حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan13581980
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 98

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

با سلام و تشكر از آقا ميثم
    اين اولين پست من در اين تاپيك هست.با توجه به اينكه در مورد آبسال در اين جا زياد صحبت مي شود و بنده نيز مقداري لابسا دارم كه البته قصد اضافه كردن در طي يكي دو روز گذشته داشتم كه ميسر نشد چند سوال از شما در مورد لابسا دارم.
    اولا اينكه آيا به نظر شما لابسا مقاومت پيش رو (فكر مي كنم ٤٩٠ تومان-اگر اشتباه مي كنم اصلاح بفرماييد) را به راحتي مي تواند پشت سر بگذارد؟ثانيا آينده و تارگت سهم را با ديد سهامداري ٣ماهه -شش ماهه و بيش از يكسال را بفرماييد.
    پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم
    [B][COLOR=#b22222]! No Pain,No Gain[/COLOR][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط Ehsan13581980 پست شده است View Post
      با سلام و تشكر از آقا ميثم
      اين اولين پست من در اين تاپيك هست.با توجه به اينكه در مورد آبسال در اين جا زياد صحبت مي شود و بنده نيز مقداري لابسا دارم كه البته قصد اضافه كردن در طي يكي دو روز گذشته داشتم كه ميسر نشد چند سوال از شما در مورد لابسا دارم.
      اولا اينكه آيا به نظر شما لابسا مقاومت پيش رو (فكر مي كنم ٤٩٠ تومان-اگر اشتباه مي كنم اصلاح بفرماييد) را به راحتي مي تواند پشت سر بگذارد؟ثانيا آينده و تارگت سهم را با ديد سهامداري ٣ماهه -شش ماهه و بيش از يكسال را بفرماييد.
      پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم
      من هدف سهمو دادم قبلا 600 ...هدف من بدون حمایت بازار بوده ......حالا اگه بازار بیاد پشتش راحت 700 رو هم میبینه ...و پتانسیل 1000 تومن شدن رو هم گفتم که میتونه داشته باشه....که زمان بیشتری میطلبه و سهم باید خودشو نشون بده و فرصت بیشتری میخواد ........(مثلا با دیدن گزارش 3 ماهه یا نهایت 6 ماهه و عملکرد بهتر سهم ....که قبل این گزارشات بعیده به این هدف برسه و اهداف بالای 700 بعد گزارشات هست به نظرم اون هم گزارش خوب باشه )

اما افراد با نفوذ و در بورس هستن مثل اقای گل اقا که از رانت هم برخوردار هستن (-: و این نظر دیشب ایشونه:

در اصل توسط گل آقا پست شده است
      احتمالا حوالی 480-520 فرصت ورود دهد .
      سهم یک تعدیل از 92 به بازار بدهکار است که حدود 30 درصد است
      ورود به مجمع حدود 640-720 و بعد از مجمع و گزارش سه ماهه و خبر افزایش سرمایه باید سهم به محدوده 1100 سوق دهد .

.ما هیچ کدوم نمیدونستیم که سهم افزایش سرمایه داره ولی ایشون میگن افزایش سرمایه داره ....پس باید منتظر افزایش سرمایه هم باشیم
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/18, 12:14.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

عجب بازاری شده ...... لابسا بالاتر از هیمالیا !! 3شنبه -4 شنبه رو مرخصی گرفتم که نهایت تا شنبه یه سهم با بازدهی 100 درصد پیدا کنم ....این بازار خوراک بز خریه .... ثاخت 180 تومن با 50 تومن سود و اهداف بالا در بلند مدت .......(-: بورس 24 یه خبر زده که بانک ها 5000 میلیارد تومن به بورس میارن !! البته خبر ویژه هست ... معلومه که باید بیارن با این قیمت ها ..... قبلا در مورد لیدر های جدید گفتنی هامو گفته بودم..حتی حقوقی ها هم رفت تو پاچشون ......پارسال پی رال سال که میگفتم شبندر لیدره خیلی ها مخالفت میکردن ...........شبندر وقتی زیر 700 بود بیش از 13 ماه پیش گفتم که این سهم نمیتونه به راحتی 1500 تومن رو رد کنه ...البته که از از 120 ش به بالا میگفتم فقط شبندر بخرید......ولی هدف اخر رو 1500 داده بودم....... ........امسال و پارسال که میگفتم خودرو لیاقت لیدر بودن نداره .مپنا لیاقت لیدری نداره .....بازم خیلی ها مخالفت کردن...... ======= ب هر حال تا شنبه یک سهم خوب پیدا میکنم که بازدهی خوبی بده ..چون باید واقعا نشست و بررسی دقیق کرد ...... ======= بگذریم : عدم انصراف مردم از یارانه نشانه چیست ....... خیلی حال کردم وقتی دیدم 70 میل ثبت نام کردن .....
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/19, 17:53.
        ///

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          عجب بازاری شده ...... لابسا بالاتر از هیمالیا !! 3شنبه -4 شنبه رو مرخصی گرفتم که نهایت تا شنبه یه سهم با بازدهی 100 درصد پیدا کنم ....این بازار خوراک بز خریه .... ثاخت 180 تومن با 50 تومن سود و اهداف بالا در بلند مدت .......(-: بورس 24 یه خبر زده که بانک ها 5000 میلیارد تومن به بورس میارن !! البته خبر ویژه هست ... معلومه که باید بیارن با این قیمت ها ..... قبلا در مورد لیدر های جدید گفتنی هامو گفته بودم..حتی حقوقی ها هم رفت تو پاچشون ......پارسال پی رال سال که میگفتم شبندر لیدره خیلی ها مخالفت میکردن ...........شبندر وقتی زیر 700 بود بیش از 13 ماه پیش گفتم که این سهم نمیتونه به راحتی 1500 تومن رو رد کنه ...البته که از از 120 ش به بالا میگفتم فقط شبندر بخرید......ولی هدف اخر رو 1500 داده بودم....... ........امسال و پارسال که میگفتم خودرو لیاقت لیدر بودن نداره .مپنا لیاقت لیدری نداره .....بازم خیلی ها مخالفت کردن...... ======= ب هر حال تا شنبه یک سهم خوب پیدا میکنم که بازدهی خوبی بده ..چون باید واقعا نشست و بررسی دقیق کرد ...... ======= بگذریم : عدم انصراف مردم از یارانه نشانه چیست ....... خیلی حال کردم وقتی دیدم 70 میل ثبت نام کردن .....
          -----سلام اقا میثم میشه لیدرهایی که گفته بودید بگید من نتونستم اونها رو پیدا کنم تشکر

نظر

• abstract
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1506

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            ميثم جان خوبي ؟ ميخواي تارگت ليدرها رو برات بگم ؟ /.:biggrinsmiley.:/
            خودرو 110 - مپنا 320 - شبندر 600 - فارس 800
            عايا بازار با ديدن اين اعداد متعادل ميشه؟ :D
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            آقا كسي واكنش نشون نده . اين اعداد هيچ پايه و اساسي نداره و صرفا جهت شوكه كردن سهامدارا بود . >:)

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
              ميثم جان خوبي ؟ ميخواي تارگت ليدرها رو برات بگم ؟ /.:biggrinsmiley.:/ خودرو 110 - مپنا 320 - شبندر 600 - فارس 800 عايا بازار با ديدن اين اعداد متعادل ميشه؟ :D . . . . . . . . آقا كسي واكنش نشون نده . اين اعداد هيچ پايه و اساسي نداره و صرفا جهت شوكه كردن سهامدارا بود . >:)
              در مورد لیدر ها که دوستمون گفت : لیدر ها مپنا - خودرو بود ........شبندر چون به ما خیر رسونده بد نمیگیم ازش(-: شبندر میتونه لیدر جهت دهنده بمونه به شرطی امسال سودش رو پوشش بده ....و سه ماه متوسطی به بازار بده یعنی حداقل بیشتر از سه ماه پارسال پوشش بده و گرنه .... ===== این 5000 میلیارد پول بانک ها و تزریق اون به بورس خبر خوبیه ..بازار با 2500 میلیارد تومن هم به نظرم به روز های اوج خودش بر میگرده به نظرم ولی امیدوارم که از هفته بعد بازار خوب بشه که من هم خریدامو کامل کنم دیگه سه شنبه چهار شنبه >>اگه شانس منه که بازار مثبت میشه (-:
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

48 ساعته رنگ اینترنت و بازار رو ندیدم ......

همه بازار مثبت و ابسال منفی (-: خنده داره.....فردا ببینیم چه میکنه ....منفی خریدارم.....

=======

من واقعا متاسفم برا این بازار ...واقعا ......البته بازیگر سهم اشغال و با یه بالا پایین کردن کلی سهم جمع میکنه ......مسلما اونی که نشسته که بالای 450 جمع کنه به سود کم تر از 20 درصد راضی نیست .....تازه پی بر ای سهم شده 4.8 از چی میترسید!!

با این خبر تعرفه واردات لوازم خانگی که دو برابر شده چرا سهمو صف فروش کردن !!! 4 درصد ما رو عقب انداختن چوپان ها.....خوب این تعرفه که باعث میشه لوازم خانگی ساخت داخل به دلیل ارزون تر بودن راحت تر فروش بره

فردا میرم سود همراه اول میگیرم 4 منفی لابسا خریدارم ....

=======

خاک بر سر شپاس .....دو ماه رو این قیمت های زیر 2800 مونده ......همین دم مجمع که م

ا میخوایم بخریم شاخ شده واسه ما مثبت میخوره (-: شانس نداریم که :

=====
                همراه اول هنوز خودم ندیدم چقدر تقسیم کرده ....شنیدم 1085 تومن... خیلی خوب تقسیم کرد...همراه اولی که امسال با 97 درصد افزایش سرمایه سودش کمتر از 700 تومن نیست ببینیم چند باز میشه (-:

======
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/21, 21:13.
                ///

نظر

• Ehsan13581980
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 98

آقا ميثم پيش بينيتون چيه براي لابسا براي فردا؟
                  [B][COLOR=#b22222]! No Pain,No Gain[/COLOR][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط Ehsan13581980 پست شده است View Post
                    آقا ميثم پيش بينيتون چيه براي لابسا براي فردا؟
                    واقعا نمیدونم .....بازیگر سهم خیلی نمیتونه سهموپایین ببره .....فردا صف فروش باشه به نظرم جمع بشه ...من خودم به شخصه اضافه میکنم....سهم 50 تومن هم در مجمع تقسیم کنه >> یک فردا میتونه منفی بخوره ...پایین تر بیاد خریدار براش هست با توجه به معاملات

شاید هم فردا صف خرید بشه ..و امروز بازی ای بوده برای در اوردن سهم از دست ملت یا باتوجه به قدرت بازیگر یک نوسان گیری انجام داده!!ولی امروز وقتش نبود منفی کردنش باورم نمیشد!!

آبسال اگه سود مجمع رو کم کنیم ازش پی بر ای 4 هم نداره !!! من نمیدونم میفرشن تو منفی این سهمو که پایین تر بخرن یا برن سهم دیگری رو در مثبت و صف خرید بخرن !!

به نظر من وضعیت ابسال امسال خیلی بهتر از 92 میشه >> چون هم هزینه های حمل و نقل بالا میره هم تورم هم افزایش تعرفه واردات (دو برابر شده یعنی بین 35 تا 55 درصد بالا میره ) خوب در این صورت محصولات داخلی میتونن رقابت کنن ......مثلا ماشین لباس شویی های کره ای 3 میل بشه >> خوب ماشین لباس شویی 1 میلیون تومنی ابسال راحت تر و بیشتر فروش میره ...

========

زین پس پیشنهاد خریدی ندارم برا لابسا ......ما سهمو در 400 معرفی و هدف 600 دادیم ......20 الی 25 درصد در سودن هر کی با ما خرید ...
                    ولی خوب من با منفی که امروز خورد فروشنده نیستم در این قیمت ها

و سهمو نمیدم به 4 تا تازه به دوران رسیده که بازیشون گرفته .....وقتی بست رفت برای تعدیل اون موقع رنج منفی بزنن

ابسال با پی بر ای 6 >> 600 -650 تومن رو خواهد دید در صورتی که جو عمومی و کلی بازار خوب باشه برا چی 20 درصد پایین تر بفروشم!!

پرونده لابسا هم فعلا بسته خیلی گفتیم ازش ............خوب باید سهم جدیدی هم پیدا کنم

=====================

عسکر اولادی:

تورم 40 درصدی در راه است .......

