کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
.میثم عزیز تعجب میکنم ازت!
یا اطلاعاتت به روز نیست یا داری اطلاعات اشتباه میدی!
یک زمانی از افزایش سرمایه سنگین پتایر از تجدید تو همین تاپیک نوشتم انکار کردی گفتی زمینش اینقدر نمی ارزه
الان میگی خودش را جر بده ۲۵۰۰۰ تن تولید کنه در حالیکه همین الان ماهانه ۲۵۰۰ تن تولید میکنه که میشه سالی ۳۰ هزار تن و تازه از بهمن دستگاههای جدیدی که در حال نصبش هست تولیدش را افزایش میده
میگی از ۱۲ تا ۸٫۵ ما نبودیم و قایم شدیم سوال اینجاست که افت ۲۵ درصدی پتایر از اوج در حالیکه بازار کاملا سقوط کرد و خیلی از سهام نصف یا یک سوم قیمت شدند باعث خوشحالیه نه ناراحتی!
همانطور که در امضای من میبینی ارزش بازار پتایر ۱۴۰ روز قبل ۳۱۳۹ میلیارد بود و امروز ۳۷۱۸ میلیارد ! اون موقع شاخص چند بود الان چنده!؟
ما دو سال پتایر را نگه میداریم شاید هم بیشتر همانطور که الان دو ساله سهامدارشم! همون موقع که خودت پتایر زیر ۵۰۰ میخریدی من هم میخریدم ! منتها تو محدوده ۱۰۰۰ خالی کردی من برعکس اضافه کردم! همانطور که خودت میدونی سهم نگهدار نیستی دتماد را هم نگه نخواهی داشت مثل خیلی از سهام دیگه که قرار بود ۵ سال تو سبدت جا بگیرند!
وقتی میگم اطلاعاتت به روز نیست یا داری اشتباه نخ میدی دلیل دیگرش هم اینه که میگی پتایر زمین طرح توسعه اش را نخریده پس زمین شهمیرزاد و سوله های آماده داخلش که دو سه ماه قبل کدال کرد حدود ۱۲۰ میلیارد خریده میخواد توش گوسفند بچرونه!؟
حالا این وسط تجدید ۳۳۵۰ درصدی چی میگه!؟ پتایر تازه ۲۰ تومن بشه میشه یک شرکت بنیادی سودده لاستیکی با قیمت تابلوی جذاب ۶۰۰ تومنی و دامنه نوسان جذاب ده درصدی!
تازه بعدش بلافاصله افزایش سرمایه ۴۰-۵۰ درصدی از آورده داره برای طرح توسعه
خوب دیگه از یک سهم چی میخوای!؟
بارها بهت گفتم با خودت لج نکن و از دست نده پتایر را
اما در مورد پکرمان و دتماد کاملا باهات هم نظرم و اتفاقا از هر دو هم دارم در کنار پتایر
ببین دوست من
بیشتر از ۱۰ ساله میشناسمت از همون زمان که با همین آیدی در بورس ۲۴ مینوشتی و شیران را تحلیل میکردی بعد در همین سایت بورسی یادمه با واتی شبندر واحیا شراز و ...
تحلیلگر خوبی هستی بهترین سهام را شناسایی میکنی اما اصلا تریدر خوبی نیستی با یک نوسان جزئی سهامت را از دست میدی و از سود بزرگ جا میمونی
همین چند روز قبل کگازح و پکرمان را قبل از حرکت اصلی فروختی!
ترست را درک میکنم از هیچ به یک پول تپل در بورس رسیدی و نمیخوای مفت از دست بدی اما دیگه تو شرایطی که از ده روز قبل مشخص بود بازار به کف خورده و داره برمیگرده صحبت از خرید اخزا و طلا و نقد بودن واقعا ازت عجیب بود
ارادت
لایک به قسمت هایی از نوشته هاتون در مورد پتایر
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
?مسئول ایالت جورجیا با انتشار اصلاحیهای درباره تایید نتیجه انتخابات اعلام کرد که نتیجه نهایی تا ساعاتی دیگر اعلام خواهد شد.
?پیش از این مقامات جورجیا نتیجه انتخابات در این ایالت را تایید و جو بایدن را پیروز انتخابات اعلام کرده بودند.
?مسئول ایالت جورجیا با انتشار اصلاحیهای درباره تایید نتیجه انتخابات اعلام کرد که نتیجه نهایی تا ساعاتی دیگر اعلام خواهد شد.
?پیش از این مقامات جورجیا نتیجه انتخابات در این ایالت را تایید و جو بایدن را پیروز انتخابات اعلام کرده بودند.
با سلام
این خبر برای زنجیره ابتدایی فولاد مانند فولاد مبارکه و فولاد کاوه مناسب نیست
ولی برای دیگران مانند فسپا که فولاد را می گیره و تبدیل به لوله می کنه یا برای فولاد فجر که ورق گرم دریافت و سپس به گالوانیزه می کنه تاثیری نداره و حتی ممکنه بهتر هم باشه چون اگر ورق گرم گران بشه میتونه روی قیمت نهایی ورق گالوانیزه فجر هم موثر باشه
این خبر برای فولاد ساز یعنی کاهش سود
برای مصرف کننده هم خبر بدی اتفاقا، حاشیه سود فولاد کم بشه سعی میکنه نرخ داخل بیاره نزدیک نرخ جهانی
حالا صحبت لوله ساز شد شاید برای لوله ماشین سازی که اهن قراضه از کف بازار جمع میکرد و لوله میساخت عالی باشه.
ورق گران یعنی لوله فولادی گران و در نتیجه لوله چدنی گرانتر و حاشیه سود بالاتر چراکه نرخ قراضه کف بازار تازه کاهش پیدا کرده /:.winksmiley02.:/
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر