حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

میثم جان گیریم وبیمه سفته بازی. پتروی خراسان با پی به ای زیر 4 هم سفته بازی بوده یا پاکسان یا شپاس یا خیلی سهمای دیگه. البته این بازار هم مشت نمونه خروار روحیات ما ایرانیهاست. یا از اینور میفتیم یا از اونور.

جهنم و ضرر روی یک ریال میزنم صف فروش بازار رو جمع میکنم :D

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

کل بازار با سفته بازی رفته بالا:D
      باید بیاد پایین .

Sent from my GT-N7100

نظر

• arashaj74
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 88

سلام آقا میثم
        برآوردتون از سود سال 93 وسپه چیه؟
        به نظرتون میتونه 60 تومن بسازه؟

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

ثاخت در قیمت مفت 152 تومن امروز پله اول خرید شد ....فک میکنم 800 میلیارد تومن خودش و زیر مجموعه هاش پروژه دارن تا 2 سال اینده ..با این قیمت من یه مجمع برم سهم برام در میاد 100 تومن ...:D سهم تو 2 ماه اخیر بیش از 30 درصد افت داشته ......سود پروژه های ساختمانی بین 40 تا 50 درصده حالا 800 میلیارد تومن پروژه >> حداقل 400 میلیارد تومن برای ثاخت تا 2 سال اینده سود خواهد داشت ...ثباغ هم سهم توپیه در این قیمت

بازار در حال فروش و ما در حال خرید (-: باید بدونید چه سهمی رو کی بخرید (-:

===
          وسپه رو بعدا نظرمو میگم

ثباغ و ثاخت >> بازدهی بهتری نسبت به 50 درصد بازار خواهند داد ......

آ.س.پ حقش رو 50 تومن خریداریم بشتر نه (- :

حقوقی سهم هم بدش نمیاد که 60 میلیارد تومن رو فدای 20 میلیارد نکنه ....شاید حق اشتفاده نشدش رو بعدا بشه مفت خرید ...
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            ثاخت در قیمت مفت 152 تومن امروز پله اول خرید شد ....فک میکنم 800 میلیارد تومن خودش و زیر مجموعه هاش پروژه دارن تا 2 سال اینده ..با این قیمت من یه مجمع برم سهم برام در میاد 100 تومن ...:D سهم تو 2 ماه اخیر بیش از 30 درصد افت داشته ......سود پروژه های ساختمانی بین 40 تا 50 درصده حالا 800 میلیارد تومن پروژه >> حداقل 400 میلیارد تومن برای ثاخت تا 2 سال اینده سود خواهد داشت ...ثباغ هم سهم توپیه در این قیمت

بازار در حال فروش و ما در حال خرید (-: باید بدونید چه سهمی رو کی بخرید (-:

===
            وسپه رو بعدا نظرمو میگم

ثباغ و ثاخت >> بازدهی بهتری نسبت به 50 درصد بازار خواهند داد ......

آ.س.پ حقش رو 50 تومن خریداریم بشتر نه (- :

حقوقی سهم هم بدش نمیاد که 60 میلیارد تومن رو فدای 20 میلیارد نکنه ....شاید حق اشتفاده نشدش رو بعدا بشه مفت خرید ...

سلام به میثم عزیز ... سیاست تقسیم سود ثاخت هم باید مد نظر قرار دهید همینطور عملکرد چند سال گذشته و تعدیل منفی دو هفته پیش شرکت

در گروه ساختمانی ثاباد ... ثمسکن و ثتران را بنده پیشنهاد میدهم
            ثاباد را حتما صورت های مالیشو فرصت کردید بخوانید .. جناب aravil خلاصه ان را در تاپیک ثاباد قرار داده ..
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

ثاخت ؛افت قیمتی آن را مرتبط با شراکت های ناموفق با گروه اطلس مال و از این دست می دانند
              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                سلام به میثم عزیز ... سیاست تقسیم سود ثاخت هم باید مد نظر قرار دهید همینطور عملکرد چند سال گذشته و تعدیل منفی دو هفته پیش شرکت