دلار 3234 تومن !!

=====================

شاید روحانی هم برای اینکه بتونه یارانه ملت رو بده بدش نیاد دلار رشد کنه ........که به مرور زمان فک کنم مشاهده کنیم
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/21, 21:41.
                    ///

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

میثم جان آقا با پالایشی ها (بندر) حال نمی کنی؟/.:biggrinsmiley.:/
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                        میثم جان آقا با پالایشی ها (بندر) حال نمی کنی؟/.:biggrinsmiley.:/
                        بحث مالیات بر ارزش افزوده 8 درصدی شفاف نیست برام !! (پارسال 6 درصد و امسال 8 درصد) !! نمیدونم این 2درصد اضافه شده به سودشونه یا ضررشون ؟ و نحوه محاسبش دنبالش هم نبودم....
                        حاشیه سود پالایشگاه ها مشخص نیست!!

برای همین دنبال درد سر نمیگردم...شانسی هم دیگه سهم نمیخرم /.:biggrinsmiley.:/

پالایشگاه ها سود های پیش بینی شده ی 92 شون رو محقق کنن و برادریشون رو ثابت کنن ....تا شاید سال 93 به صورت های مالیشون نگاه کنم ...

ضمن اینکه بیشترشون بالای 500 درصد دادن در سال های قبل (-: به هر حال من تا 12 ماهشون رو نبینیم طرفشون نمیرم .....

در سبد خانواده هست شبندر (-: هر چی میگم بفروشید نمیفروشن ......خود دانند...البته اگه امسال در مجمع 100 به بالا تقسیم کنه تقریبا سهم براشون مجانی در اومده:D حالا بیاد پایین هم مهم نیست .....ولی خوب سهم بهتر هست اگه گوش بدن (-:

از پالایشگاهی ها فقط شپاس رو میپسندم .....بعدش شراز .....بعدش شپنا>> شپنا عجیب غریب شده حاشیه سودش....مثل بقیه بخواد بشه میترکونه

=====
                        ///

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

میثم جان یه سهم 20 ساله معرفی کن :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                            میثم جان یه سهم 20 ساله معرفی کن :D

Sent from my GT-N7100
                            ومعادن...بخر 20 سال دیگه بیا بیش از 20 برابرشو بگیر:D کلا اکثر سهم های دلاری با دید 20 سال خوبه ...تاپیکو هم عالیه با این دید ...تاپیکو بزرگ و بزرگتر میشه ......ولی خودرو ای ها 20 سال دیگه باید جمع کنن:D چون توان رقابت ندارن...

زمگسا هم به نظرم با دید 20 ساله خوب باشه ...شاید بخندید ولی شیر دو ساله 500 درصد رشد داشته..با این تورم این سهم هم خوبه:D

=======
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/21, 22:18.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

همراه اول : از 6 ماه دوم گویا اینرنت نسل سوم رو در اختبار مشترکان بزاره..3G...یعنی میشه مثل رایتل !! حالا این همه مشترک بخوان اینترنتشون رو هم فعال کنن شما حساب کنید ماهی چقدر به در امد همراه اضافه بشه......ضمن اینکه کسی که استفاده نکنه بی سواد محسوب میشه در اینده (-:

به نظرم با ارایه این خدمات سود همراه جهش بزنه از 6 ماه دوم به بعد .....و حتی به رشد اخابر کمک کنه .....

همراه با تقسیم سودی که میکنه حداقل سالی 40 درصد بازدهی میده !!!

از الان دارم میگم بعد گزارش 6 ماهه همراه بخرید ...یعنی 6 ماه دیگه :D

=====

پکویر 100 تومن پوشش داده سه ماهه ...برا خیلی ها زیاد بود این پوشش و جالب ولی برا من عادی بوده چون این پیش بینی سال قبل من بوده و گفتم پکویر 400 میسازه 93(-:

من گفتم به چای همه ی لاستیکی ها پتایر بخرید ...ببینیم پکویر بازدهی بیشتر میده یا پتایر ......
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/04/21, 22:30.
                              ///

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

همراه و اخابر برا 20 ساله چطوره؟

Sent from my GT-N7100

نظر

در حال کار...
                                X