کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ریزش های بازار دستوری است به تمام حقوقی ها از طرف دولت دستور داده شده است صف فروش تشکیل دهند
من نمی توانم سکوت کنم و واقعیت را میگویم هدف دولت تامین کسری بودجه از جیب مردم است
سهام های خودشان را در سقف قیمت فروختند و با صف فروش دستوری بازار را پایین نگه داشته ان تا سهام مردم بدبخت را مفت خریداری کنند
آن اقای که در دوربین نگاه میکند ( خواجه نصیری )و میگوید از فلان روز بازار متعادل میشود دروغ میگوید صندوق تمدن که وی مدیریت ان را در دست دارد بزرگترین حقوقی بازار است که صف فروش سنگین چند نماد بزرگ را تشکیل داده است
سهمی که مثلا peبرابر با ده داره
مثلا دتماد ۴۰۰۰ تومانی با400 تومان سود
تا مجمعش که ۹ ماه نمونده
:
۹ ماه میشه ۲۷۰ روز
۴۰۰ تومان میشود روزی ۱/۴۸ یا روزی۱/۵ تومن سود..
پس این شرکت داره کار میکنه و سود میندازه برامون..
بقیه شرکت ها همینن...
-----
مثلا کسی که یک میلیون سهم دتماد داره (-:
روزی ۱.۵ میلیون تومن درامد داره (-: که سهامداران اینا رو حساب نمیکنن!"
۴ میلیارد تومان دتماد....تا مجمع ۴۰۵ میلیون سودشه(-:
ضمن اینکه ارزش پولت حفظ میشه! و سود شرکت با تورم بالا میاد...به مرور...
کسی ک سهم بنیادی بخره...هیچ نگرانی نداره..
اقا۵۰۰ روز بورس رو تعطیل کنن....
شرکت ک تعطیل نشده...
دارت روزی فلان قدر سود میندازه برامون...
---
حالا اینو مقایسه کنیم با یک ملک ۴ میلیارد تومانی...
ملک ۴ میلیاردی...رو اجاره میدن نهایتاماهی ۱۰ میلیون تومان..
اون ملک ضمن حفظ ارزش سالی ۱۲۰ میلیون در امد داره!
ولی سهام ضمن حفظ ارزش پول سالی ۴۰۰ میلیون در امد داره البته برای سال اول سرمایه گذاری!"
سال ب سال سود اوری بالاتر میره...البته اگه درست تحلیل بشه قبل خرید و مراقبش هم بود:D ته ته گیر افتادن اینه برای ما..اینه که درامد گیر افتادن در سهام از ملک و سود بانکی و شاید طلا! هم بیشتر باشه
بهترین شرکتی که خودم معرفی کردم/:.yead.:/ کگهر الان تقریبا شده 14000 تومان با افازیش سرمایه ! ما 2300 گفته بودیم بخرید:D
رشدش رو کرده دیگه
مگر اینکه دلار بره بالای 30:D
ما اینقد مردیم (-: ک سهمی ک خودمون معرفی کنیم حباب بشه میگیم.
برید بخونید چقدر زیر ۲۴۰۰ تومن قبل از افزایش سرمایه گفتم این سهم طلاست...اصلا چون کگهر نداریم..
ولی وقتی ۶۰۰ درصد رشد کرد..گفتم دیگه ب درد نمبخوره!!
سهم الان از ۱۴۰۰۰ تومن قبل از افزایش سرمایه رسیده به ۹۰۰۰ تومن قبل از افزایش سرمایه...
همین کگهر باید ۵۵ درصد بره بالا!! تا برسه ب سقف قیمتی که ما هشدار دادیم!!
تا اخر هفته ۱ ریال سهم نمیخرم......
کوره ی پول سوزی فعال شده:D
قراره همه پولامونو دود کنن/:.Heart.:/
---
لعن و نفرینش برای حسن قالی باف اصل...:D
:D
ما ک نمیفروشیم....شده ۵ سال نگه داریم...
ولی از نظر ما بازار بورس تهران دیگه به فنا رفتست..
مگر اینکه دلار صعودی بشه:D
---
دولت و مدیران سازمان بورس فاتحه ی سهام کوچک را خواندند
---
دولت ومدیران سازمان...مثل چوپان که گوسفندان رو هدایت میکنن...... از سهام کوچک ...هدایت میکنن....به سهام خودشون ! ولی ما حاضریم روی سهام خودمان بمانیم...
ما سهمیو انتخاب میکنیم که اگر حتی نصف بشه قیمتش!!
اگر کسی نفروشه...پنج ساله ۱۰ برابر شده (-: و ۲۰ برابر اگر نصف بشه!!