در گروه ساختمانی ثاباد ... ثمسکن و ثتران را بنده پیشنهاد میدهم
                ثاباد را حتما صورت های مالیشو فرصت کردید بخوانید .. جناب aravil خلاصه ان را در تاپیک ثاباد قرار داده ..
                تعدیل منفی با کم و زیاد شدن متراژ فروش در شرکت های ساختمانی معنی نداره اصلا :D این یک ترفند پیجوندن سود در صورت های مالی میتونه باشه ...در حالی که از ارزش شرکت چیزی کم نشده ...فقط قیمت سهم افت کرده !!! ساختمون های ساخته شده سر جاش هست .....نمیدونم دیگه چه جوری توضیح بدم ...مثل کبافق که نفروخت نفروخت یه دفعه فروخت ...دیگه از این بهتر نمیتونم توضیح بدم

قرار بوده 180 میلیارد فروش داشته باشه >> حالا گفته 138 میلیارد تومن فروش دارم !!!
                حالا متراژ فروش کم و زیاد شده!! خوب بعدا فروخته میشه !! شاید در سال مالی بعد .....
                این از این ....

اما در پست قبلی گفته بودم که ثاخت و زیر مجموعه هاش کلا 800 میلیارد پروژه ساختمانی دارن در حالی که رقم 1200 میلیارد تومن در گزارش فعالیت هیات مدیرش درج شده.....

نکته دیگه اینکه سود عملیاتی شرکت نسبت به سال قبل 140 درصد رشد داشته .....

شرکت های ساختمانی شرکت های ناشناخته بازار سرمایه هستن .......چون باید با دید بلند مدت خرید بشن برای همین بازار نمیره سراغشون و از تحلیل تحلیل گرا به دورن ...
                ======

شاید با خوندن 3-4 خط زیر کفتون ببره laughingsmiley

سرمایه شرکت ثاخت در سال تاسیس شرکت 30 میلیون تومن بوده !!
                الان سال 93 : سرمایه شرکت 300 میلیارد تومنه!!

یعنی سال 1364.....تا 94 هم با همین سرمایه باشه : شرکت در عرض 30 سال سرمایش 10000 برابر شده....!!!
                نمیدونم میگیرید مطلبو یا نه ......

بازار سرمایه در مورد گروه ساختمان اشتباه میکنه...گروه ساختمان ممکنه یکی دو سال به دلیل طولانی شدن پروژه ها بازدهی خوبی ندن ولی بعد دو سه سال حال اساسی میدن به نظرم.

ثاخت تا شکوفاییش نهایت 3 سال سهامداری میخواد

1200 میلیارد تومن پروژه یعنی حداقل 600 میلیارد تومن سود یا به عبارت دیگه سهمی 200 تومن سود تا سال 96 .....به صورت تدریجی ...یعنی هدف 800 تومنی با پی بر ای 4 ....یعنی بازدهی 500 درصدی...

سال 93 ..ثاخت 150 تومن .......سال 96 ببینیم این سهم چند میشه.....

خلاصه اینکه روی دو شرکت ثباغ و ثاخت در این قیمت ها مثبتم...................
                ========

ثاباد رو هم بررسی میکنم
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/02, 20:41.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

اوه همراه اولو ندیده بودم امروز : 2826 هم معامله شده که .....فعلا 5 درصد بازدهی در عرض 21 روز ...البته سهم برای میلیاردرها خوبه که سنگین میخریدن ....اخابر هم ارزندست زیر .270

به من میبود یه 10-20 مییلیاردی وام 20-25 درصدی میگرفتم همراه میخریدم ........سالی 40 درصد هم میداد ........25 درصد قسط بانکو میدادم .........و 15 درصد برا خودم میموند بستمون بود:D

ایران خودرو هم با این همه پولی که پشتش بوده از 22 اردیبهشت همین بازدهی رو نداده .....:D 275 بوده پیشترین قیمت امروزش 281 بوده

تجربه میگه دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است :D
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/02, 21:08.
                  ///

نظر

• nima2012
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 123

میثم خان میشه یه نظری راجع به شسپا و خپارس و احتمالات پیش روی این دو سهم داشته باشی؟
                    من از هردو دارم خپارس با قیمت 250 و شسپا با 1862 تومن
                    ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
                      میثم خان میشه یه نظری راجع به شسپا و خپارس و احتمالات پیش روی این دو سهم داشته باشی؟
                      من از هردو دارم خپارس با قیمت 250 و شسپا با 1862 تومن
                      ممنون
                      شسپا بلند مدت با دوبل شدن دلار >>3-4 برابر میشه قیمتش >> بنابر این به جای دلار بهرته از این نوع سهم ها بخریم !!! در بلند مدت سهم مشکلی نداره ......

