاک عوض نشده؟
تازه اول مرداد نرخ های جدید رو قرار بوده اعمال کنه....سهم زیر۵۰۰۰ سخته بیاد///
نظر
-
با افزایش مجدد قیمت تایر موافقت شد
سخنگوی انجمن تولیدکنندگان تایر با اشاره به هزینهها و درخواست تولیدکنندگان تایر مبنی بر افزایش بیشتر قیمت تایرهای داخلی که در اوایل تیرماه سال جاری به صورت علیالحساب مشمول ۳۰ درصد افزایش قیمت شده بودند، از موافقت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با افزایش ۲۵ درصد دیگر خبر داد.
البته لازم به ذکر است که به گفته این مقام صنفی به دلیل اختلاف نظری که در نحوه محاسبه و اعمال این افزایش قیمت میان شرکتهای تولیدکننده هست، هنوز این ۲۵ درصد ابلاغ و اعمال نشده است.
نظر
-
احتمالا همین امروز بالای 50 درصد سبدم رو دتماد کنم.....
بعد دیگه تا چند سالی پشت سیستم نشینم:D
فروش دبالک!
خرید دتماد...
امروز بهترین روزه برای عوض کردن ترکیب:D
میرویم به سمت تک سهمی دتماد..........
قیمت امروز 7300
8 مرداد 99آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/07/29, 08:27.///
نظر
-
اون طرف دشیمی مثبت 4-5 رو هم کمی خریدن
==
تو عمرم تو یه روز اینجوری چشمامو نبسته بودم..سهم بخرم:D
امروز چشم بسته دارم دتماد میخرم..
بخرم هم رفتم دیگه:Dپشت سرمم نگاه نمیکنم
===
لش فملی و فولاد هم نهایتا شنبه جمع میشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2020/07/29, 08:34.///
نظر
نظر