--
بیشتر سبد من دتماد و کاوه هست
بازار خراب بشه و بریم تو ضرر میریم استراحت و سهامداری
ابدا نگران نیستیم...مملکت....تورمش اینقد بالاست..که کاری از قالی باف و ریسی و غیره بر نمیاد...نگران نباشید...
دلار در این مملکت ۱۰۰ هزار تومنم میزنه تا ۷-۸ سال اینده...
----
موفق و پر سود باشید...
۱۹ مرداد(-:
نظر ما هیچ تغییری نکرده!!
بارها گفتیم سهام اشغال دولت را نخرید و نمیخریم.یک ماه من به کوب گفتم....من سهام دولت را نمیخرم...ان یک کلاهبرداری بزرگه...
یک ماه پیش....چهل روز پیش ۵۰ روز پیش من گفتم دولت داره کلاه برداری میکنه...الان حس میکنید...چ کلاهی برداشتن....
----
الان در اوج خرابی بازار با جرات بهتون میگم ۳۰ درصد کل زندگی من در دتماده(-:
و دیدم بلند مدته...اصلا ما با شاخص کاری نداریم...و اینکه کی چیکار میکنه...ماهیت و اینده مهمه برامون
دتماد
الان ۴۱۰۰ تومن....و سگ نگاش نمیکنه:D خخخ چه بسا تا ۳۰۰۰ هم بریزه...
ما تا سال اینده همبن موقع نگه میداریم ببینیم چی شده
فردا و پس فردا ..رو میرم استراحت کنم...نه یک عدد سهم میخرم نه یک عدد میفروشم.. هر چه شد باداباد...(-:یا سهام کوچک بر میگردن...و ۲۰ درصد میرن بالا...یا سقوط خوبی در پیش خواهیم داشت...
این بستگی به این داره...که فردا و پس فردا چه تصمیمی برای سایر سهام خواهند گرفت...
---
ملت هم دنبال سهام دولت بدوند...۲۰۰ درصد دیگه هم سهام دولت رشد کنه...
سال اینده بازدهی ها رو مقایسه میکنیم...البته اگه سال اینده بورسی وجود داشت(-: و شیشه های تالار شیشه ای..سر جاش بود...
منتظر میمانیم سهام ما بیشتر سقوط کنند...برای کم کردن میانگین..
--- دولت و مافیای بازار بورس و بانک ها و سازمان تامین اجتماعی...
چنان جیبتان را بزنند..... که نفهمید ......دزدی از این واضح تر نداریم...که شما رو هدایت کنن به سمت صف های خرید...سهام خودشون...اگه این سهام خوب و ارزنده بود ...دولت خودش نگه میداشت...و در سودش شریک میشد...(-: ولی سود در فروششونه(-: ضمن اینکه حقوق کارمنداش هم در میاد....هم کارمندان دولت....هم حقوق بگیران تامین اجتماعی...
ولی گند این بازی کثیف دولت و سازمان تامین اجتماعی یه روزی در میاد...
-----
مال بد بیخ ریش صاحبش
شب خوش
۲۳ تیر۹۹
ما اون موقع یعنی اواخر تیر ماه!! قبل این ریزش تاریخی!!!
کاری از دستمون بر میومد کردیم:D ک ملت بازی نخورن....
البته الان قراره ب پالایشگاه ها تخفیف بدن..وگرنه شیشه های سازمان بورس اومده بود پایین بعد انداختن بزرگ:D
ملت دارن غرق میشن.....و اجازه ی نفس گیری هم بهشون نمیدن...تا طرف سرشو میاره بالا یه نفس بگیره....حقوقیا با دست سر طرفو فشار میدن...که سریع تر غرق بشه:D
مهناز صادقی....حالا ویس بزار...
ما با ده سال سابقه ۵۰ تا فالوور نداریم..خخخ
تو یه ساله اومدی ۱۵۰ هزار تا عضو داری..خخ:D
حالا اعضایت رو هدایت کن:D
اپسیلون سواد تحلیل بنیادی نداره این خانوم:D
اساتید قلابی بازار سرمایه در حال سکته کردن و فرار و رفتن تو سوراخ موشن(-:
مهدی میرزایی هم از نظر من استاد قلابیه:D
کسی ک برای شپنا تارگت ۱۱ هزار تومنی میده:D
خاک عالم....
اره شپنا ۱۱ هزار تومن میشه ولی ۷ سال دیگه...
اگه جنگ نشه تازه:D
---
چقدر ما تاکید داشتیم ب حرف مسئولان نکنید:D اینا اومدن جیبتونو بزنن:D
نظر