در مورد دلار به نظرم هر 5 سال دلار دوبل میشه ........و من با این استراتژی زین پس سهم میخرم

در کوتاه مدت من خودم دیروز عرضه اولیه هامو فروختم....سهم بره مجمع 250 تقسیم کنه براتون در میاد 1600 که هدف 2000 داره در میان مدت !! هدف بالاتر فعلا بعیده تا گزارش 3 ماهش بیاد بررسی کنیم

خودرو ای فقط ایران خودرو >>> ایران خودرو گزارش بد بده راحت کل گروه رو میریزه ......چون ایران خودرو نتونه سود خوب بسازه بقیه عمرا بتونن .......

ولی ایران خودرو اگه بتونه خوب عمل کنه من خودم اخرین هدفشو 450 دادم اون هم نه به این زودی ها ...اول 350 .....اگه زد بعدش !!
                      =====

الان خودرو ای ها نمیدونم دلار مبادلاتی میگیرن یا نه ؟ اگه میگیرن خپارس از این محل میتونه تعدیل بده .....ولی من بین خپارس و خودرو خودرو میپسندم ...چر که اصلا گزارش خپارس رو برای تولید 50 هزار تا لوووووووووووووووگان قبول ندارم.... (یا یه نگاه میگم نمیتونه تولید کنه ....اگه تونست باید به هیات مدیرش تبریک گفت)
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/02, 21:26.
                      ///

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

مگه چه خبر شده دلار هر 5 سال دو برابر بشه ؟

Sent from my GT-N7100

نظر

• nima2012
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 123

سبد من وتوشه-ثاخت-وتجارت-خبهمن-وگستر-کگاز بود که همرو دیروز دادم رفت تبدیل به شسپا کردم واقعا از ریزش و درجا زدنشون خسته شده بودم حالا نمیدونم تا چه حد کارم درست بوده یا غلط ولی انصافا خیلی استرس گرفتم بعد ازین حرکتم...
                          الان خپارس- قشکر حدود 30 درصد و 70 درصدم شسپا دارم
                          شسپا گفته 80 درصد سود خالص 92 رو تقسیم میکنه که میشه همین 250 که گفتی بعد 1600 واسه من تموممیشه فرضا روی 2000 خالی کنم 25 درصد سود داده که به نظرم خوبه دلارم 2900 دیده که میانگین دلار رو میشه با احتیاط 3100 تا 3150 در نظر گرفت که اینجام به نظرم یه تعدیل تو سودش داره شاید تا 100 تومن
                          فقط 1 چیز: سال مالیش 29.12 هست کی بسته میشه برای پرداخت سود 92؟کی باز میشه؟سودشو چند وقت بعده مجمع میده؟
                          اینارو میدونی میثم جان یا باید زنگ بزنم امور سهام؟

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                            مگه چه خبر شده دلار هر 5 سال دو برابر بشه ؟

Sent from my GT-N7100
                            من نمیدونم تجربه و بررسی های من اینو میگه .....به نظرم سیاست های بانک مرکزی هم اینطور باشه !! بله نظر من دلار با تورم رشد میکنه ....
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
                              سبد من وتوشه-ثاخت-وتجارت-خبهمن-وگستر-کگاز بود که همرو دیروز دادم رفت تبدیل به شسپا کردم واقعا از ریزش و درجا زدنشون خسته شده بودم حالا نمیدونم تا چه حد کارم درست بوده یا غلط ولی انصافا خیلی استرس گرفتم بعد ازین حرکتم...
                              الان خپارس- قشکر حدود 30 درصد و 70 درصدم شسپا دارم
                              شسپا گفته 80 درصد سود خالص 92 رو تقسیم میکنه که میشه همین 250 که گفتی بعد 1600 واسه من تموممیشه فرضا روی 2000 خالی کنم 25 درصد سود داده که به نظرم خوبه دلارم 2900 دیده که میانگین دلار رو میشه با احتیاط 3100 تا 3150 در نظر گرفت که اینجام به نظرم یه تعدیل تو سودش داره شاید تا 100 تومن
                              فقط 1 چیز: سال مالیش 29.12 هست کی بسته میشه برای پرداخت سود 92؟کی باز میشه؟سودشو چند وقت بعده مجمع میده؟
                              اینارو میدونی میثم جان یا باید زنگ بزنم امور سهام؟
                              در میان مدت دوباره هدف 2000 میگیره وباید صبور باشید شاید هم قبل مجمع یه بار 2000 تومن رو بزنه چون فاصله زیادی نداره....بعد مجمع دوباره به سمت 2000 حرکت میکنه...خود شرکت در مودر زمان مجمع و تقسیم سود اطلاعیه میده در سایت کدال و با تاخیر سایت تی اس ای
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

کسی میدونه حاشیه سود ناخالص بهپاک چرا کم شده در سال 92؟

با سرمایه 8 میلیارد وافعا ارزنده بود ....به لحظه فک کردم سرمایش 8 میلیارده ..نگو افزایش سرمایه داده به 20 میلیارد ........شاید بشه بعدا پایین تر خرید ....اگه مثل 92 عمل کنه سود سهم زیر 50-40 تومنه با سرمایه جدید .....

ولی ممکنه به یک باره سودش جهش بزنه !!! سهم مشکوکیه و پتانسیلش هم بدک نیست:D

شاید به زودی خریدمش 10 درصد سبد انداختم کنار >>یه دفعه مثل پلوله که یه کنار بود 300 درصد بازدهی بده بعد دو سال...شاید هم زودتر...یه حالی میده اینجوری سود کردن...

یه باز و بسته شدن اساسی با یه تعدیل اساسی

به نظرم گزارش امسالش با سال قبل تفاوت اساسی باید داشته باشه در حد یه حدس یا خیلی بده یا خیلی خوب که به نظر میتونه خوب باشه ..:D
                                ========

پتایر هم که افزایش سرمایه خواهد داد ......طبق مطالب گفته شده در قبل!!
                                ولی خوب خودم نتونستم بخرمش .......یه بار سنگین خریدم که فروختم:D فک نمیکردم اولین پیش بینی 93 رو 100 اعلام کنه و سریع اصلاحیه بده ....دهن سرویسا اخر دزدن ....
                                برخی میگن پتایر نمیتونه 100 بسازه .......:D شاید هم درست بگن شاید هم این 100 رو اعلام کردن که بتونن راحت افزایش سرمایه بدن :D

ولی خوب به نظر من میتونه بسازه با این که خیلی ها میگن نمیتونه 100 بسازه....
                                ======
                                پاسا هم شاید به زودی سرمایشو به 30 میلیارد برسونه

چند ماه پیش ما میگفتیم پتایر ........حالا پتایر برای سال 95 امید ها داده در مدارک افزایش سرمایه....با دوستی قرار بود که در -370-350 بخریم که گفت بزار بیاد پایین تر بخریم ....ما هم طمع کردیم و از محدوده ی 350 -370دیگه نشد که نشد ...حالا اگه پستو میخونی بدون نه خودت سود کردی نه گذاشتی ما سود کنیم..فدای سرت سهم خوب زیاده :D

=======

شفاف سازی رانفور هم خیلی با حال بود .....روزی که شفاف سازی داد من فک میکردم صف فروش بشه در حالی که صف خرید شد..شفاف سازیش گویا رد شده !! و نرخ کارمزد در مزکز شتاب از 20 خرداد تغییر خواهد کرد !! یعنی مدیر عامل شرکت نمیدونه قرار چی بشه!! حالا این جوری ضایعت کنیم خوبه :D

=====

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/06/02, 23:08.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X